Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Strakosha luan akoma?? He used to be a cuty se di tani c behet kam kohe pa e pare........ [/qb]
Edhe une kam kohe pa e pare, ndonese e kam ...kusho. /pf/images/graemlins/blush.gif

'tjeta Rezi. /pf/images/graemlins/smile.gif

tutu

Primus registratum

ah ju jevgjit e Tepelenes, si nuk u shteruat nje here? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dolo, Foto luan, po mire do bente te mos luante me....i dridhen leqet keq fare...s'i mbajne me kellqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

'tjeta....

p.s. nuk i duket njeriu se ka ardhur ora per gjume :rolleyes:

tutu

Primus registratum

nje ore 'pune' dhe 7 pushim Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam vdekur gazi dje... ne pushim te ndeshjes, e ktheva nga Klani dhe vetem kur degjoj nje ze te eksituar qe ulerinte "Dhe ja ku mbyllet pjesa e pare me rezultatin 0-0 per skuadren..." dhe aty e la fjaline ose lehte fare tha 'tone'... ah luga booooosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Me falni, sapo dola nga Arena. /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Kujdes me Leon ti, se ta vuri vulen "muhamedane orientale" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ca koke, se dhe mua me thoshte komunist ai, kur muaj me pare ishte akoma nen personalitetin e nje antikomunisti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Tung Tenca.....

Tutuuuuuuuuuuu te hengsha faqet se me ka marre malli.....kemi kohe pa "make out"......edhe ti moj shtrige nga gjiri i jevgjeve te Tepelenes i ke ca damare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jula mos je nga Memaliaj ti???.......Fotua jetonte atje ........dhe lozte me Minatorin e Tepelenes /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Holaaaaaaaaaaaaaaaaa
Me back nga nje dreke bejleresh :cool: [/qb]
Mos permend bejlere ti, ne nje teme jakobinesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

tutu

Primus registratum

hapi gavat, chorre /pf/images/graemlins/laugh.gif , se sapo e ka deklaruar qe eshte nga Himara (po une pse e dija 'dhermeshe'? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

une e kam pare nga 91 kur luante Ylli i kuq i pogradecit me Minatorin....miniera qe kemi pasur. t'emen-e, ylli i kuq me minatorin...lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Tutu e di pra mo qe eshte kaure /pf/images/graemlins/laugh.gif ......po thashe mos jetonte dhe Jula nga Memaliaj se desha me i thene ca fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Strakosha gjithe veren pas praktikes luante volejboll ne "Ujin e Ftohte" te Tepelenes me prinderit e mi.......athere ishte i ri i kishte leqet e kembes t ja sodisje me ore te tera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ekologjiste nga ai lloji i ke fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O BÇ-je po po qe se ca mendimtare apo filozofe apo cfaredolloje robi i squt po te mos bote "jashteqitje mendore", si do mesonim ne populli i varfer c'u kish kaluar atyre neper mendjet e tyre te ndritura dhe nuk do e kishim ditur kurre me shume se nje zogth i vetmuar ne kafaz. /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

Kordele,

"jashteqitje mendore" paska konotim pozitiv per ty...po fjala "mut" a mos te hap oreksin?

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo BÇ-je Mbeturinat Ushqimore te Trupit :eek: i hapin oreksin hales sime dhe ty me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Kordele,

ja ta trajtojme ne nje menyre tjeter ate qe the ti. Ti mendon se "jashteqitja mendore" e ndonje filozofi eshte ushqim per mendjen. Ne Yoga dhe shume teorira nga Azia eshte shume e rendesishme qe mendja dhe trupi te behen nje. Dmth, "jashteqitja mendore" dhe "jashteqitja trupore" jane nje. Vazhdoje vete argumentin tashti dhe shpresoj mos te te marre uria /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O beshamelo a ke lexu naiher tina ke ai Forumi Psikologjia nai gjo re :eek: ka shkrujt Kordelja per Meditimin atje dhe ne fakt tani qe mendoj une jam njeri i shpejte, me pak fjale, dhjes shpejt edhe ia le eren hales :eek: po ti duhet te jesh si ata qe shkon ne hale me gazeten e Metrose qe shperndahet falas lal /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

O Alket, o trap! Nuk rri dot pa prish tema me kete gjuhen e leshit?

Me falni ju te rezistences!