Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

disku

UNI
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] persa kohe kam dhembe ne goje, s'le pa kafshuar un zemra /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
R u thinkin wot m i thinkin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gjo po me ket iden tate mesolle frymsimin ..ta boj e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Urraaaaaaaaaaaaaaa!
E premte me ne fund /pf/images/graemlins/smile.gif Gjume sa ta dush!
Po te kishit rendur dhe ju sa une do me kuptonit pse jam kaq e gezuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] E kam marre nje doze te mire hareje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..shfrytezoje pra...shkruj samthin' /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

TranofiljA

Primus registratum

...shkallet po i ngjiste si e cmendur. Nuk e ndihmonte as fakti qe ate dite kishte vendosur te vishte sandallet e kuqe me take te holle, por ajo dite ishte e rendeshishme per te. Me ne fund...ai kishte pranuar ta takonte.

Vrapin e ndaloi aty nga kati i katert. Kishte nevoje per fryme. Urrejtja, dashuria ishin gershetuar ne nje emocion qe po i bllokonte frymemarrjen..por ideaj e hakmarrjes e clironte nga gjithe sikleti. Arriti ne katin e shtate. Kishte 10 min per tu bere gati...ai ishte tip qe nuk priste. Perplasi cantat mbi krevat, veshi fustanin e zi i cili gjithmone i kishte sjelle fat dhe u nis per tek dera. Zgjati doren dhe nga vazo mori nje gonxhe trendafili te kuq, e futi nder dhembe pa ne pasqyre dhe tha:

"Kush tha qe vetem meshkujt duhet te dhurojne lule"

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Zgjati doren dhe nga vazo mori nje gonxhe trendafili te kuq, e futi nder dhembe pa ne pasqyre dhe tha:

"Kush tha qe vetem meshkujt duhet te dhurojne lule" [/qb]
:lol: :lol:

Tamom !! Kush tha qe vetem meshkujt duhet te japin lule si qen !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kur e vuri ne goje, trendafili u skuq edhe me dhe pikoi vese. lol

Kordelja

Valoris scriptorum

Laraaaaaaaaaa :smash: prit una ketej me gjithe florixhiun :smash:

Mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Po sa vij une zhdukeni te gjitha, sikur me pas std.
Une jam gjeth me s'me krruhet asgje.

loaded

Primus registratum

Si tip tradicionali qe jam ju them me plot gojen:Ja keni fut me top rezistences!As s'ju plas mo fare e?!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti kur vje ma merr mendja qe vje me klluf ne xhep mer daje se i ke dy pare mend ne koke.

TranofiljA

Primus registratum

Hodhi çanten kraheve dhe kete here vendosi ta provonte n.q.s ashensori funksiononte perseri. Sapo i ishin thare djerset e ngjitjes.
Si per fat te saj ashensori u hap dhe sikur fati te ishte nisur vetem per te ate dite, nuk kishte njeri brenda. Nga canta nxorri nje shishe te vogel dhe lehtshem parfumosi qafen. E dinte qe ajo pjese trupi e cmendte maskarain dhe nuk kishte parfum me perkates per kete dite. Kordelja ishte kujdesur vecanerisht per kte.

Kishte kohe qe ja kishte bere bene Blendit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Moan Day
Duo's Day
Wed? NoWay
Thrust Day
Hard Day
Sore Day
Sunday

S'e di pse, i shpika kot. I'm bored.

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Moan Day
Duo's Day
Wed? NoWay
Thrust Day
Hard Day
Sore Day
Sunday
[/qb]
...there's a faker for you! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leni ditet e javes ti po nisu n'takim se do te te dhurojne lule si QEN-ushe!

Kordelja

Valoris scriptorum

Te ngecte R-ja ne fyt ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shtrige tafmaqare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Poshte ballkonit frynte nje ere e merzitshme qe nderronte drejtim si albana breket.
Duart i kishte futur thelle ne xhepat e xhinseve, madje me doren e majte arrinte te ndjente pak veten e vet, vuri buzen ne gaz. Nje femer me nje alamet palltoje te rende kaloi pa e vene re fare, me nje hap qe dukej sikur fliste ritmikisht "me fort - me fort - me fort,pllaq...avash!!!" femra u pengua dhe ra ne toke. hapi sensual nuk u degjua per pak. Ai ktheu koken nga ajo, pa se ishte rrezuar. Nxori duart nga xhepat dhe ofroi ta ndihmonte. Faleminderit i foli ftohte femra seksi dhe vazhdoi rrugen. "Me fort - me fort - me fort". Blendi pshehretiu dhe zgjati qafen te shihte ballkonin e katit te katert. Akoma asnje shenje jete. Degjoi zilen e portes se ashensorit te hapej.

loaded

Primus registratum

Shkalloi njona ktu te une...Bleu me internet nje oferte...Minorka-Maiorka-Ibiza...300 euro,7 dite tutto compreso.Vdiqen nga inati kto te tjeret...

loaded

Primus registratum

I thashe-Ku do shkosh mi se o ftofet.Do shkosh anej do rrish mrena ne hotel gjithe diten!

Blendi

Primus registratum

Blendi nuk duroi dot me. Peshtyu dhe u nis drejt kafenese se ne qoshe te godines se vjeter te thiatros e cila tani ishte kthyer ne cerdhe per kopilat e panumert te aktoreve. Ne anen tjeter po ndertohej nje klinike per rehabilitimin e seksolistave, ne vend te kolonave greke, kishte ca penise te medhenj me kryet perpjete, ndersa harku i portes ishte shembellimi i nje vagine te zbuluar.
Blendi pshehretiu. Iu kujtua albana, dhe filloi te ferkonte syte me zemerim, donte ta largonte ate imazh femre te zhveshur qe prekte veten per ta ftuar ne mekat. Djall! - ia beri me vete, s'i nuk e mbaj dot mend me rroba. Ja prap - iu shfaq perpara syve duke qeshur, zeri degjohej turbullt kurse levizja ishte e ngadalte, tamam si kujtimet ne filma, u po, ishte edhe bardhezi. Ajo qe qeshte, zeri i kumbonte i larget, gjoksi i zbardhte si fildish ne erresiren e dhomes...
Dy ushtarka te vogla i kaluan perballe. I dhembi ne gjoks, duhet te gjente kacurrelsen. Donte t'i merte ere trendafilit te saj, t'ia hapte petalet.