Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Receta Gatimi Shqiptare
Edhe me gjel deti jane shume te mira. Icik limon sa te humbi ate te tharten e saj. Carry e shume specie.
Jane shume te mira.
Pervec ketyre:Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb]te mbushur ose sallateFillimisht postuar nga BeLLa StRoNzA:
[qb] Ju lutem kush me ndihmon ne gatimin e avokadove.Kam nje jave qe i kam blere dhe nuk po marr guximin per t'i gatuar...[/qb]
mbushje mund ta besh me gjize(djathe)+majdanoz(te njejten procedure si patlixhanat pa pasur nevoje ti ziesh)ose per diçka me ekzotike bej nje salce me karkaleca deti e domate te fresket
sallate si te teket ty po nje qe duket kombinim i bukur eshte radicchio(shqip)+domate+avokado+karkaleca+portokall [/qb]
Edhe me gjel deti jane shume te mira. Icik limon sa te humbi ate te tharten e saj. Carry e shume specie.
Jane shume te mira.