Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Goca

Primus registratum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Ua mu kthye ne luan ky mua...thashe mos me ka bo naj numer qe sa here postoj poshte ketij te me duket avatari i vet si luan... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

he mo nje HIIII te gjate fare edhe nga une,se edhe kto i kam me tollon,penelke u ktheva une.
ciao te gjitheve:kiss: :kiss: :kiss:

jula

Primus registratum

Gjeneral, te keqen teto Fuji, ajo hyrje ka kuptim per ata te cileve u drejtohej...ne s'jemi populiste dhe nuk shkruajme mesazhe "gju me gju..." :lol: :wave:
Mire-se-shkele.

'gjes Rezi :wub:

olti

Neo

Qekam i depresionum sot! Ca m'sugjeroni ju te kuqte?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

alinos

Forumium maestatis

Lara kroft pervec Millenium 1 e kerkojne ne messenger!!!

Blendi

Primus registratum

Awesome God!
Mirpremte dhe mire se ju gjeta.

Parakalova nja 7 makina pa te drejte sot ne mjest. Ata pritshin rradhen ne semafor, une kalova te korsia qe e ka kthesen djathtas te detyruar dhe llogarita qe do hapej jeshilja kur te isha mu ne kryqezim - drita u hap, ia plasa drejte.
Ai qe ishte makina e pare me parakaloi direkt si i cmendur. parakalimi im ishte me finese /pf/images/graemlins/wink.gif me hile, po pa zhurme, rreshqitje si i thojn. Ky vllai filloi vrrruuuummmm vrruuuuummmmm ia plasi para bashkise keq fare. ndaloi ne nej te kuq, une e arrita, ngadale. U nis prap vrrrrummmmm, une avash, semafori tjeter i kuq, ky nuk ndaloi fare, kur e arrita e kishte kap polici. Buzeqesha, rreshqita, erdha ketu.

Mirdita. kafe ndonjeri?

Kordelja

Valoris scriptorum

Yes please, me qumesht :sleep: sa per te larguar keta sklepat qe me kane ngjitur qerpiket e dendur /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ne 11.3o kisha mesim /pf/images/graemlins/frown.gif

Po tani yll mundesh?!
Po pres nja 10 min /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Me qumesht rrushi. U kapa dhe me presidentin te kafeneja, donte te dinte mendimin tim per vaksinen e gripit. Mbushi 57 vjec dhe doktori i ka thene qe tani duhet te filloje ta marre para c'do dimri.
-I dunno, - i thashe une.- I never take it, I'm twentyfour.
-You fcuking bastard! dhe iku tu qesh, pastaj u kollit. haha! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndoshta duhet te kisha pyt Dr Xingun.

jula

Primus registratum

:kiss:
Pershendetje, kafe te njollosur dhe semafore te kuq per popullin!

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe une kam filluar te mendoj te vaksinohem qe te rizgjoj shqisat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Julke pse ua ndal vrullin turmave mi /pf/images/graemlins/wink.gif lerjua jeshilen, sendryshe ta marrin me krahmarrje /pf/images/graemlins/wink.gif

Une u denda me leng molle te gazuar dhe neskafe te forte :sleep:

Blendi

Primus registratum

Urdhero kafen.
Jula sapo eshte ul ne stolin kembegjate te banakut tim, me nje pallto te kuqe trecerekshe, brenda fund, ka vesh corape, sheshka. RRegullon floket se ka nxituar ne rruge. Kordelja po ben cu cu cu me celularin, degjohet nje LA AL LA AL konstante, eshte dueti LAra ALinos.

Une jam kendej banakut, ekspresi im shfryn, e ben qumeshtin shkume. Jula e do maki-njollosur,. kshtu qe, pa qumesht, nje trazonjes druri brenda...
Si rrush qeke bo sot. Zjarr fare.
Eh (modesti e shtirur). Nga jane keta te tjeret?
Se cfare thash por nuk u degjua, Niravana ne radio (me verte ketu te une) dhe dikush i ngriti zerin (une). "Come as you are"

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam blere dy disqe me muzike klasike dje fare te mrekullueshem, njeri Meditation e tjetri perzgjedhje, nuk di pse kam filluar te nderroj stil dhe te pergjithesohem ne Meditime :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

Obobob moj e mjere!
Shko mi bli ca "tupci-tupci" se s'ke moshe per meditime ti.
Une kam nje koleksion qe titullohet Kryeveprat e Mjeshtrave, Masters' Masterpieces (10 Disqe nga nje ore copa). Tull fare.
Ajri i Bahut dhe Sonata e henes e Bet'hos, te preferuara ne fakt jane shume te tjera po nuk jam aq i vemendshem ndaj emrave. ketu te ne ka nje stacion FM 102.5 qe transmeton 24/7 Classic

loaded

Primus registratum

Pershendetje!Na falni neve se na eshte trashur pak gjuha.Nje dreke me karkaleca dhe vere "Novello" bejne te veten...Ta falte zoti Silvio Berluskoni!

Blendi

Primus registratum

Ai te ushqeu mo? Mos u kote ne preher te tij pas buke. Ha!

loaded

Primus registratum

Vallaj,qyli osht i omel,e ka mire populli shqiptar.
Lane nam ata,si mori Justin Timberlake 3 Music Awards.

jula

Primus registratum

Nejse Xing, mund te perqafosh cdo lloj politikani ne rruzull, po presidentin e asaj skuadres se urryer JO! :mad:

loaded

Primus registratum

Kur ishte im ate ne Itali ne korrik ne entuziazem e siper pas disa gotash raki shqiprie tha se Ferrara ishte qyteti me i bukur qe kishte pare ndonjehere dhe qe ja kishte per borxh Silvio Berluskonit qe po ja bente djalin doktor. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta pyesesh tani thote:"Jo mer jo se genjejne,se s'kam thene ashtu vertet".

loaded

Primus registratum

Nje sexy-lady qe shkon te mashinisti dhe sherbehet gratis. /pf/images/graemlins/wink.gif E kam pare ne ca filma ket lloj skene une... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif