Rezistenca!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

haj Pakitò me forma miu /pf/images/graemlins/laugh.gif .....te befte mire me ket rast /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

meqe ra fjala te plaku i vitit te ri, cfar dhuratash ofron rezistenca per krishtlindje?
ai santa e ka ndermend te ndalet ketu?
Lara sa dit pushim kemi dhe kur fillojn pushimet?

bebi

Primus registratum

ne fakt duhet ta dija un qe rezistenca kerkon qe femijet te jen te lumtur dhe jo si ata te lindjes ku vdesin nga semundjet dhe varferia.
me fal qe dyshova per nje sekond ne rezistencen.
koleren? as qe behet fjale.
kisha vetem nje pyetje: sa vjet burg me takojne sikur kete kengen ketu ta kisha vene vete dhe jo komshija? :smash: per ju

jula

Primus registratum

Hi-hi, Marxin vetem per pashke, se eshte ashtu...cifut i qelbur... :smash:

E keni pare ate reklamen e celulareve te rinj:
Per ata qe s'jane perqendruar tek Megan Gale, ne fund shkruhet "Marry ChristMMS" :eek:
help.gif

bebi

Primus registratum

jo ktej s'kena pa gja. meqe ra fjala te megan gale (pa dal nga tema, se pash se ishte ne teme megan /pf/images/graemlins/tongue.gif ) a e keni pa filmin Vacanze di Natale 2000 (flas per ju ne itali)... (megan gale, carmen elektra, nino d'angelo, ezio greggio etc) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif davvero divertente! /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Te them qe me pelqen si lloj filmi, s'genjej dot...
Po ajo eshte yyyll fare dhe australianet ne Itali kane shume sukses. /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

un kam jetuar ne cortina (ku eshte gjiruar filmi) deri ne veren e 2000. kur i kam pare gjirimet kam qesh edhe ma shum, prape se prape filmin e kam pa disa here pa mu merzit hic!
si Talja nuk ka ne bote. mos u ankoni ju andej!

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]ne fund shkruhet "Marry ChristMMS"

merry apo marry? :confused: :eek: [/qb]
"Marry"..., une po te them qe kane shkalluar, ti do tu behesh avokat mbrojtes...
Ka dhe nje reklame me Santa-n qe perdor ne vend te letres higjienike letrat e kalamajve... /pf/images/graemlins/frown.gif
Eshte reklame per nje agjensi shperndarese, ideja: "Dhuratat do ti dergosh me ne, apo te perfundojne keshtu?"

Efikase, ne fakt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

sa zhgenjim per femijet! /pf/images/graemlins/frown.gif ai reklam duhet te jepet ne orare te vona! protestoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Ne nje dyqan ktu te fshati im ne nje dyqan eshte nje manikin me nje kostum i Santa Clausit:Nudo veshur vetem me nje pale boxer te kuqe me push te bardhe nga anash dhe me pikturen e nje dreri perpara(dmth...perpara),nje kapuç dhe nje thes.U mblodhen gocat para vitrines dhe filluan te fantazonin se çfare do i kerkonin po tju vinte ai Babo Natale.Dialogu imagjinar:
St.Clausi:Doni te shihni se ç'kam brenda thesit?
Ato-Jo...duam te shohim çfare ke brenda boxerave... /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

nga shqiperia jam largu e vogel, masandej, kur un shkruaj ktu, shkruj shum me ngut... sepse nderkohe jam duke ba shum gjana te tjera. megjithate ke te drejte, nuk ka justifikim. do mundohem ta rregulloj /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmengjes. Po i afrohemi edhe festave Komerciale te fundvitit. Shfrytezo c'do gje te kendshme apo te shenjte, shit shit shit shit (ishin ne shqip) /pf/images/graemlins/smile.gif

Ketej raprap bore sot. Po behet e padurueshme, kush ka na i dhome ekstra?

jula

Primus registratum

Krisht-lindje...
nuk shoh si mundet qe kujtimi/festimi ne kete date te perputhet me shfrytezimin komercial.

Mund te kujtohen me shume gjithe ata qe lindin ne kasolle ende sot, p.sh. /pf/images/graemlins/frown.gif

Ka plot dite te tjera per ti dedikuar blerjeve te shfrenuara.

/pf/images/graemlins/blush.gif Dmth, mos me keqkuptoni, ...keto mendoj se duhet te thone besimtaret...

Blendi

Primus registratum

Me kishte marre malli per juve ore. me laren u pershendeta por, Bolonjeze si te kam ty yllo?

bebi

Primus registratum

aman mos mi shani krishtlindjet feste komercale! /pf/images/graemlins/frown.gif
kur mbarojne festat mezi pres rikthimin e tyre. un jam si ato 5 vjecaret ne krishtlindje. me keq akoma edhe se Lara...

bebi

Primus registratum

Lara ke vizitu ndonjehere spitalin e femijeve me te meta mendore?
ajo eshte vuajtja me e madhe qe mund te kesh kur shikon femije te paafte. me trishtojne jetimet, por gjithsesi ata e kane nje shprese ne te ardhmen... e keta? /pf/images/graemlins/frown.gif

tutu

Primus registratum

Ka ca muaj qe kam menduar dicka...tani qe do kthehem dua qe te shkoj per 'pune vullnetare' te shtepia e femijes ne Tirane...nuk e di se cmund te bej...per ata qe jane me te rritur, mbase t'iu mesoj ca anglisht, me me te vegjelit nuk e di...thjesht luaj, trego e lexo perralla ose ndonje gje tjeter qe mund te jete me e dobishme, a nevojshme, a ku di une
help.gif
.
A ka ndonjeri ndonje ide, njeh dike qe mund te kontaktoj, a ku di une?
Nuk dua qe dhe kete ta le ne nivel llaka-llakash (sic, fatkeqesisht, bej shpeshhere, per te mos thene gjithmone....oh yeah, oh yeah, the llaka-llaka society :mad: ).