UNE dua, se me cuan me pulat...pse jane kaq te rroitur dynjaja dhe i bien telefonit ne 4:30 te mengjesit?Fillimisht postuar nga spacEd out:
[qb]6.09 am, kush do dunkin donuts coffee? Pilgrimi i ka syt si poca tashi duke kerkuar rrugen ne labirinth /pf/images/graemlins/laugh.gif .. See dawg, i mentioned your name /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa mire tutu... Po tani ç'do te besh?Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]harrovaaa....baba (dmth une) e mbaroi shkollen..dmth, e mbarova per fare fare....a te qaj a te qesh?[/qb]
Te qeshesh, te qeshesh...Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]harrovaaa....baba (dmth une) e mbaroi shkollen..dmth, e mbarova per fare fare....a te qaj a te qesh?[/qb]
Jo po qeka njoni qe keshillonka dhe kete librin:Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]Sapo mu be e ditur se paska dale metode e re per te luftuar depresionin. E kam te qarte qe ketu nuk vuan njeri nga keto shfaqje te huaja, por vendosa ta ndaj me ju gjithsesi /pf/images/graemlins/laugh.gif :
Bye Bye Depsression [/qb]
ai versioni tjeter la shume per te deshiruar,po ec mo...erdhi xingu tashi e shtjellon ai historine ashtu sic i ka hije...me pasjon /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Ti shoku xingaro pse dreqin ike nga chati pa ma mbaru muhabetin se po qeshja me lot...
Nejse mo degjova versionin tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]