Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga IAN:
[qb]jo jo Hera....hihi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:mad: :mad: :mad:

Per komente te tjera, avokati me keshilloi te therras te drejten per te mos u pergjigjur.
P.S.Nuk prisja me shume nga nje juventin. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sindroma

lv sx sx

Fillimisht postuar nga Klitemnestra:
[qb]
Fillimisht postuar nga IAN:
[qb]jo jo Hera....hihi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:mad: :mad: :mad:

Per komente te tjera, avokati me keshilloi te therras te drejten per te mos u pergjigjur.
P.S.Nuk prisja me shume nga nje juventin. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Excuse me !!!!!!!!!! :mad:
Po he se kam kohe qe nuk jam marre me keto gjerat legale

PS Tani u binda edhe me shume pas nje crashje te tmerrshme kompjuteri qe ky ka lidhje T1

jula

Primus registratum

Nderkohe qe IAN me sqaron nese njihemi apo jo (dmth nese ka pasur ndonje nick qe une e njoh),
.......................
Laaaaaraaaaa!!!
C'do ti me Athinane, moooj?
Eshte ASSESSUATA!!! :rolleyes:

Sindroma

lv sx sx

Nderkohe qe IAN me sqaron nese njihemi apo jo (dmth nese ka pasur ndonje nick qe une e njoh),
fatkeqesisht Jo
help.gif

:rolleyes:

loaded

Primus registratum

Kto te bejne ti hysh antikitetit grek.Kujtojme ktu termin "lajthitje" qe ne kete rast eshte "lajthitje historike" dhe jo letrare si dhe masat e gjera qe ka perfshire.Kto ne pergjithesi jane sintomat e pazienteve qe s'kane marre soggiornon me u kthy ne shqipri ose (ne rastin e Lares)s'kane marre vize per Itali.

jula

Primus registratum

Si perendi per qejf ke Aferditen, p.sh., do keshilloja te mos martoheshe fare me shtrembaluqin Efest, kalo direkt tek Aresi... /pf/images/graemlins/wink.gif , moj e perdale!
Edhe Teti, meqe te pelqen deti...

Si personazh i vdekshem, ti nuk i perket te kaluares, por te ardhmes: LARA CROFT!!!

Nderkohe qe mjeku po na jep diagnozen, ju pershendes dhe puth, degjohemi (gjithsesi jo ne sasine e sotme, ne kete dite qyli per mua), ikaaa.

bebi

Primus registratum

halo rezistenca!
keni harru cupidon, mbase eshte ai qe kerkon Lara /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Asnje reagim ketu?? te gjithe me mendimin e sekretares? Dmth une qenkam nje e perdale e aferdituar? /pf/images/graemlins/tongue.gif U me marrci pleshta per shoke qe ju kam....Sekretare te kam borxh nje Kafe :smash: :smash:

/me del nga dhoma duke perplasur deren foooooooort /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse a duhet me bertit un qe ti te lexosh mesazhin tim ma siper? masandej mos thuj asnje reagim. lexo siper /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Lara, tani po e shoh ç'behet ketu. Une jam me ty dhe hiç mos u merzit. Qente le te lehin, thote populli, karvani te shkoje perpara.

Sekretare Julit

Sikur te kisha vdekur do isha duke u rrotulluar ne varr si centrifuge, eshte gje e mire qe jam gjalle, qe te mund te vij fiziko/virtualisht dhe tja shkul te dy veshet Julit. Klitomenestra, lere faktin qe me kujton nje copeze aq te vogel po aq te fuqishme te anatomise /pf/images/graemlins/laugh.gif ne momente kur nuk duhet kujtuar, por ma ka marre shpirtin nje semester te tere me psikozen e anti-social personality disorder and agression. U befshin qymyr eshtrat e eskilit! Me mire Antigone, ishte goxha vajze e guximshme, e zgjuar, qe e donte shume babin dhe te verteten, plus i shkon per shtat edhe nen titullit "Engjell i ri". /pf/images/graemlins/smile.gif
Sikur te merrte Klitomenestra statusin e engjellit, imagjino sa i "embel" do ishte djalli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per hir tim, se kam lene provimin per gjys , hiqe kete dreq nofke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Lere se mbreme po shikoja Lara Croft ne pushim te ndeshjes, ne fakt vetem po shikoja buzet e saj...

...sa per te thene, nje tjeter copez e vogel e anatomise qe kontrollon, ne kete rast Burrat.

Ere Feminizmi keteja :mad: lol love

gjekec

Primus registratum

Antikitet grek e ?

Say my name :smash: , Say my name :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga spacEd out:
[qb]Antikitet grek e ?

Say my name :smash: , Say my name :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
george! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Me duket se nuk jam zgjuar ende... Jam ke kafja e dyte, por aha... s'ka burre nene te me zgjoje sot
help.gif
(s'ka burre nene - ku e gjeta ket shprehje...)

jula

Primus registratum

'gjes, rezistenckaaa!!!

Emrin e nderrova. Sigurisht jo per arsye se ndihem guximtare si Antigona.
Aq me pak engjell.
"Engjelli i ri" eshte ai i shperfytyruar nga Paul Klee dhe i perjetesuar nga W.Benjamin: Engjell anarkist!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Aty tek anatomia ma bete tete me dy: Qofte edhe nje engjell anarkist sui generis nuk mund te kete nenkuptime te tilla...

Me sjell ne humor hyrja ne AF tani:
Mireseerdhe, skllave! :sleep:

gjekec

Primus registratum

6.09 am, kush do dunkin donuts coffee? Pilgrimi i ka syt si poca tashi duke kerkuar rrugen ne labirinth /pf/images/graemlins/laugh.gif .. See dawg, i mentioned your name /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif