Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mos ju ndaj asaj goces se qenka fiks fare per ty!
Edhe keshtu duket me biografi te mire. /pf/images/graemlins/wink.gif

Anallim lojeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Une du:

1)Foton e komisarit qe e kam nxjerre me gojen plot me kek
2)Lecken e CHe-se dhe komisarin qe i kish fut duret njones /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
3Izzyn dhe Komisarin duke u dashuruar, (quick preview jo per syte e ligj)

a-alket

Primus registratum

ve bast qe tranofilja u ka vene flaken dhe ketyre te tjereve...do kete sjelle me vete ca kaseta me mzike popullore /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Bobobo...jane bo si ato grate kto qe mblidhen neper shkallet e pallateve flasin per njerzit qe kalojne.Larg Blend nga kto...larg.Kishte shku plaka ime ne Tr te nje parukiere,goce 20 vjeçe,qe me njifte mu,dhe meqe te njofem mo ja kishte ul çmimin.Me tha plaka ne telefon:"Ishte e mire ajo...(me ngacmu gjasme)".-Merre-i thashe-mbaje te beje punet te shpia...çuni pas 10 vjetesh kthehet.

Blendi

Primus registratum

:goofy: Nekla kishte zene vend "te rehatshem".
S3500037.sized.jpg

bebi

Primus registratum

ajo me floke te shkurtra eshte izzy. tranofilja asht ajo me floke te lidhuna. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Xingu, kur te vesh foto ti, e bisedojme...tek shkallet. Tani kemi fotot e komisarit, une personalisht po i studioj me endje dhe jam e bindur qe sot do me ndaje burri...pune e madhe, nje here ne dite hapet(dmth shqyhet) faqja e Rezit! :rockband:

*orto grafiaaa

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku eshte Izy se une nuk e shoh. :idea:
Tushe :thumbsup:

S'po marr vesh c'na fesh ky sipas Tushes /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Izi i bie te jete ajo qe i keshillova une komisarit. /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe po bera ndonje gabim, pune e madhe.

Blendo po ti per te me nxjerre bojen e kishe be ate pozen e? Ahhh qe vdiqa per nje balleperballe, apo s'kam nje buzeqeshje marramandese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja 1/10 Izzy. Kete e kam bere me dockat e mia te vogla dhe me vjen plasje qe gjithe kjo pune paska vajtur dem /pf/images/graemlins/laugh.gif

S3500008.sized.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Izy :thumbsup: njesh me yll. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kush eshte ajo me kanotiere te zeze o Tushe me xhinse me lara se qek a e mire, edhe Xingut ia terhoqi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

I vuajtur ishte fjala qe i thoshte Jula lares?? Per Katon? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na mi rrapatushe, nuk ta prish une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Izi i bie te jete ajo qe i keshillova une komisarit. /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe po bera ndonje gabim, pune e madhe. [/qb]
Ajo qe me keshillove ti nuk eshte Izi. Isabelle eshte kjo nje/e/dhjeta qe nuk e qit foton ne forum.

Blendi

Primus registratum

Fity u zu me Zenepen e vet dhe iku pa dale aparati.

Ai eshte shoku im i ngushte Andi, me "nusen". Eshte vella me ate me blu qe me ndihmon me torten.

Kordele po nuk eshte ne Albforum pra, megjithate Xingoja te fishkelleje njehere ketej nga une mos te kete turp se une gjithsej gjithsej kam 7 vjet qe e njof Pantallona Larushen /pf/images/graemlins/wink.gif

Either way Xingo you have to go through me /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po ky qe eshte ulur Nelka kush eshte??........duam nji foto me te qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Mua po me pelqen ajo me pantallona me vija.Sepse i ngjaka pak Lares nga buzeqeshja.Me gjithe mend .Shife iher Lara.