Rezistenca!

Goca

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Lajthitje kolektive... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujdes mos te njitet, se je edhe i ri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Te pakten une jom koshente dhe e pranoj, eshte hapi i pare drejt normalizimit. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Sot eshte nje dite e bukur.

Nuk eshte fillimi i nje "deliri krijues", kam ende traumen e korrigjimeve te mesueses se letersise: "Nje hartim NUK eshte nje artikull gazete!!!"

Edhe mos lajthit mor Xingaro, ne te ngrohte jemi, ulur jemi, ne zona ta papermbytura ta Italise jemi, gje s'na mungon...
...ne fakt s'kuptoj cfare kemi per te rezistuar ne... :confused:

Shuuume confused /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Mbledhja e lajthive eshte kolektive...te dashur kolege ,shoh kooperativat ne horizont!

loaded

Primus registratum

Hahahahaha...Ti paske tekniken e Astrit Hafizit qe drejtonte kombetaren me moton:"Mbrojtja me e mire eshte sulmi"

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]...ne fakt s'kuptoj cfare kemi per te rezistuar ne... :confused:

Shuuume confused /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po fut robt ne rrugen e m*** ti...do mbash pergjegjesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. me falni per kthimin po nuk po duroja dot /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ika prape /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

[qb]Hahahahaha...Ti paske tekniken e Astrit Hafizit qe drejtonte kombetaren me moton:"Mbrojtja me e mire eshte sulmi"[/qb]
I kendshem ky tipi, po une nuk sulmoj per tu mbrojtur...

"C'è chi l'amore lo fa per noia,
chi se lo sceglie per professione,
Bocca di Rosa nè l'uno nè l'altro,
lei lo faceva per passione......."

:cool: (E kulluar fare)Hahahaaha.....

loaded

Primus registratum

Atehere paske tekniken e Sulejmane Memes qe u thonte lojtareve:Gjuni 20 here se dy here do hyj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hahahaha :tipsy: :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Me ne fund u ndje va e kuptuar.
Po shkoj te anulloj takimin me psikologun.
Xingaro: Un uomo, un perchè...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Po ajo tutu-ja ,qe nga nicku me kujton "All the things she said" me ke i kishte me mua apo me Julin?

jula

Primus registratum

[qb]Po ajo tutu-ja ,qe nga nicku me kujton "All the things she said" me ke i kishte me mua apo me Julin?[/qb]
Ajo e kishte me mua.
Tutu, nuk i largohem "linjes", e kisha me .....kete ciganin.

loaded

Primus registratum

S'guxo robi me bo içik shaka se varin turinjte direkt /pf/images/graemlins/laugh.gif .Pse njerez prej plasteline jemi ne,qe na japin forma te tjeret si te duan.Jo me vlla ne jemi ashtu si duam vete... :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup:

jula

Primus registratum

Xingaro,ne s'jemi plasteline, jemi celik. Edhe ky eshte i shformueshem, por jo plastik.

Puna eshte se nje bariton nuk mund te futet tek kori i sopranove dhe te pretendoje ti jape linjen e vet aries....

Ipse dixit, pa paragjykime, eh. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Ata qe kane provuar aperitivin "Spritz" neper baret italiane(Juli mos me thuaj:"Jo")duhet te me kuptojne.Cdo dite para se te shkoj ne mence kthej te forumi bej ca postime,kryesisht te rezistenca.Me eshte bere si tip aperitivi...
Do ju pelqente nje emer aperitivi "Resistenza".E kam parasysh tamam skenen e njerezve qe hyjne ne bar ,mbeshteten te banaku...kthejne njehere koken perreth...marrin gazeten dhe i thone gjithe tangerllik banakierit:"Una resistenza...!"

Blendi

Primus registratum

Kush mi mban pak lajthite se u lodha!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

HAAAAAAAAAAAAAA! Ora 7:23 AM, mbreme fjeta nga ora 1 por sot nihem bishe mer! M'ka hyp nji humor dhe nji energji. Pa Red Bull, kuptohet. Ne fakt une e njoh me shume si red Bull and Vodka, po tjeter ceshtje ajo.

Blendi

Primus registratum

-U pa puna. Nji red bull ne vodka qeroso!!!!!!

Kshu i folim mas te 4s banakierit, SHQIP. S'e keni idene ca skenash te dh$#@ behen kur 10 - 15 cuna goca fillojne i folin stafit te pubit Shqip per gallate.

Skunk Anansie - Secretly

loaded

Primus registratum

Blendo..na akuzojne per shume confused.I bona nja dy shembuj futbolli qe ti si tironc i kupton.O Juli, Cim Muçen qe thu ti,nje ndeshje e ngrinin te gjithe ne krahe,neshjen tjeter e peshtynte gjithe stadiumi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani o ishte Cimi qe s'kishte qejf lajthite ose ishin 10.000 veta confused se s'merrej vesh dmth...

Blendi

Primus registratum

Amon mos na fol per cim mucen se na ka mor malli.
Une jam nga ato qe do e ngrishin ne krahe!

Che vive!
Çim vive! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

[qb]Blendo..na akuzojne per shume confused.[/qb]
Tani, ta marr vesh une: Ti perdor "pluralis magistratis" apo ke zbuluar se ke ndonje kategori te perbashket me Blendin ketu te rezistenca? :confused:

Nis nje te puthur ne drejtim te Bostanit te kuq.
/pf/images/graemlins/smile.gif