Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Goca

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Hajde t´a kap un ket. I ke rene shume larg me duket. Ose jam pjerdh un. Helbete dhjet ora knej.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta thom une , po me nxirr pak ate surratin tend edhe ne hotmaili im... /pf/images/graemlins/laugh.gif
O e shofim te gjithe , o asnje ... :mad:

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Pse u pezullun punimet ktu ? Kordele ti e hengre, ti na defto tashi...

Do i kete ra t`fiket Nelkes , tu pa surratin e Salos... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordelja do ket shku per ndihme... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eshte duke me dhene ndihme yte shpjete goje-me-goje

Goca

Primus registratum

Aaaaa , ke kohe qe s`ben me foto keshtuja?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ehh penele ato me dhembte ne biftek i ka vetem Kordelja. Po ku te jep gje ajo, si Gestapo eshte :lol:

Goca

Primus registratum

[qb] Mo u zini. Kur te bej fotografite e varrit to t´ua dergoj.

Yk ere... /pf/images/graemlins/blush.gif
si ti nxjerr goja keto llafe iher... a thu se do kesh Forum edhe atje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb]
Po jo de qe t´a gjeni varrne e te idhni dy koqe loti.

E me , ja imagjino , vejushat e tua te veshura ne te zeza , ( me perjashtim te dhelpres qe prape me te kuqe do vishet) /pf/images/graemlins/laugh.gif me shamite ne dore qe bejne Ooooiiiii per ty....
Se mos te te ngele merak , se nuk i dihet, po te qaj qe sonte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si na le o Salooooo
po ku iken o Saloooo
ne mbetem te mjeraaaa
tani na bie vleraaaa
ke do te puthiiiiim
ke do te shtrydhiiiim
si po bie shiuuuuu
hajde lot e fshihuuuu..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kap nji cope toke ne dore reeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
( estagfirullah) /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Yk ere... /pf/images/graemlins/blush.gif
si ti nxjerr goja keto llafe iher... a thu se do kesh Forum edhe atje! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po jo de qe t´a gjeni varrne e te idhni dy koqe loti.

Cry me a riverrrrrrrrrrrrrr

Goca

Primus registratum

Ehe ... mire e ke , s`qahet me llafe , po me zemer.
/pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Hiket te gjithe me duket, epo mire , po vete edhe une...

albana

Lara Croft

Salo une pa llafe nuk di te qaj po meqe se do me te mjaullira une po vij me kitare dhe mini te te bej serenate...pas vdekjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ai e kafshoi, ajo klithi dhe sikur u zgjua! "Cfare po bej?"- mendoi. "Vertet e dua kete?"
Nderkohe duart e tij vazhdoni ta perkedhelnin ne vende qe nuk e dinte ndjenin kaq shume, vende qe ngjallnin emocione te paprovuara kurre me pare, edhe atehere kur perpiqej te njihte veten me ndrojtjen qe shoqeron kersherine e nje adoleshente.
Ai u be dhe me i ashper, ndjente dhimbje por nuk ishte dhimbje e zakonshme, ishte nje ndjesi e paemrtueshme, dicka pa emer, te cilen perpiqej ta lidhte me gjera te njohura me pare, por qe ishin shume te varfra per te pershkruar kete vale ndjenjash te perziera, pa emer.
Temperaturat e trupave shtoheshin dhe asaj i dukej se lekurat e tyre ishin zbutur aq shume, kishin krijuar nje mase te shkrifet kur buzet e poreve ishin puthitur aq shume, sa thithnin jeten nga njeri trup ne tjetrin pa humbur as edhe nje grimce jeteushqyese.
Ai ja kapi koken me duar dhe e pyeti:
"Cfare po mendon?"
"Asgje" beri ajo me koke, por ai vazhdoi ta shikonte thelle ne sy duke u perpjekur te lexonte valet emetuese te shikimit te saj.
Ajo nuk u pergjigj por e puthi fort, aq shume sa ai u tremb dhe e pyeti: "Cfare ka? Ej? Cke?"
Ajo i pershperiti dicka ne vesh dhe ndjeu zemren e tij te hidhej perpjete. Pa patur kohe te mendohej, u perfshi perseri nga perqafimi i tij i nxehte, pa u shkeputur gjer ne agim...

Ndersa ai vazhdonte ta perkedhelte ne mengjes, ajo ju kthye pyetjes fillestare "Cfare po bej?" dhe me mendje klasifikonte pro-te dhe kundrat e kesaj situate te re...
"Cfare po mendon kjo mendja jote bredharake?" e pyeti ai per here te fundit.
Ajo buzeqeshi. Ai vete i kishte dhene pergjigjen e deshiruar. Mendja e saj nuk kishte per te qene kurre robine, edhe pse zemra mund t'i bente lojra te cuditshme...

albana

Lara Croft

Nje bionde e veshur krejt ne te zeza me syze te errta dhe taka te larta ndaloi prane nje varri te mermerte.Ne duar mbante nj kitare.Grate qe e gdhinin e e ngrysnin para varreve te njerzve te tyre te dashur tani e njihnin ate femer me tualet te mrekullueshem e minifund te shkurter qe vinte atje cdo te premte me nje tufe karafilash te bardhe ne dore e kitaren e saj.Ato e prisnin te vinte.Kenget e saj i benin te harronin trishtimet e tyre qofte edhe per pak caste.
Ajo si gjithmone u ul ne varin e mermerte, vuri kaitaren mbi gju dhe filloi te kendonte.

tani t'gjitha gezimet une i humba
tani enderroj vetem per ty

shpresat ti mi more
zemren ma coptove
kthehu sa nuk eshte vone
aaaa

se pranvera s'do te kete gjithmone
ne zemren time te trishtuar
ndaj ti kthehu sa nuk eshte vone
sa ndonje tjeter s'kam dashuruar

-Kushedi sa e ka dashur-tha njera nga grate.
-Sa shume qe vuan-tha tjetra.
-Gjynah-psheretiu nje tjeter.
-Sa e bukur qe eshte-tha i vetmi burre qe ndodhej mes tyre.
Ato e pane gjithe inat po nuk i folen.E kuptuan...

Naten e mire, naten e mire
Adio ti o shpirti im
Naten e mire, naten e mire
Adio ti o shpirti im.

Me kete kenge biondia e bukur mbullte serenaten e saj te dhimbshme dhe duke fshire lotet largohej nga varri pasi puthte fotografine.Ecte drejt limuzines dhe i thoshte shoferit.
-Ne shtepi tani te nderohem se eshte party time /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Ndrikulla,

tani Salos s'i mbet gje tjeter vec te luaje lart e poshte topin, nese nuk e ka harruar gjekund... /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

E degjo o djale i mbare ti nuk kenaqesh me asgje /pf/images/graemlins/blush.gif I kam provuar te tera me parsonin tend po ja qe nuk kam nxjere gje ne drite.Nuk po te vij fare se ty sinqerisht nuk t'i kuptoj me shijet!

alinos

Forumium maestatis

Ndrikulla, ti qe dorezohesh???????
Dhe para kujt se, Salos!!!

Mos ndrikulla, se nuk eshte aq i komplikuar sa c'hiqet, ne fakt shkrihet si gjalp per nje cike! /pf/images/graemlins/wink.gif

Mjafton te hiqesh si tip i embel :devil:

alinos

Forumium maestatis

persa kohe kam dhembe ne goje, s'le pa kafshuar un zemra /pf/images/graemlins/wink.gif

Anyways, Sailor is not my cup of tea dhe natyrisht jo ai lloj gjalpi :wink: