Rezistenca!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

... kur isha e vogel kam shkuar cdo vere me pushime me ata te shtepise se femijes ..

Ca shonsi!!! Une per vete kom shku vetem i her me ata te shtepis tamom /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbaj mend se ai kampi Golemit ishte shume i mire por nuk u gjeshin vende plus qe kushtonte reth 1000-1500 lek, me duket, 15 diteshi... Akoma e mbaj mend bilten, ishte e madhe dhe blu /pf/images/graemlins/smile.gif

Ej kush e mban mend kur hashim 'zemren' n'ora 4 te mbasdites? Nje dite kishim biskota dhe nje dite 1 fet buke 50 me djath kackavall. Une preferoja buken me djath se ta mbushte stomakun ta bente top deri deri sa vinte ora me henger darken /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Lara iku te haje. Une them qe shkon te gjuaje. Te gjitha femrat mesdhetare (ato me gjak nder deje dhe qe vertet mund te quhen te tilla), e konsiderojne atmosferen e tryezes dhe ate te kuzhines shume te pershtatshme...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

albana

Lara Croft

Iku Lara erdha une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa sa mungesa qe kam bere do me shaje Kumandanti /pf/images/graemlins/blush.gif Them te hap nje teme sot per grupin rezistenca.
NE BOTEN KAPITALISTE AMERIKONE PUNTORET E THJESHTE PUTHIN BYTHEN E SHEFAVE SI ASKUND NE BOTE
O ZOT NA E SHPIFEN EKZISTENCEN!

Blendi

Primus registratum

Po meshkujt mesdhetare? Si i konsiderojne ballkonet e hapur, verandat, taracat mbi ullishte, ngjyrosur nga perendimi, me ere trendeline qe fryn nga lindja. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Pse perdorni fjalor te padenje...??SHprehuni me menyra te tjera se po vazhduam kshu do biem ne nivelin e anti-rezistencialesteve.

jula

Primus registratum

Xingaro, a mos pe ne ndergjegjesimin tone mbi superioritetin e races mesdhetare ne efikasitetin erotik, nje shenje te racizmit tone te ardhshem?

Na faaal. /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Me duket se e kishte me mua per fjalen turp ke tema.
Ok po rishprehem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne boten kapitaliste amerikane te punesuarit puthin te ndenjurat e shefave si askund tjeter.
A jeni bere dhe ju pjese e kesaj dukurie te neveritshme?

Ae thashe me edukate tani /pf/images/graemlins/blush.gif

jula

Primus registratum

Ne fakt, ne perceptimin e fakirit qe e puth, ajo s'eshte e ndenjur fatkeqesisht, por eshte tamam bythe!!! Shto ketu dhe mungesen e alternativave dhe... :tipsy:

loaded

Primus registratum

Per ironi te viktimave te snobizmit tone(si rrace erotike superiore qe jemi),para 5 min,kjo gruja responsabel ku po bej 150 ore,me tha (ne shenje admirimi):"Ua ti i ngjan Kledi balerinit".Buzeqesha gjithe tangerllik dhe i thashe:"Po nje fare James,James ...Belushi e njef e?". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ha-ha, Xingaro, sa kam qeshur...
Degjo, se une te kam si djalin tim dhe s'keqkuptohemi:
Ti je king mor djale, Kledi eshte si shqipo piace!!! Nejse, italianet cmenden per te dhe une do organizoj shetitje neper bordurat e Vlores per ti prezantuar me 1000 Klejda...

loaded

Primus registratum

Meqe ra fjala te rraca superiore...na thuaj ndonje sit ku dergohen sms gratis se s'kam leke ne celular... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif .Ehh ne te shkretet thuaj...Shyqyr qe kemi shpirtin i marrim gjerat me te qeshur...

Blendi

Primus registratum

Ej, se fole tamam. C'eshte kjo shalafitje ne shije qe ka ndodhur. Nevojitet nje rikthim ne "Rilindjen". pfffffffffff
C'osht ai ashu mer vlla.. :confused:

loaded

Primus registratum

Me tregoi nje vajze nje barcalete para ca kohesh:
Ishte nje cope buke dhe nje kokerr domate po bridhnin me vrap.Rruges takojne nje cope mishi.I thone:"-EJa me ne me vrap se po na ndjekin shqiptaret".Copa e mishit ja kthen:"-Ikni ,ikni ju se mua shqiptaret s'me njofin".
E tregoi kjo vajza dhe u shkri duke qeshur vete.Me tha mua:"Po ti pse s'qesh?"."-Cfare te qesh-i thashe-kjo eshte per te qare...

loaded

Primus registratum

Nuk ka gje me te forte se sa kur i hipen nje furgoni te unazes ne Tirane sidomos pasditeve.Ngaqe i mbushin furgonat rrafsh,9 veta ulur dhe 17 ne kembe kur afrohen afer kryqezimeve kane frike mos i kap polici.Shoferi paraljmeron:"Kur te vij kryqezimi do ulni içik kokat e".Sa vjen kryqezimi:"Uluni...!!!".Te shkretet njerez,ulin kokat,ulen ne bisht,siper njoni tjetrit,ca anej ca knej si thase me patate,thua ti po kalon patrulla gjermane ne kohe lufte.Sa kalon kryqezimi:"Ngrihuni tani!".Ngrihen ata te shkretet,me te moshuarit mbajne mesin me dore,te rinjte qeshin,psheretima çlirimi,dhimbje reumatizmi,kockash:"Maje se do zbres...!".Prit se polici...ja içik me poshte.E çon plaken e shkrete e zbret te piramida bashke me te rinjte...Duhet me u kthy mrapsh ajo me e bo ne kome.
Me ka marre malli me hyp ne furgonin e unazes!

bebi

Primus registratum

mirmrama rezistenca!
uffff jam lodh pak. a ka ndoj gja me pi ktu? apo diktatur e rrepte si gjithmone?

loaded

Primus registratum

Lara pasi prekem pak problemet e trafikut ne Tr kalojme tani te faqja kulturore:
E ke pare ate teatrin:"Monologjet e vagines" qe eshet shfaqur aty ne Tr te akademia arteve se me thane kishte bo buje goxha...