Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ata qe thone "This is a men's world":
-Nqs jane femra jane thjesht duke u qurravitur dhe enderr kryesore kane pikerisht kete: kavaliere qe ti shpetojne nga dragonjte ose bashkeshorte qe tu heqin dhimbjet e kokes nga arsye financiare...
-Nqs jane meshkuj, nuk jane burra... :smash:
-Nqs jane Routard-e, duan te ... gjallerojne atmosferen e "Rezistences!"...

Ne cdo rast, NO PASSARAN!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Xhulia, Pasaran pasaran, ta thom une qe do pasaran. Me ksi ondrash qe keni ju nuk kan sesi mos pasarojn. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Lara permbahu Lara...Si pretendon ti te te besojme pune ne ty kur ty te heq trurin nje kenge e PINK-ut.Mundohu te jesh me shume rezistente...!!!

loaded

Primus registratum

O Lara...u lodhe tu punu mo nga mnjesi deri ne darke e?Hec nga chati se do tregoj historine... /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]'[/qb]
kjo esht mirmengjes ne gjuhen anti-

Ketej nga ne ka ardhur nje mengjes i shendritshem vetem fyshekzjarret mungojn, kjo kenga e Lare-s nuk i shkon shum po hajt mo po e perdor si kolon zanore.. ec aty turbina /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Jula...te djelen ne mbremje do jem ne shkallet e Tardinit per te pare Parma-Inter.Per inat te Blendit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Po Blendit c'iu be vone?

Ec aty, per qejfin tend dhe ne korrespondence edhe timin... :thumbsup:

loaded

Primus registratum

Per inat te juventinave pra mo...aman tju mburremi me kto gjera...se per gje tjeter skemi çfare ti mburremi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Bilancin e ndeshjeve te Interit qe kam pare ne stadium e kam mese pozitiv.Deri tani asnje humbje.Me e hidhura ka qene ajo e vjtshmja Chievo-Inter 2-2,ku na barazuan ne fund.Me e bukura Milan-Inter 0-1 ne 3 mars 2002.