Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mjau do takohemi patjeter...ne mos atje diku tjeter....se shpejti /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

alinos perqafime.

Per punen e fiksit, nekl@ nuk eshte se e tha si zbulim te vetin qe ngjan me stricia, mu duk sikur po jepte nje opinion, pasi qe e kemi pranuar se eshte stricia alla albanese.
Sa per kshu shows te njejta ke qe nga ato Real World te MTV, Big brother etc etc deri tek te vjetrat fare
La ruota della fortuna - Wheel of Fortune
OK - The price is Right
Che fine ha fatto carmen sandiego - Where in the world is Carmen Sandiego
edhe nja 100 cope te tjera

Fillimisht postuar nga Mjau:
[qb] e di une ca do thote tashi nlka
a te kisha nj si ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
E ke kap thelbin e qenies sime /pf/images/graemlins/laugh.gif

M&M eshte opozita e asaj qe me ben te enderroj

Blendi

Primus registratum

Ju kom vu foto te Xingaros se vertete te galeria e Rezistences. /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks.jpg

Blend aty me qendro o i dritherueshem. Nuk kam gje me bazimin ne nje ide te huaj, ne kohet ku jetojme duket sikur sa mendon dicka te re del dikush qe e kam bere para teje. Problemi eshte se Real world, wheel of fortune, Who wants to be a millionare etc jane GAME SHOWS. Eshte thuajse e pamundur tu ndryshosh gje atyre!( E perseri ata paguajne para per huazimin e idese) Ndersa Fiks Fare nuk eshte nje loje e thjeshte me te njetin script gjithe kohes, ku te duhet te shtysh RRoten e Fatit. Halli eshte se programi eshte me ambicioz, per nga natyra, kerkon te paraqese me humor nje realitet te qelbur e ketu ndoshta duhet te hyj pak realiteti shqiptar. Sinqerisht sikur maksimumi Doktorrrri te ish veshur si Kapedan p.sh. ne vend te asaj uniformes me spaleta edhe kete do ta quaja perpjekje. Kur them edhe name tags jane identike, them IDENTIKE, kaq patetike te jemi? Te mos mundohemi te bejme zhvillime as me detaje te vogla?

Zhvillimi nuk ka per te ndodh kurre, nese robt nuk perpiqen me aq sa mundin ta pershtasin dicka, ti japin nje tjeter ngjyrim....

gurax

Pan ignoramus

I oddly agree with NelK@. Le qe me kujtohet kur kendonte Sajmja ne te ri kur ishte banakjer dhe akoma nen 25 vjec ate kengen "Can I touch you there" perpara se bijes se pronarit ne klase te 8. /pf/images/graemlins/blush.gif Brezi i ri o brezi i ri, Viti i Ri o Viti i Ri! /pf/images/graemlins/tongue.gif

-----------------
"Be the change you want to see in the World!" - Ghandi

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos e lesho llullen, se te del nami per sentimental dhe te ngul dhembet kordelka

1 n'dore ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

N@lke, mos me zhgenje te lutmi shume, ne kina TV pacavure dhe te vetmin program qe s'ka shqiptar qe s'e shef dhe te vetmin kanal TV qe ia vlen t'i hedhesh nje sy eshte pikerisht Top Channel, well ceshtja nuk eshte kjo por kuptova nje gje: qe ti ngaterron faktine humorizmes se tyre.Ata realisht nuk paraqesin me karagjozlliqe faktet, as nuk behen banale, aspak do thosha, ata tallen me faktin e kundert dhe ata qe ishkaktojne keto anomali me ata qe s'bejen gje per t'i ndryshuar keto banalitete.Mbase do kesh rastin te shohesh ndonje edicion dhe do me kujtosh qe ia vlejne verte :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Kur them edhe name tags jane identike, them IDENTIKE, kaq patetike te jemi? Te mos mundohemi te bejme zhvillime as me detaje te vogla?[/qb]
po ti aty e paske pasur mendjen...tek "name tags"? Apo po e shikoje me syrin e stilistes ate show????..Plus qe...mos u grric kot se po ta krahasosh me programet lokale ne Mass, qe dhe kane shume me teper fonde, eshte ndoshta me i mire. Nuk ke pse e krahason me Real World..(qe per dijeni nuk eshte game show) qe prodhohet nga Viacom qe eshte nder kompanite e medias me te medha ne bote.

Mua per vete ne fakt nuk me pelqejne veshjet e atyre gocave....duhet ti heqin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Akoma ke Fiksi jeni ju?? Guraxi cdo VIP e ka ndonje histori nga pas ....le mos ti hapim ato dosje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire kto vajzat cfare bejne maje tavolines thate ju?

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole ato jane Shotat (kshu i thrrasin Sajmja me Doktorrin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe i fusin ka i t'perdredhme maje banakut... /pf/images/graemlins/laugh.gif mire ebojne vallaj se na msojne nai koreografi t're /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Aha me pak fjale....mbajne qendrim tipik te nji femre bashkekohore ne Shqiperi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po u flasin Shotat...ne krahasim me Shote Galicen...kto i hakan mune Shotes...si ne fizik edhe ne praktike.... :lol:

a-alket

Primus registratum

ca shots dhe ca shota....bohet krevati gropa gropa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mos e lesho llullen, se te del nami per sentimental dhe te ngul dhembet kordelka

1 n'dore ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

N@lke, mos me zhgenje te lutmi shume, ne kina TV pacavure dhe te vetmin program qe s'ka shqiptar qe s'e shef dhe te vetmin kanal TV qe ia vlen t'i hedhesh nje sy eshte pikerisht Top Channel, well ceshtja nuk eshte kjo por kuptova nje gje: qe ti ngaterron faktine humorizmes se tyre.Ata realisht nuk paraqesin me karagjozlliqe faktet, as nuk behen banale, aspak do thosha, ata tallen me faktin e kundert dhe ata qe ishkaktojne keto anomali me ata qe s'bejen gje per t'i ndryshuar keto banalitete.Mbase do kesh rastin te shohesh ndonje edicion dhe do me kujtosh qe ia vlejne verte :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk po kuptohemi, kjo me ben te arrij ne konkluzionin qe i shohim gjerat nga kende te ndryshme (mund te kete edhe shpjegime te tjera e /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ne edicionet qe kam pare une, eshte bere shaka per tregjet qe nuk perdoren (pas kesaj me duket se fshihet nje realitet i hidhur dhe nje ceshtje qe ata mundohen ta sjellin ne vemendje te publikut dhe politikaneve), kam pare si te ushqesh nje llampe (problemi i dritave) etj. Pask ketyre shakave une kam pare te fshehura problemet e verteta te shqiptareve. P.sh. nese ne shqiperi kishte drita, ajo shakaja e kujdesit dhe rritjes se llampes s'do kishte aq shume ndikim dhe nuk do zgjonte aq shume "humor" tek shqiptaret. Une nuk mendoj se ata paraqesin faktet. Ketu me ke keqkuptuar. Une mendoj se ata marrin realitetin (dhe problemet e dhimbshme, perfshi politikanet) dhe duke i ironizuar nxjerrin para popullit fytyren e tyre te vertete. Normalisht po te dilnin tere seriozitet dhe te grinin sallat per problemet, s'do t'ja varte njeri.

Problemi im nuk eshte me humorin e tyre, mua mu duk argetues e thashe. Problemi im eshte me zhvillimin profesional te drejtueseve, regjizoreve dhe TV shqiptare. Ajo qe kam vene re tek ne shqiptaret eshte se bejme nje krahasim qe une mendoj eshte i gabuar. Ne krahasojme cfare kemi me ate c'ka qene me pare ose qe eshte rreth e rotull (tv e tjera kot). Une them pse te mos shqyrtojme ate c'ka kemi dhe te mendojme e krahasojme se si MUND te jete ne te ardhme. Cili eshte potenciali i asaj qe kemi ne dore, ku mund ta coj? Mua me duket mediokre, (me vjen keq qe zhgenjehesh) kur nje artist nuk mundohet te tejkaloj vehten dhe ate qe kane bere te tjeret. Theksoj fjalen MUNDOHET. Une nuk e shikoj kete te ndodh tek shqiptaret, por shoh nje lloj vetekenaqesia nga krahasimet me te kaluaren.

Blendi

Primus registratum

Kush e ka pa te Fiksi kur intervistoshin katnaret ke tregu kominatit qe nuk pagushin per tavolina po i shitshin praset pertok??

nji plake katnare mbulo syte me dor dhe ia bo "No koment" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Blendo e kom pa edhe ate /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe katnarja qe skuqet gja ka turpi /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe tashi po shoh estrade..

Dole, jemi kontemporane ne cdo aspekt ne edhe pse pshurrim hala cepave te pallateve apo edhe ne mes te rruges LOL ...

N@lke, te kopjuarit me duket nje gje fare ama fare e rendomte, nuk me intereson fakti qe ata kane kopjuar Strcian as fare ta dish dhe ma merr mendja qe nuk jam e vetmja qe mendoj keshtu, nderkohe jam nje fanatike e realitetit deri ne mohim, porrrrrrrrr mos harro nuk eshte ky thelbi ne kete rast, ceshtja eshte tek angazhimi tek deshira e mire per te nxjerre ne pah realitetin e qelbur shqiptar dhe ATA jane te vetmit qe e bjene, ndaj anashkalojme faktin e KOPJIMIT se nuk na plas shume.Iniciativa e tyre eshte per tu lavderuar...Jane NJESHA dhe pike. :thumbsup: