Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Tirana u vizitua kalimthi. Armiqte, nqs i pashe/takova, i binda se jam ... nje mike qe mbi te gjitha iu do te miren...

Ne Vlore isha une, moj keçeee (Rrapatushe)...mbi te gjitha kesaj here nuk kam nder mend te ankohem (zanati im i dyte), pasi nuk ia kaluam keq.

Pershendetje, Rezistenca.

P.S. Isha edhe ne Dhermi.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Erdhet ju ...fillut tu shit mend qe tani e?
Ne ktu kemi ndenj...si qente! [/qb]
Kape bubi! Kape Lupi kape Cupi! /pf/images/graemlins/laugh.gif A di kush a mund te fishkellehet n'af ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ho mos u merzit se ja erdhi 2004.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une rruga ma e gjat qe bona ishte deri ke shkomi Kavajes /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Per ate pune s´le rrugice pa shkelur per se gjeri e per se gjati e zemer pa thyer kete kryesisht per se thelli. [/qb]
Leje mer ato ti se ti t'paket thyve dhe ta thyn, kurse une s'pash asnje dore-celikt qe te me qellonte nje her. U pa puna duhet me u mor me t'jashtme /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Naten e vitit te ri gezohen te gjithe perveç meje.Vjet ,mu deh njoni qe ne 23:30,s'me la me pa as fishekzjarret.Te gjithe hapnin shampanjen,dhe ngrinin dolli,une mbaja kte te mos thyente shishe qelqi ne asfaltin e rruges duke me thene:"Me lesho se s'jam i dehur po me lesho!"

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Naten e vitit te ri gezohen te gjithe perveç meje.Vjet ,mu deh njoni qe ne 23:30,s'me la me pa as fishekzjarret.Te gjithe hapnin shampanjen,dhe ngrinin dolli,une mbaja kte te mos thyente shishe qelqi ne asfaltin e rruges duke me thene:"Me lesho se s'jam i dehur po me lesho!" [/qb]
Vitin qe vje lale ndrro grup. kshu bona dhe une dhe ket vit ja kalova shume mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

S'ndryshohet dot e kaluara LR.Shoket ata qe ke pas ato ngelen.Po nderrove grupin e festimit,do nderrosh dhe grupin e futbollit,te bilardove,te basteve,te stadiumeve,te birucave,te marjes se lekeve borxh etj.Thone qe shoqnine e zgjedh vete njeriu,po per mu eshte edhe içik pune me shanc.Ata qe te qellojne ata do kesh...Edhe kur çohesh ne mnjes dhe s'gjen kepucet dhe xhaketen e lekures dhe celularin...ngushellohesh me nje leter:"Ti bie ne darke!"

Le_Routard

Forumium maestatis

hahahahaaa. E fort kjo e xhupit me celularin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Car te them une ty mer lal, mos u qa pra se po te nigjo nonjoni dhe po ha edhe noji t'shame kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e dhishme me verte ajo e cellit....
....."paske qene i zgjut e me menim ne koke"........-me tha presori pasi mora provimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

qen!

personazh

Valoris scriptorum

au t'rri t'shpjegoj ty une se ça kam bo.
per te t'hap i cik horizontin tat si kuti shkrepse po t'them se nga vje llafi komunizem (e lexova para dy ditesh te privatoja): nga Comunione. hika tashi se marova per makarona.

Blendi

Primus registratum

Tamom e ke thon Xingaro, shoqnia eshte shoqni. Thone qe as vllai s'te bohet si shoku.
Po kur te hy shoku nga ballkoni ne 7 te mjesit te djelen kur ti ke ra me fjet ne ora 4, dhe kur cohesh me kap hajdutin ai robi te shef i her si me inot (me i llaf ca mutin ke qe cohesh ti, ne shpi tate jom, boj ca te du) edhe thot "kam ardh me honger buk".

Ca do i bosh?
"Amon haj, vetem na lej me fjet"
"Ik ere tyç so do shof kartonat un..."

Le_Routard

Forumium maestatis

Leje se une i dhash pashaporten qe te dilnin jasht dhe ata ma shiten dhe s'me dhan paret, te kena bo nder me than se ajo kishte mor fun. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Skisha car me i bo, m'kishin majt mire n'kohen e partis, ka nji e futme tani n'kapitalizem edhe lejohet.

Thone qe shoqnin e zgjedh vete kurse familjen jo... me duket e vertet me thone te drejten, si menoni ju?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une per shoqnine time jam shume mirnjohes. kam 1000 kujtime dhe krahe te ngrohta. Rob qe kurdo ti shkoj ma hapin deren e ma shtrojn krevatin.
Rob qe do merrshin rrugen nga NY ne Boston ne 2 te notes po te ishte nevoja.
Per keta e falenderoj Zotin perdite.

loaded

Primus registratum

Amon se kto ka shoqnia shqiptare(sa kam ardh fresket nga 1 diskutim me nji italion).E pyeta:"Ca bete per vit te ri?"."Ci siamo divertiti,siamo usciti,abbiamo bevuto,ci siamo divertiti un sacco!"."Mire me mire...po ça bete?" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Kur thote Blendi...te vijne ne mes te nates ne shpi tate,ndezin televizorin me pa noj trapllik dhe e ngrejne zerin deri ne mes...Ngre koken i pergjumesh i thu:"Ule pak zerin te pakten...".Te kthehen:"Ca do...ik pirdhu flej nga dhoma tjeter...!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti çohesh ta kapesh t'ja hysh me jastik...

bebi

Primus registratum

ciao rezistenca!
i paskeni tremb vajzat, po un si shkodrane qe jam nuk kam frike.
kryetarit desha me ja lan nji mesazh, por e di se ne weekend asht teper bizi edhe nuk na pergjigjet.
nqs ndonje eshte djegur ne plazh te ngreje doren, keshtu qe kalon weekendin ketu me mu :mad:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] au t'rri t'shpjegoj ty une se ça kam bo.
per te t'hap i cik horizontin tat si kuti shkrepse po t'them se nga vje llafi komunizem (e lexova para dy ditesh te privatoja): nga Comunione. hika tashi se marova per makarona. [/qb]
co - MUNI -zm... ose ne shqip.. Bashke-majmun-eri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Outofmind:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] au t'rri t'shpjegoj ty une se ça kam bo.
per te t'hap i cik horizontin tat si kuti shkrepse po t'them se nga vje llafi komunizem (e lexova para dy ditesh te privatoja): nga Comunione. hika tashi se marova per makarona. [/qb]
co - MUNI -zm... ose ne shqip.. Bashke-majmun-eri... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hihihih /pf/images/graemlins/laugh.gif dats funny /pf/images/graemlins/laugh.gif