Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Paske harruarr...

Ne Shqiperi i kane mbushur gjithmone me shuka misri Blend /pf/images/graemlins/wink.gif ose me arra te lyera me vaj ulliri /pf/images/graemlins/wink.gif qe t'i rreshkase kupton ti /pf/images/graemlins/wink.gif ..keto pune behen para vitit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te marrim sa me shume mish, pasi keto shpikje te popullit e ntrashin gjelin dhe e majmin cep me cep dhe ky lloj ushqimi mezi tretet e eshte shume efikas.

Dolores

Primus registratum

Mosssss muhabete ushqimi ktu....po me vjen per te vjell kam 2 dite qe ha e pi si derrkuce /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Nahhhh pas Kordeles une si bej pershtypje as hic /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Po cfare eshte kjo okllaijaaaaa......se me kapet ne nji moment injorant /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellireeeeeeee he nashit tregoja Doles okllaine te mos nordhe ne terr injorance /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Okllaia eshte nje gje qe grate e mbajne ne dore dhe e rrotullojne.

Dolores

Primus registratum

Kushiiiiii sa gjerra rrotullojne grate ashtu mer shume i pergjithshem je /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sailor /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Deri tani mesova qe okllaijaaaaaa vjen ne forma te ndryshme dhe perdoret per te shtypur /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe hahet :confused: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrofte Korriku /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: e paskan bo ciklamin krejt sic jame vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uje se u dogja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellire ta mataroj firmen /pf/images/graemlins/wink.gif more vesh a jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Mos e krruj me zjarrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Do te te le te behesh prush? Qe te mbash me mire. Mire, mire. Digju, pervelohu dhe kur te jesh prushosur me thuaj.

/pf/images/graemlins/tongue.gif
Qe te piqesh e te hahesh vete e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Honksh veten /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Yyyyyy sa kalendar i bukur.
Une kom nji me qen ke shpia /pf/images/graemlins/frown.gif
Du ne une ashtu. Po jo me femra, si katnaret po nga kto te lares me dashni.

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Rrofte Korriku /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: e paskan bo ciklamin krejt sic jame vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uje se u dogja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kordele,gaforre e?
Hec aty gaforret!

Kordelja

Valoris scriptorum

Xingu, une Gaforre :eek: mire mer si te dush ti, po kam ca kthetra apo putra /pf/images/graemlins/laugh.gif si te duash quaji qe jane me te mira se ato daret e gaforres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blend edhe une me qen e mace e kam, s'du me bo xheloz kend ndaj e mbaj te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une du kalendarin e lares. Ma lej i xhiro kalendarin, ose dhomen.

loaded

Primus registratum

Gaforrja(jo se besoj te oroskopi,po ma tha dikush qe s'ja hedh dot poshte mendimin)na qenka shenja e vetme qe shkon mire me te gjitha shenjat e tjera.
Konfirmon ndonji nga ju grate?Se ju merreni me oroskopra e filxhanra e kshu budalliqesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Kshu sikur thone xingo ngaqe ka veteine te eci mbrapsht (simbol i tolerances).
Por gaforrja eshte shume moody, dua te them qe i nderron humori shume. Sic thone, ndodh ngaqe si shenje uji qe eshte influencohet shume nga hena (batica-zbatica)

nese je shenje e tokes, rri me shenjat e tokes.
Une jam Demi psh. Shenje toke.

loaded

Primus registratum

dua te them qe i nderron humori shume

Kjo eshte e vertete.
Kam ardh içik i inspirum sot se sapo takova ne mence nje braziliane qe ka ardh sivjet erasmus per arkitekture.E di si eshte?Te heq petllen!Edhe Lara e merr me mend si mund te jete kur arrin te me heqi petllen dhe mua... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif