Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Si mund ta tundosh nje mashkull? hmmmm
S'ia kam bere kete pyetje vetes. /pf/images/graemlins/smile.gif
Por varet nga rasti. Ngacmime me fjale, sjellje muhabeti pastaj lenie varur, pezull. Loje.
Shiko por mos prek
Prek por mos shijo
Shijo por mos gelltit... = Nje skllav i fituar falas
Mua me tundojne me shume femrat qe nuk para zbulojne shume lekure, po qe levizin...si femra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e di, nuk e di

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo, plz vazhdoje se me terheq shume kjo ceshtje, jam kurioze te dij pas joshjes cfare e mban nje mashkull te lidhur, ta zeme se ia terhoqe vemendjen /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Ji e kendshme, e mire, e dashur, fal, mos trego xhelozi edhe po ndjeve, mos u bind per te gjitha, sfidoje fizikisht/ne paraqitje, sfidoje intelektualisht, mos bjer ne rutine, ji pak e 'cmendur", mos u druaj ne seks, mos i trego se ia ke nevojen, mos ler pas dore hobet interesat qe kishe para se ta njihje, mos ndrysho se ai te pelqen kshu si je tani jo ndryshe, dil edhe pa ate se i ben mire ta vrasi icik mendjen. /pf/images/graemlins/wink.gif Ne nje mardhenie, sipas meje te secili duhet te jape 50%. Jo 49%, as 51%.

Blendi

Primus registratum

PS. Perkedhele pak, beji komplimenta kur i meriton, mos fol vetem per veten, mos i trego per te gjitha rastet kur te gjujn rruges, mos nis:"sa seksi isha, me tha njoni kshu, tjetri ashtu", thuaji vetem ca nga rastet, po leri te kuptoje qe do ate, kalon me mire kur ke besimin e tij.

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif , e mora vesh po "ai" cmenet kshu thu /pf/images/graemlins/laugh.gif si me ia bo me e heq qafe masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Ema, ajo pjesa eshte e paevitueshme, madje ka ca qe thone qe po s'qe xheloze nuk i dashke :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] LOL Ema, ajo pjesa eshte e paevitueshme, madje ka ca qe thone qe po s'qe xheloze nuk i dashke :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
He pra,po ngjo...nuk cmenet jo se e kam provu une,madje sa vjen e qtesohetme shume-Si e shpjegoni ju?Te jete kungull valle?

Blendi

Primus registratum

Gjella me kripe dhe kripa me karar. ka ca femra aq xheloze sa te bojn ti bish murit me koke nga marazi. Shikojne gjera te paqena, bejne pyetje kot me kot, ta shpifin jeten, detyrohesh te ngresh zerin edhe ta thush nje llaf me teper pastaj, dhe hop KRISJA e pare.
Ngjoni mu. Ia ze frymen ajo.

Dolores

Primus registratum

Paske filluar keshillimi virtualisht mbi lidhjet sot.......Kordele do u have a crush on someone? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Gjella me kripe dhe kripa me karar. ka ca femra aq xheloze sa te bojn ti bish murit me koke nga marazi. Shikojne gjera te paqena, bejne pyetje kot me kot, ta shpifin jeten, detyrohesh te ngresh zerin edhe ta thush nje llaf me teper pastaj, dhe hop KRISJA e pare.
Ngjoni mu. Ia ze frymen ajo. [/qb]
Nigjo ktu:
Se ne pergjithsi kshu skena nuk boj,po nga mrena vdes icik me u zi :eek: ,s'kam ca t'boj!

Goca

Primus registratum

Vetem " FAL" , nuk me pelqeu tek ajo qe tha Blendi. Jo per gje, por nese njeri deshiron te falet, duhet edhe te fali, se nuk e di pse po meshkujt jane te mendimit qe femrat duhet te jene me tolerante me to. :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina, Blendi eshte mashkull ndaj nuk i shpeton dot egozmit te llojit te vet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordelja epo je plot me rini e dashuri e dashur..........shif si do ndihesh pasi te kesh shkrehur nji pjese te asaj mbi dike.....fillon selektimi /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dolores, ketu ke selektimi une nuk i shpetoj dot variantit te pagimit apo shpagimit ne natyre me pas /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Per Kordelen kjo...

NJË NATË PA GJUMË

Pak dritë! Pak dritë! Pak dritë, o shok, o vlla.
Të lutem, pak dritë në kët natë kur shpirti vuen,
kur të dhemb e s'di ç'të dhemb, e syni gjum nuk ka,
urren nuk din ç'urren, don e s'din se ç'don.

Pak dritë! 0 burrë! 0 hero' ngado që të jesh. ....
Burrë që shkatrron edhe që ndërton sërish!
Pak dritë vetëm, të lutem, mshirë të kesh,
se do çmendem në kët natë pa gjumë dhe pa pishë.

Oh! ta kisha pishën të madhe edhe të ndezun!
Me flakën e pishës në qiellin e ksaj nate
ta shkruejshe kushtrimin... Ehu Burrë i tretun
Do ta shifsha vallen tande në majë të një shpate.

Porpishë nuk karn e vetëmjanë burrat, shokët...
Dergjem n'errsin pa gjumë dhe pa dritë...
Askush s'më ndigjon, çirren kot më kot...
Hesht more, hesht! por qindro, o shpirt.

Gjeli këndon dhe thotë se asht afër drita
- Gjel, rren a s'rren? cila asht fjala ejote?
Kur ti këndon thonë se asht afer drita...
Por un s'besoj sonte në Çalët e ksaj bote.

Hiqmuni qafe, mendimet
Ojastëk ty të rroki, të përqafoj si shpëtimin,
më fal atë që due: gjumin dhe andm'min
e dy buzve që pëshpërisin ngushllimin.

Kjo me eshte dediku nga Ema, ketu jam une Dolores /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

ide e mire kjo kordele, vazhdoni ju lutem se un e hangra nji pako me chips duke prit vazhdimin, ju hiq. aman se po pret publiku /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penelina, Blendi eshte mashkull ndaj nuk i shpeton dot egozmit te llojit te vet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thashe se kishte edhe meshkuj ndryshe , perjashtime menjellaf.....