Rezistenca!

tutu

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Xingaro, me 'rroge minimale' dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
Nje krimb kerrme tha nje dite ne klase se puna me rroge minimale eshte si pune vullnetare :mad: s'kam asgje kunder punes vullnetare, por po te ishte ashtu do kisha zgjedhur dicka me mire se t'i bej detyrat krimbave...mgjse kohen me te madhe e kaloj me vrasje mizash /pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

jam 'moter' /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe medemek ndihmoj robte duke iu sqaruar ato qe nuk kuptojne ne klase /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Nje shoku im thote qe te jesh doktor pediater eshte njelloj si te jesh veteriner.Sepse nje femi mund te te shpjegoje aq sa mund te te shpjegoje nje kafshe.Nuk jam dakort me te...

tutu

Primus registratum

Lara, dola per pazare krishtlindjeje ... lol...kam blere dy sapune dhe nje kemishe vere... harxhova me pak se 10 dollare, nderkohe qe shoqja me te cilen shkova u shkund fare dhe kur perfundoi pazaret u vetequajt 'k**ve konsumerizmi'
kshu, kshu dhe pazaret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Nje shoku im thote qe te jesh doktor pediater eshte njelloj si te jesh veteriner.Sepse nje femi mund te te shpjegoje aq sa mund te te shpjegoje nje kafshe.Nuk jam dakort me te...[/qb]
me i llaf i bi qe ai shoku jot kur ka qen i vogel paska qen mamjmun /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ore...ore...ore...s'ke turp ti alamet burri.S'merr ere fare ti nga pikepamjet profesionale e?Kto batutat e tua i ben vetem Nazhuku,zevzekja,wallsinghami,Tea dhe ato çiliminjte e tjere te chit-chatit...Me pak fjale ato qe ke mbledh zotrote me formu ato "Debatiksat" a ku di gjo une si i ke qujt...

Le_Routard

Forumium maestatis

dhe ato çiliminjte e tjere te chit-chatit...

Shi si bo tani sikur osht rrit. Mesazhin e funit qe te lexova ishe akoma miliçi per vete!

Dhe nigjo mos me shaj grupin tim se vallai ta ftof rezistencen ne ball.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif E degjuat more...çfare na tha?!?
LR ti je sipuna e Neritan Cekes qe ne '94 kur e pa qe s'po i jepte gje Sala tha,po hap i parti vete une.Edhe e ke pa aleancen deri tani mo sa ka hec...

Le_Routard

Forumium maestatis

Po me merren mendte. Do te thote qe kam shume???

Lara, kshu osht kur lexo mesazhet e Xingaros lart e posht e posht e lart.

Lexo kto te miat tani horizontalisht majtas e djathtas e djathtas e majtas qe te mos merren mo ment, te njelesh pa men hic e te bish rrehat.

Ofelia

Forumium praecox

Miredita rezistenca. Sot erdha une. Kam qene ne Shqiperi. Si keni qene? T'ju puth ngaiçike te gjitheve ke faqja?

Ofelia

Forumium praecox

Kam qene gjithe kohes me mendjen e shperndare... ca probleme ne familje. Keshtu qe thitha fare pak Shqiperi. Ju si keni qene mer trima? Hodha nje sy verdalle dhe si shume llogje po beni /pf/images/graemlins/wink.gif .

loaded

Primus registratum

O LR...ore ti sa te kesh ato anetare qe ke s'ke per ta bo piken e hajrit neper zgjedhje.Si ato te "Te drejtat e njeriut" ke per te qene,me nji stol me Vasil Melon ke per tu ul...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Miredita rezistenca. Sot erdha une. Kam qene ne Shqiperi. Si keni qene? T'ju puth ngaiçike te gjitheve ke faqja?[/qb]
Yyy ca qefi, me ka puth Ofelia! Xingaro ke inot ti qe hike pa te puth Ofelia? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]O LR...ore ti sa te kesh ato anetare qe ke s'ke per ta bo piken e hajrit neper zgjedhje.Si ato te "Te drejtat e njeriut" ke per te qene,me nji stol me Vasil Melon ke per tu ul...[/qb]
U qeka ktu hala ky mistreci! Osht tu u bo rrezistent me termen me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush osht Vasili Meloni re?

loaded

Primus registratum

Vasil Melo-ni eshte kryetari i partise se te drejtave te njeriut,qe rekordin e vet neper zgjedhje e ka 0.95%.Edhe ti mo...pas hapave te atij je...

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]Vasil Melo-ni eshte kryetari i partise se te drejtave te njeriut,qe rekordin e vet neper zgjedhje e ka 0.95%.Edhe ti mo...pas hapave te atij je...[/qb]
Ci du votat une re? Une zgjidhem me mik, nuk kom nevoj per vota. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Kush ti len miqte ty more?!?Pse ne te tjeret bar hame ne...Ne te vejme tankun! E morim me dhune se kena popullin :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Pse ne te tjeret bar hame ne...

Ncuq, nuk hani! Jo po se mos me thush masnej qe te kom sha lop. Ti ha vetem gjethe. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me dhune nuk mer gjo ti se popllin nuk e le partia me bo dhune. Harrove ti qe te kap ligji sapo te shkoj menja per dhune jo mo me bo gjo.

jula

Primus registratum

Edhe une kam ndonjehere kriza te tmerrshme k**verimi konsumistik, madje mendoj se vendet proibicioniste si Italia kato-fashiste duhet ta denojne me ligj. Eshte si nje krize nga mungesa e drogerave apo alkoolit, si nje cigare qe te pihet pikerisht ne mes te leksionit, etj.
Dhe del vitrinave.
Mundesisht me nje shoqe. Asnjehere me te fejuuushmin, keshtu qe te mund te shfrenohesh ne total dhe te mos e besh te te leje ne te mijten e sekondes: se c'kusur ka djali i botes te shohe ne premiere gjendjen ne nje te ardhme te financave te veta...
Sa bukur! Une jam e apasionuar pas kremerave te trupit dhe kam ngelur e qelluar (si shen Pali ne rrugen e Damaskut) nga Laura Vandini dhe krijimet e saj me arome te perafert me ate te detit...
Dashuroj edhe Max Maren por edhe nje sere stilistesh te tjere qe nuk mund t'ia lejoj ende vetes.
Nuk bej kurre moral antikonsumistik sepse do te ndieja falsitetin e nje njeriu qe ka shpesh per vete kriza blerjesh.
Prof.Piro perseriste me ngulm: "Me shume konsum, me shume kerkese, me shume firma prodhuese, me shume konkurrence, me shume ulje cmimesh ...si perfundim kriza jote konsumistike ku ta dish, mund te kete ndihmuar nje punetor me shume sot!"

Nuk e di dhe perseri s'dua te bej moral gratis.
Di vetem qe zonjat/zoterinjte, pra nje dite jo te larget edhe ne, duke dale nga nje dyqan luksoz apo jo, do te ndiejme nje boshllek karakteristik post orgazmor. Ndoshta do ta mposhtim duke vervitur ne ajer nje monedhe qe do te bjere pa tingelluar ne kapelen e ndere te nje lypesi.
Dhe pastaj vrap, ne shtepi...nje tufe me ambalazhe do te hidhet poshte dhe pozat do te nisin para pasqyres.
Jo vetem klasike, edhe sportive...zemer, kam blere modelin e ri te atleteve NIKE...pse xhanem nuk i prodhojne me ne te njejtin vend...c'eshte kjo "made in Vietnam"?
Kujtimet nga prof. Piro s'me ndahen: "Nje femije i shfrytezuar te pakten ka mundur te coje dy qindarka ne shtepi, nuk eshte krejt negative ajo qe bejne multinacionalet. Pastaj, mos gjyko nga kendveshtrimi yne!"

Alegriaaaaaaaaaaaaaaaa!!! /pf/images/graemlins/wink.gif