Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Keto 3 muajt e fundit keni bere jete te varfer Partie /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dole /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Shoqja Komisare, si ia ke vene emrin sot :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Pershendetje Rezistenca qe ka pushuar se rezistuari /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nga miku juaj i dashur qe ju do te miren :devil:

Guest

me lejoni te shpreh ndjenjat e miaj per Rezin ................... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sometimes we see clearly how they work, but most of the time, we don’t understand the obvious ways that we are supported. We forget that the angels are always there, always available, always willing, and always working for us.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

gjithemone te zerrikshem keni qene ju te Rezistences, por tani kani dale nga plani i koordinatave xy fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash:

Blendi

Primus registratum

Ca eshte ajo "tear" poshte avatarit Paper moon? As in tear me up? JK, trying to support your theory abot us being nuts.
O jula ca kishe pi ti zemer qe te ben te quash veten parti? Une mundem vetem te imagjinoj c'do vuaj (beato) ai i mjeri qe te perballon fizikisht ne ore pijanece.
Mirmengjes te gjitheve dhe ju uroj nje jave te kendshme.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] qellimi im eshte risjellja e nje teme ku Doktori mos te thote me dot "eshte imja!" /pf/images/graemlins/tongue.gif

Olè! :rockband: [/qb]
He ta lumsha , keshtu te duam... /pf/images/graemlins/smile.gif

Supozime...

Si i behte hallit kur pas vitesh harrese dhe mos komunikim shef befas ne rruge dike me te cilin dikur ke rregulluar krevatin te perqafuar me nje tjeter. Tjetri nuk eshte i te njejtes gjini me ty. PAs hetimesh zbulon se Ai+ai jane duke rregulluar lrevatin bashke tani...

P.S.

Ceshtja qe ne dukje duket si pacavure sociale, mbledh ne gjirin e saj nje sere pyetjesh politike me te cilat dikur disi disa nga ne do te ndeshen ne jete. Ceshtja themelor eshte cila eshte hakmarrja ndaj atyre qe nderrojne parti /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] P.S.

Ceshtja qe ne dukje duket si pacavure sociale, mbledh ne gjirin e saj nje sere pyetjesh politike me te cilat dikur disi disa nga ne do te ndeshen ne jete. Ceshtja themelor eshte cila eshte hakmarrja ndaj atyre qe nderrojne parti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pritjas me gershone teseren e partise...

Blendi

Primus registratum

Shperblimi per Besniket eshte denim per tradhetaret.

C'thote Partia ben Populli. C'do Populli ia jep Partia.

Per frymezim Partiak, vetes dhe shokeve

V.Zhiti

Errësira pjell dritën…si mundet?

E shoh si dualizëm. Nuk është këndvështrimi i të kundërtave, por të ndryshmeve. Unë i ndiej të dyja, njëherë njërën dhe njëherë tjetrën. Nëse dita është e zemrës, nata është e shpirtit. Nëse dita është e bëmave, nata mbetet të jetë e meditimit, nëse ditën flasim, natën psherëtijmë. Njeriut i duhen të gjitha këto. Një poet francez thotë" Sa më e errët të jetë pasqyra, aq më mirë duken fytyrat". Errësira është pasqyra që më bën të shoh veten në harmoni me dritën.

jula

Primus registratum

Erresira pjell driten...me bukur keshtu, me laike. Mu kujtua firma e vjeter:"Post tenebras lux". E doja shume, perndjekja e te ndryshmeve me dukej shpagimi i vetem per cdo moment te padurueshem drite verbuese apo erresire te frikshme...shnderrim apo pasim/evolucion?
..............
Para ca kohesh nuk di si e kapa veten ne flagrance duke pare kronikat e zeza (i urrej) ne TV. Nje psiko kishte mbytur te birin ne gjume. Ajo cka me terhoqi vemendjen ishte tabela qe kishte varur pas deres se dhomes se 5vjecarit: "Post tenebras lux".
Pasi kalova fazen e pare, ate te tmerrit ndaj nje veprimi qe nuk kuptoja dot plotesisht, u ndjeva me e qete, eshte "toleranca"/pafuqia civile postmoderne. Ai skizofren(...) i panjohur i kishte shtuar nje nuance me shume erresires apo une i dhashe nje nuance erresires se tij per ta bere te ndryshme nga imja. Se, sic dihet vetem drita ka avantazhin e nje spektri.
:confused:

Blendi

Primus registratum

Edhe dje nuk fluturuam...

U betova mbreme se po te vazhdonte edhe 10 minuta me ate ritem vdekjeprures profesori i (Natural Siences -Consevation of Energy) do cohesha nga banka dhe do "i bisha n'grusht". Po ai vazhdoi te pellase edhe 90 minuta. E kote te them, nuk i bera gje. Te henen tjeter do shkoj prap ne leksion.

jula

Primus registratum

Kjo qe klasike fare: ishte me e mundshme te pesonte ndonje atak cerebral gjate llomotitjes profi, sesa te coheshe dhe ta rrihje ti. Shpirtgjeresia jone do te na varrose! :book:

p.s. vit te mbare!

Blendi

Primus registratum

jemi te bute moj jemi te bute. Jemi te mire. Ishte i merzitshem ne fakt, i mungonte ajo karizma. Kurse sot kam nje klase genjeshtre. (Te flasesh qarte, kendshem dhe bindshem) ma kerkon dega me detyrim, por dje nga merzia po lexoja librin ne klasen e atij tjetrit dhe qellova ne nje faqe ku thoshte:
Rri drejt, shikoje tjetrin ne sy, perkulu ne drejtim te tij, mos humb kontaktin e syve, zhbiro ndersa zgjedh fjalet... :mad:

Pastaj ca ushtrime:
Vjell
(Thuaje me bute)________________________
(Thuaje me forte)_______________________

Te urrej
Me bute_______________________________
Me forte______________________________

Je patetik
Me bute___________________________
Me forte___________________________

Nje gje nuk kuptova une. Pse te gjithe shembujt ishin negative??? :shrug:

jula

Primus registratum

:eek: Eshte me e veshtire te nxjerresh ndjenja pozitive ne fakt!

U habita shume: kam asistuar ne leksione dialektike dhe ky ka qene maksimumi i ushtrimit te bindjes. Ne fushen akademike flas. Bera dhe nje kontroll, pse s'egziston dicka e tille ketu? Ne fakt latinet jane genjeshtare te lindur.

jula

Primus registratum

Buka eshte thjesht reklame...ne fakt ka tollona. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Une dua kulac me djathe.
C'te mbetet na persheshi, kuptonet.

jula

Primus registratum

Uh, largqofte: simitja me tollon thoteee!
Simitet i merr ai/ajo qe ka merituar te pakten tre "sulmues" ne aksion.
Fundja pranojme dhe ata qe kane marre nje "sulmues", dy jo se duket shemtuar...SS. /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Ty te qerasim "kapitalizce", ta shtrojme me nje fjale, po jashte orarit te rezistences. Meqe te shoh te uritur/interesuar, andaj them. :wave: