Rezistenca!

tutu

Primus registratum
Re: Rezistenca!

erdha vetem per nje minute...jam super hyper...shenjat e rroitjes jane shume afer...sapo shkrova ne provim se alienation of labor mund te shihet ne faktin se si punet ne ditet e sotme "promote mental retardation"...akoma po vdes gazi...e shkruajta dhe s'kam ndermend ta shuaj...une do ngel qe do ngel, te pakten ta bej me dinjitet kur thote xhaxhai im... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Nje tifoz i nje skuadre te kategorise se 3 ne Angli i kishte paguar rrogen vjetore 120.000 euro sulmuesit idhull te skuadres se tij.(Sepse ekipi ishte dobet finanziarisht).-Gruaja me tha-tregonte ai-se isha i çmendur dhe se do te me ndante,por mjaftoi 1 xhiro neper boutiqet e qytetit qe ti ndryshoja mendjen...

Blendi

Primus registratum

Ciao Ragazzi! ieri doppo sei anni ho dovuto parlare in italiano con un tipo ce non parlava l'inglese. Maddona, facio schiffo!
"-Ma come te gusta il Inter?" :mad: , Juve apo spanjishtja ta kete patur fajin per ngaterresat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Kater kafshet e preferuara te femrave:

Nje Jaguar ne garazh.
Nje dhelper per peliçe.
Nje dem ne krevat.
dhe nje gomar qe t'ja paguaj te gjitha tekat.

Le_Routard

Forumium maestatis

alienation of labor mund te shihet ne faktin se si punet ne ditet e sotme "promote mental retardation"

Edhe une qe pyesja veten perse nuk mu punonka fare sot, tani e gjeta, truri im paska hyr ne self-defence /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neser do jepja nje training per nja 3 koleg indjon, nji gjermon, 4 meksikon dhe nja dy a tre merikon, por u pa puna, do i them nuk kom pergatit dot materialet se kom qen smur dhe kismet shofim e bojm vitin qe vje ne qoft se nuk kom harru hala temen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]
Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Kater kafshet e preferuara te femrave:

Nje Jaguar ne garazh.
Nje dhelper per peliçe.
Nje dem ne krevat.
dhe nje gomar qe t'ja paguaj te gjitha tekat.[/qb]
Sakte Cudi qe nuk arrijne ti kombinojne asnjehere..[/qb]
Epo nuk jan e njejta rrac mi Lara.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ndjej te vertitet ne keto faqe fantazma e maskilizmit...mijera vjet histori ndiej te me therrasin ne emer te te shtypurave pa emer e pa fjale...
Nuk protestoj, pres, mendohem, thurr.....

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Kush o kjo se e paske firmen si te Julit... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pa sa i fort qe osht ky djal, i njef gocat nga firmat.

Une sa m'erdhi era parfumit te asaj e kuptove per i her se kush osht.

jula

Primus registratum

Obsession, Calvin Klein... /pf/images/graemlins/wink.gif

Futuni te gjithe ne banje nje nga nje se do t'ju kenaq...pastaj do vije ky Xing-Oresti t'ju marre hakun...

Sindroma

lv sx sx

dakord dakord po ketu shko shiko Zonen e Tifozeve
lane nam bar anti-juve. Na keni gjet neve cuna te urte /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klitemnestra:
[qb]"Obsession", Calvin Klein... /pf/images/graemlins/wink.gif

Futuni te gjithe ne banje nje nga nje se do t'ju kenaq...pastaj do vije ky Xing-Oresti t'ju marre hakun...[/qb]
Une e kam si moto qe kur se kuptoj diçka ,pyes gjithmone.
çfare dmth kjo ktu lart?

jula

Primus registratum

Ah, mjeket...
Po mundohem, shkurt:
Klitemnestra, gruaja e Agamemnonit, e therri kete te fundit ne banje, sapo u kthye nga lufta e Troies.
Agamemnoni kishte flijuar te bijen per mbaresine e luftes (te pakten keshtu e dinte Klitemnestra), le qe kishte nje jete te tere qe e... perdridhte bishtin, sipas zakonit te te gjitha koherave.

Mos ti hame hakun, as Klitemnestra nuk ishte Ofeli, perkundrazi: Vrasjen e thurri ne bashkepunim me dashnorine saj, Egistin.

Orestia: Biri i Agamemnonit dhe klitemnestres, kthehet dhe hakmerret per vrasjen e te atit duke vrare nenen e vet!!!

:rockband:

loaded

Primus registratum

He me mo se e kam lexuar kete...une thashe çfare do thoje.S'po e kapsha fillin se po me pyeste njona ktu "Pse s'punon printeri" edhe u mora pak me kte.Po nje gje s'kuptoj pse na ngaterron me histori te trishta...Ne me gjithe mend se kemi marre soggiornon dhe do e kalojme vitin e ri si qente knej...po prape shpirtin e gjalle e ruajme akoma.

Blendi

Primus registratum

E motra e Helenes, dihet ai muhabet moooooooo
Megjithate, nje pjelle si Elektra ti ben hallall te gjitha, kush ma prezanton?

jula

Primus registratum

C'ti besh, ma ndalon feja ta nderroj me shume se nje here ne dite nick-un, pa... /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

jula

Primus registratum

Po qe per graden e larte te pesimizmit, jam dakord.

Po per te me besuar...me besojne moj te varfrat/it, me besojne...edhe kur genjej. Eshte e cuditshme: Genjej rralle, por genjeshtrat e mia jane nje mall qe klientet "e perlajne"...

Ti kush je? /pf/images/graemlins/smile.gif