Rezistenca!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

1.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Ku eshte Kapedani?

I miss him...... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
kapedanin e kam pa un para pak ditesh.
e pres me lujt biliardo prap se me ka :mad:

bebi

Primus registratum

[qb] Ku eshte Kapedani?

bebi

Primus registratum

[qb] Ku eshte Kapedani?

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Keni ndonje lajme nga Tutu???? I kam cuar PM u bone 10 dite dhe hic...... [/qb]
Tutu is eating her way through Tirana /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jane bere nje dyshe e fuqishme me Mengjesin, dhe kushedi kujt po ja nxijne jeten.

Lara, i don't think she has been online ever since atdheu e pushtoi me mall, her e-mail is over the limit dhe kthehen mesazhet.

tutu

Primus registratum

Hello, hello /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tushe yllke, une dhe mengjesi po hame vec m**...emailin mo ma kujtoni se Bill Gates duhet vrare...the assholes deleted all of my emails dhe tani s'kam me asnje adrese te asnje robi :mad:
help.gif
...nejse, nejse...
Si shkon puna nga rezistuesit? /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Tushe, i more traktet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

CIAO
CIA
CI...

Nuk eshte se kam nisur cicerimen, po jam ca si e ftohur menderisht..., ja, tani nuk kam as vullnetin per te shfletuar dicka ne AF, po dhe nese..., me duken te gjitha te thena, te gjithe te pare, ahhh c'fare entropie...

Nejse, po me kaloi, do me kaloje, nderkohe thashe ti rinovoja dashurine time te pamate banoreve te rezistences. :thumbsup:

jula

Primus registratum

Mire ia kalova, kam qe ne daten 9 qe jam kthyer.
Hera e pare pas 4 vjetesh qe e prita Vitin e Ri me familjen time te dashur dhe te ...djathte! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une mbetem te ai perfundimi se Politika nuk duhet te hyje ne dhome te gjumit. Guzhina eshte ambjent me i ngjashem me ringun.

Me tha dikush nje here, pasi mesoi qe isha i kuq. Edhe ti i majte mo "komunist m#ti???"
"Normal" i thash, "me i majte s'behem"
"Si gjithe te tjeret" me tha, "te gjithe keshtu me bien, te majte" (Vete e djathte kjo)

Kjo tregon se jemi shume, shpresoj /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'gjen dot kollaj ne te dashur te sakte qe te mos jete i majte keto dite. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e di a po flisja mendeisht apo fizikisht kur thash "i sakte". /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Vetem me kubaneze e ruse ti efendi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse nuk me thoni icik ju te rezistences se cila eshte pjesa me e preferuar e teorise komuniste?

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Une mbetem te ai perfundimi se Politika nuk duhet te hyje ne dhome te gjumit. Guzhina eshte ambjent me i ngjashem me ringun.

Me tha dikush nje here, pasi mesoi qe isha i kuq. Edhe ti i majte mo "komunist m#ti???"
"Normal" i thash, "me i majte s'behem"
"Si gjithe te tjeret" me tha, "te gjithe keshtu me bien, te majte" (Vete e djathte kjo)

Kjo tregon se jemi shume, shpresoj /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'gjen dot kollaj ne te dashur te sakte qe te mos jete i majte keto dite. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e di a po flisja mendeisht apo fizikisht kur thash "i sakte". /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Duke vazhduar mendimin "fizikisht" nji lover i majte me sjell ne mendje "teorine e cobanit" dhe s mund ta ndaloje krahasimin...ose me mire te them ngjasimin........

dhe te qeshuren gjithashtu .....
hahahahahaha

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:

Pse nuk me thoni icik ju te rezistences se cila eshte pjesa me e preferuar e teorise komuniste? [/QB]
Mendoj se pergjigja duhet te jete individuale, per ke beson ne "pjese te preferuara" te nje teorie. Une di se nje teori eshte e tille ne teresine e vet, nga supozimet e bazave deri tek konkluzionet.

Kur isha komuniste (sepse isha komuniste), mendoja ne realizimin e nje teorie te tere...por kryesorja ishte parakushti. Dhe parakushti ishte plotesimi i nje evolucioni te vertete shoqeror, intelektual, ekonomik qe te bente "mrekulline", qe te nxirrte ne skene ekonomi vertete te gatshme dhe njerez vertet te bindur se...mund te jene te gjalle dhe te lumtur vec kur te jene te tille edhe te tjeret...
Por, per mua supozimi ka rene me kohe dhe paranteza eshte e gabuar, njerezimi ka marre me kohe tatepjeten dhe s'ka revolucion sepse nuk shoh evolucion. Deklaroj se Karl marx ka bere nje gabim kryesor dhe te pafalshem: mendonte se, ne gjirin e kakapitalizmit shoqeria njerezore do te perparonte per te tejkaluar tregetimin e marredhenieve njerezore! Mbivleresonte pra kapitalizmin! Mbivleresonte kafshen-njeri! Trap!

Atehere, pergjigja ime personale eshte nje rezistence individuale kunder percudnimit te identitetit tim. Po, thashe vetem identitetit tim, ndonese nje njeri nuk eshte nje ishull...
Vjen natyrshem nje "Bakunin forever", por une nuk dua me maestro per te ndjekur...

tutu

Primus registratum

si mund t'i dilet kunder parashkrueses? /pf/images/graemlins/laugh.gif (kjo eshte pyetja)...pershendetje jula /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

Elastike, elastike...
Elastike apo rezistente?
Elastike dhe rezistente...celik me nje fjale,...ky celiku bashke me kete rusin yll qe kam koleg me kujton...Stalinin...shih si degjeneroi, si pa dashur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jula pershendet dhe puth Tutun,
pershendet gjithashtu Xingaron...4-1 /pf/images/graemlins/frown.gif , kur them une qe degjeneron si pa dashkaaaa... /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Kam dhe une nje rus erasmus ktu.Pyete njehere ate e njef nje Gary...Gary...nga Moska per farmaci ne Ferrara. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbase dalin kusherinj...

loaded

Primus registratum

I keni bo naften...me qendrese dhe me rezistence...Kam pa mbreme "Il signore degli anelli"-Le due Torri....Ata po qe dinin me rezistu.

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] I keni bo naften...me qendrese dhe me rezistence...Kam pa mbreme "Il signore degli anelli"-Le due Torri....Ata po qe dinin me rezistu. [/qb]
Lexo librin Like se osht mo i bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

E kam lexu e kam lexu...a do me ta tregu si perfundon historia?Kam lexu dhe versionin humoristik qe kane bere per te:"Il signore degli tranelli" /pf/images/graemlins/laugh.gif