Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Xinguuuuuuuuu
lioness.jpg

He, si te vjen kur sheh nje pamje te tille kaq madheshtore /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

***na koydum! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kapat su ciplak agazina, serseri seni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Konusturma beni /pf/images/graemlins/laugh.gif aci olurum /pf/images/graemlins/wink.gif ...bazen /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ku paske qene mi se na nxorre mallin e turqishtes! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, une per ty /pf/images/graemlins/wink.gif ti per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Por jam shume elokouente ne turqisht e njof mire ket gjuhen qe e shkeRRmoq Xingun /pf/images/graemlins/wink.gif ndaj fola se ndryshe una sus para teje :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O korde,une kam mesu turqisht qe 14 vjeç,kam pasur 4 vjet ne gjimnaz mesues turq dhe kur iki ne Stamboll aq shpesh sa iki ne dhomen e gjumit.Kto kohet e fundit s'kam ik ne fakt...

Blendi

Primus registratum

Allah allah
Kaq kom me thon per ju. Kom pa qe shkrujn anglisht, kom pa ne laren qe ia bon Ciao, Cioe mirupafshim.
Po me fol TRU-QISHT te rezi, sot po e shof.

Ato braziljonet ta heqin petllen me verte xingo. Nuk ke faj plako.Une vetem baze te dyte nje here me nje braziljane, ka shume ketu te ne por nuk e di pse nuk kam gjujt asnjehere ndonje.
E burka eshte se jane pa dokumenta dhe dalin naten almet femrash me qellim per me u ludh me ndonje cun "venali".

Kordelja

Valoris scriptorum

E c'deshe te thuash Xing ti me te gjitha keto :rolleyes: qe ti e flet shume mire turqishten :confused:

Pune e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Kete me siper e kam batutent ime kur shqetesohem per ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif e perdor shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Xingaro une sa do shkrujsha te vrojtimet qe ka ca kohe qe e vrojtoj kte cunin si m'dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O Lara ça ke me ne ti mi lale?Ne çuna te rinj.Ftujake! /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka thene Ymeri i varfer,puthni çupa sa jeni te rinj,se po iku mosha...aha...neper senatoriume neper ambulatore nga mgjesi deri ne darke!

Blendi

Primus registratum

Une nuk shkoj ne senatorjum plako. E kom rrallu cigaren. nji m'dite n'ora 4.

loaded

Primus registratum

Bravo Blend!Sinqerisht vallaj,ne ç'do ore leksioni na e permendin.Une nuk e pi.E ndez ndonjehere kur dalim ne darke,me ndonje dreke a darke ose kur hame 5 gola nga Arsenali.

Popull,lereni cigaren!Nuk do pushoj se jua theni deri sa t'ju dali palsi daullja e veshit.(Batuta e profesorit te endokrinologjise)

Kordele e ça do te me thuash me ate ti,qe vetem ti ke batuta te tuat?
Pune e madhe!

albavina

Primus registratum

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasmuacketteeeeeeeeeeeee

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi do respektoje radhen ne inspektimin e braziljanes e /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une do e kafshoj e para Blend /pf/images/graemlins/laugh.gif per te pare ne eshte flori kallp /pf/images/graemlins/laugh.gif me pas hyji ti me metodat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Lara ngushellohu me kete:
E di ça shkrimi ka te dera e aziles se pleqve ktu te une:"E triste essere vecchi,pero e piu triste non arrivarci!"

Kush te thote plake ty mi,ti je alamat kinge!Te kemi si kukull!Per Laren ky kingu ktu:
jensenblue.jpg

Blendi

Primus registratum

Une s'jam fort i cmend mas bjondeve.
Kuqet nuk e disha qe i pelqesha deri sa pash Juliane Moore te Assasins.

loaded

Primus registratum

Blendo,sipas meje bjondet jane idealet!
...per ti pas dashnore!

Blendi

Primus registratum

Qe kshu jane latinat, si rrusha.
Lene ate fjalen "Mesdhe" te kopertina. Goca ne foto eshte puro Meksikane.
01_lg.jpg