Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

C'ek fshire ti mi :eek: hic gje, hallet tona te perhershme kishim qare /pf/images/graemlins/laugh.gif po deshe i rikthehemi argumentit /pf/images/graemlins/laugh.gif po robi nuk ndryshon per 1 muaj e ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Heeeeeeeeeeee :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Che barba che noia, che barba che noia
action-smiley-085.gif

si vede che hai meglio da fare li fuorri /pf/images/graemlins/frown.gif s'te pelqe ktu e mua mi /pf/images/graemlins/frown.gif femer e pastabilizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Filmat mos m'i boj mu eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif e pe mbreme spektaklin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif si e perktheu kryebashkiaku titullin e filmit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku di una, me duket se The italian Job qe dhe une duhet ta shoh :cool:

Ke ndonje mendje per filma ti shtrige e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif pse nuk me thua qe te eshte zgjeruar oreksi eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif kemi dhe kamera tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe une mi as qe e kisha idene se c'qe vetem kur doli ai steka ne skene e plasi loja Kush komplimenton me bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

...Oh lujma belin
cike e nga nje cike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hou cike :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Koka ime /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po kshu u be tani ketu: Ti mburr greket, ajo taljonet, une ngela pa argument per te mbrojtur /pf/images/graemlins/frown.gif

Mire praaaaaaaaaaaaaa do mbroj parimet e leshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ma vej re se shof me miza /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk e di si eshte jo, le te shpresojme per mire :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Laraaaaaaaaaa :eek: s'ke pa filmin e jetes sime ti, hajdutin sharmant te bankave, te adhuruarin Clooney :eek:

Me vrave mu ne zemer /pf/images/graemlins/frown.gif

roberts.jpg

Tes, nordh me qene cik Tes /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ma ke vjedh mi hajdute keqe, edhe pa mendje kam qene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pooooooooo, ne burg s'ke hy akoma per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kjo Kordelja o xhan duket si tip i embel po ka enderra aventurioze .......me bad boys. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara moj Lara, mos degjo Dolen ti se Clooney eshte beqari me i famshem i Hollywood-it /pf/images/graemlins/laugh.gif e une ndaj dua te nderroj koordinata se kshu kaq larg veshtire se ia kepus famen ne dysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Eeeeee ceshtja eshte si ta fusim ke AF xhorxhin......po po erdhi ktu ja kepusim koken :lol:

loaded

Primus registratum

Pershendesim burrneshat e Rezistences me ritmin adoleshentesk te Britney feat Madonna-Me against the music.

loaded

Primus registratum

O Lara kush eshte kenga qe degjohet me shume tani per tani aty ne Tr?
Ku e kam Kodelen se kisha nje dy llafe...

loaded

Primus registratum

Moj po ça me duhet mua me ke flen ti,une po te pyes e ke pa apo jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ate me ke flen tregoje te "erosi" ti.

Kam pa "live" nje skene ndarje te nje çifti qe i njifsha pak sot ne nje lokal nga ora 11.Ajo goca shume e bukur,dhe ai çuni shume i mire.E ndau ajo.Se si me dukej se ishim mesu me i pa bashke me çdo vend qe para 1 viti e ca.
Sa te hidhura jane femrat.

Kordelja

Valoris scriptorum

Xingu, une e kam nis me Yannin diten /pf/images/graemlins/wink.gif pyt Laren kush eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Skena ndarje :rolleyes: hmmmm do me behej qejfi sikur ajo t'ja kish rras ndonje tas me caj te nxehte ose cokollate te nxehte /pf/images/graemlins/laugh.gif atij ne ikje e siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare mbiemri do mbash ti Xingu pas martese?

P.s.Xingu kush e pati fajin ke ndarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Paloma dhe Salomeja duken sikur kane prenotuar te te keqiat e botes per vitet ne vijim deri ne nje dhjete vjecar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xingu, nga humbe re :confused:

Isabelle

Valoris scriptorum

Xingu, une e kam nis me Yannin diten /pf/images/graemlins/wink.gif pyt Laren kush eshte

...burri i Kristit te Dinastis' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Skena ndarje :rolleyes: hmmmm do me behej qejfi sikur ajo t'ja kish rras ndonje tas me caj te nxehte ose cokollate te nxehte atij ne ikje e siper

:eek: :eek: :eek:

Cfare mbiemri do mbash ti Xingu pas martese?

Mos zhvillo tema mrapa kraheve /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ti Kordelina ca do bosh per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kordelja

Valoris scriptorum

Zabelle per kete rracen e keqe qe te shkul gishtin e komes me gjithe carape qe s'dihet nga i hedhin me pas /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kam oferta me te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une tema mrapa :eek: une shof vetem perpara :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

E pati fajin ai djali,sepse ishte gjithmone shume i mire me te,e trajtonte si princeshe,i fliste gjithmone i sinqerte,i jepesh i gjithi,ishte i dashuruar.Gabimi fatal.Eshte edhe nga kto te "mireqenurit".Benestante-thone italianet.Tip me leke,po absolutisht arrogant,i nje xhentilese dhe disponibiliteti per tu pasur zili.Thjesht çun flori-si themi ne.
Ajo i kishte kapur duart(brune e gjate me floke te drejte,yll)dhe me ca shenja lotesh "kokodrili" i thonte se si koherat e fundit nuk ndiheshe me e afruar me te si me pare.Mendonte se ndoshta nuk po funksiononte si duhej dhe ajo perfektshmeria e tyre kishte filluar te behej monotone.E puthi ne faqe gjithe "keqardhje" dhe me koken ulur dhe fytyren e "vuajtur" doli nga lokali e para.

Sa keq po me vinte per ate çunin,per zotin.Te kisha qene une i kisha vu thiken ne gurrmaz.

Kordelja

Valoris scriptorum

...jo po te Qeverise Nano /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ik mi ti se me shastise /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk thote qe per nder te negociatave per hyrjen e ShKiperise ne Bashkimin Evropian ta qujme Schengen ose Euro /pf/images/graemlins/laugh.gif

...sa ide e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif mbase na ecen shanci /pf/images/graemlins/laugh.gif se na u ka gris ferrave /pf/images/graemlins/laugh.gif