Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Xingu kush e pati fajin ke ndarja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me minj per minj /pf/images/graemlins/laugh.gif ai do ja ket bo per borxh dhe zemra e asaj ka duru aq sa duro mali me bore...

Kordelja

Valoris scriptorum

xingu, ti paske pas fatin te njohesh femren me te ndershme ne bote /pf/images/graemlins/wink.gif Sipas pershkrimit tend atij djalit nuk i mungonte asgje, ahere vetem nje femer me karakter do rrinte ta shfrytezonte me tej kete mashkull kaq te mireqene per me teper qe ai e dashuronte.

Thiken e dashke ti Xing se dhe nje gjest i tille kryekepyt i paster, te duket prej hipokritje.Ku eshte hipokrizia ketu :shrug:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] E pati fajin ai djali,sepse ishte gjithmone shume i mire me te,e trajtonte si princeshe,i fliste gjithmone i sinqerte,i jepesh i gjithi,ishte i dashuruar.Gabimi fatal.Eshte edhe nga kto te "mireqenurit".Benestante-thone italianet.Tip me leke,po absolutisht arrogant,i nje xhentilese dhe disponibiliteti per tu pasur zili.Thjesht çun flori-si themi ne.
Ajo i kishte kapur duart(brune e gjate me floke te drejte,yll)dhe me ca shenja lotesh "kokodrili" i thonte se si koherat e fundit nuk ndiheshe me e afruar me te si me pare.Mendonte se ndoshta nuk po funksiononte si duhej dhe ajo perfektshmeria e tyre kishte filluar te behej monotone.E puthi ne faqe gjithe "keqardhje" dhe me koken ulur dhe fytyren e "vuajtur" doli nga lokali e para.
[/qb]
Ky paska qene film me i bukur se filmat me Herkulin :lol: :lol:

Thashe une qe ja ka bo per borxh ai /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ne nje forme apo tjeter u nditte nga larg qe ai kishte gisht ne ket' mesele !!!

Xingo per ate punen e hanxharit sikur u 'fugove' icik ti tashi... dont ya think ?

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, leji pershkallezimet ti, hapi syte paska qene dhe djale flori tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them qe ajo si ai s'ka per te gjetur me /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Se shpjegoj dot shprehjen e saj te fytyres.Ai i shkreti ka qene teper i verber te shihte dot te verteten pas perdes maskuese te saj.Bukuri me ta nda zemren me dysh.Bukuri therese.Ate vajzen e lakmojne te gjithe dhe asnjehere s'ka treguar asnje shenje xhelozie.Ai jetonte ne pasterti gjithmone.Ajo me shume mundesi,dhe ve bast gjithe leket qe kam,ka njohur ndonje tip "intriguesi" tjeter dhe eshte inspiruar per aventura dhe emocione te reja.

Te ma lere ne dore mua,i bej me thike ne surrat asaj shenjen e rezistences "draper dhe çekan" e qeth qeros,e puth lehte ne faqe,siç puthi ajo ate sot,dhe i them:"Rrusho,hec kerko emocione te reja tani!"

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Une them qe ajo si ai s'ka per te gjetur me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ncuq. Do gjeje nje nji me te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Megjithate, jokes aside... sikur ajo goca ta kete pa 'shenjtanllek' dhe te mos ja kete vu synin postjerit nderkohe, i bie qe eshte goxha njeri me karakter dhe ndoshta do jete ai qe nuk do gjeje me si ajo. Normalisht, dikush tjeter ne vend te saj do bente nje sy qorr, 4 veshe shurdh dhe do vazhdonte ti pinte kapucinon ktij tipit mengjes per mengjes... :shrug:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Kordele s'du. Une o marr te birin berberit o vdes. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lara kush o ky mi goc ? Ne ketej vetem per nje Ad' Ad' me fame kena nigju /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Kordelja

Valoris scriptorum

O Xingu, me ju nuk ka karar vlla, plumb ne hatlla doni, epo tjetra iken ne menyre dinjitoze dhe ia le radhen ndonje tjetre me "fatlume" madje nuk kursehet dhe e pyth dhe ne faqe /pf/images/graemlins/laugh.gif e ti te can derrasat me pakenaqesi te tipit "s'kam ca me bo se duhet me e pa medoemos me sy kritik dhe me sha femnat sidoqe u sjellshin ato"

Eshte me karakter ajo femna dhe pike.

Ose, ose...kape nga krahu tjeter ti, nese ajo s'do e donte dhe do vazhdonte me te dhe do kthehej ne nje mardhenie meshiruse, cili do qe kendveshtirmi yt, duke pare qe tere epitetet ia ke vene ne kete rast.

Thuame...

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Lara kush o ky mi goc ? Ne ketej vetem per nje Ad' Ad' me fame kena nigju /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Ai eshte BBQ chicken mi :eek: ate do Laraaaaaaaa :eek: po te jete per sume me mire ke kete timen mi femer se Ad' osht i thame /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Iss asgje alarmante. Nuk o cuni berberit te lagjes tuj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujt ja sha cunin e berberit te lagjes sumkapuç ti ???

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara qenka bo gati per nje manage a troi /pf/images/graemlins/laugh.gif (mire e shkruva Zabelle /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Lara moj femer, mos u ngopsh, ne te tilla aventura une nuk te shoqeroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Nejse,se e shohim ngjarjen ne dy pikeveshtrime te ndryshme.Ju teorikisht,une praktikisht.Kshuqe sado qe te mundohemi me gri lakra s'kemi per tu marre vesh.Une i shoh perdite,ju tani e degjuat.

O Kordele mos me trego mua mi kordele.Vajza te lidhura qe te lepihen hapur.Shoqe qe ja lujne te dashurit te shoqeve te ngushta se jane xheloze qe ato shkojne mire.Raste qe ai eshte larg dhe ja fusin pas kraheve.Njerez qe te fusin friken ngaqe s'dine se çfare duan.Eshte e tmerrshme sa masive eshte.Vlerat kane rene pertoke.Nje siperfaqsi totale.Eshte per tu vu lajmerim:"Japim 10 euro kush na jep nje buzeqeshje te sinqerte".Hipokrizi me permasa vertiginoze.
S'ka,e vetmja menyre me e nda shapin nga sheqeri eshte me i vu shkelmin ne surrat njerezve qe ne fillim me i tregu ku rri une dhe ku rri ti,ca distance me mbajt kur kalon afer meje dhe sa here te mendohesh para se me fol me mu.

I rashe pak rendshem.E hidhur,po eshte e vertete!

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
Na se jeni lubi ju :eek: vetem berber e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dakort mi dakort, po ti nderkohe vazhdon me qen' bosh sa te gjesh tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Nejse mo, po ky Adi qe them une dhe qe se njof as per surrat dikur para ca vitesh i ardhi nami deri ne brigjet tona. Kish pas shku nji bashkatdhetare ne Shqiperi dhe si i thone nje llafi ... kish hy me men' e kish dal' pa men' nga Adi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Prandaj thashe Adi une...

Nejse, ju llapni, po Xingo ka shku me kerku thike te mpreft' buke n'guzhine...

Kordelja

Valoris scriptorum

Xingu konverton falas (dmth nje me nje) delikatesen e durimin (per te mos zene n;goje origjinalitetin) me vulgaritetin, eshte rikthyer moda e gangsterave; me shkelma ne zhdukim hipokrizine.Ec mer ti mos me boj sikur te jane ndryshkur kornizat e arta, ke pas perdor flori kallp.

Tashi xingu, ne kete pjesez jete qe prune ti, vetem per konkrecitet s'ka nevoje, ti e quan hipokrite se mendoje qe ajo tipja do te kapte ty pasi te linte ate cunin flori, ncuqqqqqqq te la dhe ty me gisht ne goje, ore po femer me karakter e s'e luan as murtaja, aty e ke hallin nxirre koken, rrace egoiste.

loaded

Primus registratum

:lol: :lol: Kordele,une bej fjalime spektakolare kur jam i nevrikosur.
Vetem se menyra e vetme me me bo mu me nerva eshte,te me rrafesh ne bilardo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

xingu lajm i mire per ty /pf/images/graemlins/wink.gif

Une jam mjeshtre ne :

Bilardo
Tavell
5qindsh
5katsh
domino
....e gjithe mbeturinat e tjera qe s'kane lidhje me intelektin por te kalisin nga nervat, kam kalit shume burra ka nervat, nonji kam qene tu e rraf se bote hile /pf/images/graemlins/wink.gif po prape kam fitu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Qe sot e tutje kur te vish ne Tirane, gezohu se do jeshe tere kohes duke dhone spektakel /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Me gjithe respektin absolut per meshkujt qe ke mundur Kordele dhe me modestine time me te ndjere,te them se ne bilardo te me quash "artist" eshte pak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ok Xingu, meqe eshte ceshtje STEKE po ta lej Bilardon te dalesh "artist", te tjerat nac, do i fitoj una dhe si lu as topi /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos ato gjonat me zara /pf/images/graemlins/laugh.gif e dysha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kot e ke.

loaded

Primus registratum

Ne ping-pong te bej zbor,nese ti e di se ç'eshte zbori. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Loja qe mund te kesh shprese(5-katshin harroje kategorikisht)mund te jete vetem dominoja,se nuk ka ndonje shkence kush e di mo.Llogaritet shume kollaj.

Ne shah s'e di pse kam qene gjithmone i dyti.Me ç'do kolektiv qe kam qene do dilte gjithmone ndonje majmun me me acaru nga nervat.