/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
Dhe Kordele kenga titullohet Hajt Hajt o llokum tunde b???elin pak ma shume :angel:
e kush na qenka ky menaxheri kshuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif mos me thoni ky jevgu /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Njoftim. Per tu pajisur me bilete hyrese duhet te mbani rradhe te gjata. Per ata qe kualifikohen rezervojme nje kontaktim te drejtperdrejte me... :idea: manaxherin dora vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Mos me thuj qe dhe ti di me vdek pak nga pak /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Xingaro:
Ec te vdeksha!!!
une kam respekt per me te vjetrit po te arrish ti deri aty te me permendesh mua minifundin dhe ata qe fusin koken poshte tij sme duket normale :angel:Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] E pare e punes ti shoqja sekretare,mos na vete-krijo kaq konfidenca se kmi dy vjet qe po na bohet lekura sholle ktu brenda.
Ato uuu-te e gjata shko tregoja atyre shefave tuj kur ulin koken poshte tavolines me te pa ke vesh minifund apo jo.
Ok seksi? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me siguri do ta ken vjedhur! Radhes tjeter ma jep mua se ta rruaj une!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Me ka fumb passwordi i accauntit ku mbaj fotot /pf/images/graemlins/frown.gif (i dyti) [/qb]