Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Miremengjes :rolleyes: thote njeriu se pari, apo ta ka bo Nazhi koken dhalle e i ke lene manierat ne shpi (le buone /pf/images/graemlins/wink.gif )

:wave:

loaded

Primus registratum

Miremengjes Korde po ngaqe postimi i fundit ishte bere dje,thashe se s'kishte njeri.Me llafe te tjera,...me qe ju ja keni var...

Kordelja

Valoris scriptorum

Xingu, kur na e "vare" ti me muaj nuk thame gje une e Lara qe mbetem ketu pa dike te kembenim dy pare muhabet, u bome si kunatat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si qe kjo Puna gazetes, se une jam diku ku "I feel lost" as lajme asgje prej gjeje, me e keqja as edhe nje gje per te kullotur syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puh, c'vend i pashijshem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

loaded

Primus registratum

Ti "feel lost" anej e?Muhabet futbolli Korde.Muhabet burrash ku do me hy dhe Nazhi.

Ne muajin gusht ben pushim gjithe bota.

Kordelja

Valoris scriptorum

Une luaj me dy topa, portiere e mire jam :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku e pe qe po lexoja ate punen e vaktit mer /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

Une do thosha qe qejfi nuk pyt per vakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si thote Lara psh :angel:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Ca mendimi ke per vaktin me eksitues? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Akome iket po mendon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Nuk po them qe po takove Brad Pitin ne mengjes dhe te kerkoi gje,do i thuash:"Kalo iher nga darka"?
Qjefi,qejf eshte po dhe ne dreke pas buke,kur eshte vape,s'eshte qejf njelloj si heret e tjera.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Xing, me duket se pergjigja ime kushtezon ndonje orar takimi qe do pregatisesh ti heren tjeter kur te vish, e shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

E di ate ti:

Kam se si, kam me ke, po s'kam me se
Kam me se, kam me ke, po s'kam se si
Kam me se, kam se si, po s'kam me ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne cilen faze je ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pas buke :confused: no way, une dendem duke ngrene e barku i mbushur nuk me ndihmon shume, thone qe ora 5PM eshte idealja, idealja ime varion ne humor, ndodh qe edhe pergjumesh jam ideale, dmth perjetoj por si enderr sepse me sy nuk shof gje nga sklepat /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

E pyeten nje çifut:
-Ore po ju çifutet pse i pergjigjeni gjithmone pyetjeve me pyetje?
Cifuti u pergjigj:
-Pse jo?

Kordelja

Valoris scriptorum

Kaq kurrnac je ne pergjigje ti sa nje cifut /pf/images/graemlins/wink.gif

Me kujtohen ca libra qe kam lexuar mbi ta dhe nje episod tek Sex&TheCity per historine e nje flirti qe pati Chalrote me nje rabin cifut qe ishte dhe piktor /pf/images/graemlins/wink.gif ajo e listonte ne aventurat erotike me te shenuaeshme qe kish pasur.

C'kish te vecante thua /pf/images/graemlins/wink.gif mos valle cifuti kish harruar kurrnacerine ne shtepi ate dite /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mbremja?Ajo eshte ndryshe,fillon dhe mbaron me "burn",shperthen zjarrin brenda jush...

loaded

Primus registratum

Vallaj e Lara me me ardh Britney Spears i lej i dite dhembet pa lare... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Stereotipe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une edhe Kuzhinen e fus ne pune, edhe lavamanin e banjes kur laj dhembet, edhe kur jam duke lidh kepucet, edhe kur kerkoj te me mberthejne te brendshmet (kutpohet ne cdo vaft me qellon te nderrohem e pispillosem /pf/images/graemlins/tongue.gif ) edhe....edhe...edhe...

U betohem qe u mundova te gjej ate qe me ngiste me shume se te gjitha, nuk gjeta prehje te perhershme tek asnjera, nuk ndalme asnjehere se improvizuari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anyhow, Lara qeka tipi : Oçe oçe, bum bum bum ! /pf/images/graemlins/laugh.gif e pastaj nani naniiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
T'jua kisha e-mailin do t'ju kisha derguar nje gje shume per te qeshur /pf/images/graemlins/wink.gif (e treta-kam shume pune sot)
A proposito /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo eshte me te futme se na dolen te gjithe 69-ça bashke me Nazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kundershtoj! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Une po iki ti fus nje "brez buke" siç thote njeri nga Patosi ktu se kemi leksion pastaj.Lare do e shofim dhe ate punen e fotove.I bika qe vetem une dhe Kordja qenkemi prasat ktu mren e?

Guest

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Rezi vdiq!
Rrofte Rezi!

Nuk na vrane, ne fakt u veteshkaterruam nga...iperprodhimi. Ketu s'besoj te shkruaje njeri, qellimi im eshte risjellja e nje teme ku Doktori mos te thote me dot "eshte imja!" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Plus qe ne ekranin e madh ka dale Terminator III. Koincidenca me mundon.

Olè! :rockband: [/qb]
ca ishte kjo hyrje pa kuptim??? :eek:

Blendi

Primus registratum

Naten e mire kinge. Kalofsh mire. Futi na i te dalme me mire. Boj icik qejf se te shkon.
Puthe ate te çmuaren.

Goca

Primus registratum

Blendo, rrup sup shkolla eee... /pf/images/graemlins/wink.gif

Po naj hi kshu ke kohe me e thone ?!