Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Une mezi po pres me pa belly dancing /pf/images/graemlins/laugh.gif patatet i blejme te qerume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku i ble mer amon se na njelen gishtat me niseshte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Mu po mhaet buk mthoni ku ka ngel historia ta vazhdoj para se t'hiki shpejt...
Kordel uni osht nji dimensional vec me i krahe..mthuj ka e ke permare mos te merren ment nga shpejtsiz? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif amidoni eshte i mire se te ndihmon te mos rreshkasin peshat ka duret /pf/images/graemlins/laugh.gif amon se i keni te ronda qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif (te pakten keshtu pretendoni /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Zabelle, thuj po deshe qe s'ja preu koken Penelina atij /pf/images/graemlins/wink.gif e vertetoi qe te pakten e lexonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajjjjjjjjjj jane masterizuar vajzat e sotme s'ja u hedh mo njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaa Uni une sa hongra puke te thekme me voj ullini e kackavall Voskopoje (kete nga inati Kellires /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe mos ma dridh se para nja dy ditesh i shisje mend Lares per me shume se nje dimension /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daje men'jen /pf/images/graemlins/laugh.gif sa dimensione ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

[qb] Nazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif amidoni eshte i mire se te ndihmon te mos rreshkasin peshat ka duret /pf/images/graemlins/laugh.gif amon se i keni te ronda qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif (te pakten keshtu pretendoni /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Zabelle, thuj po deshe qe s'ja preu koken Penelina atij /pf/images/graemlins/wink.gif e vertetoi qe te pakten e lexonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajjjjjjjjjj jane masterizuar vajzat e sotme s'ja u hedh mo njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un veç per patate t'qerume pyta e Korde, me pretendimin e vetem te heqjes se niseshtes...ku di un seç bohet ket mujin e funit, pys per gjojna t'thjeshta e m'qesin probleme socjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

E dreq o pune harrova un qe femrat e kan memorjen mo tgjate se mjekra bin ladenit...
Po mire mer un po e boj i prove me e lujt majtas ene djathtas majtas ene djathtas.....lart e poshte...upss u bon 4 dimensione...3 i njof une..i katri osht jetim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hahahahaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif c'me shkrite ju te dy mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Nazh, mos mu hiq si ylviha ti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uniiiiiiii, kujdes numerimin /pf/images/graemlins/laugh.gif se te bien dhembet edhe floket para kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif po rrejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.ai versioni hundes eshte rrene /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

bobo, m'mor frika me u pergjigj, se mire qe m'ngatarroi me amidon e me pesha t'ronda, po tashi futi n'valle dhe ylviha-ne. po i them "ehe, ehe" ksaj e ti fus i t'zgerdhime mrapa une pa u pa kjo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] :lol: :lol: :lol:

Lene se sa e lexova. Gjemoni Penelinen se rre' qe osht duke bo esen...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E pashe mer amon e pashe , ma kishte thek keq , s`kom cfare me bo.....
duhet me ndryshu firmen , se kjo i pershtatet gjithe robve te forumit ne fakt... :shrug:

Goca

Primus registratum

[qb]
Ajjjjjjjjjj jane masterizuar vajzat e sotme s'ja u hedh mo njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Korde , ti shprehesh mire, po shprehesh icik si teper... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mo me qit hordhiqet mu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Penele me pelqet qamet kjo firma jote /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

dush hap pm-ne se une dua te luash ne piano ti sonte,lere essene...
sot ne biblioteke njeri afer luante violinen,per ibret...,jo shume bukur.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Penele me pelqet qamet kjo firma jote /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jo po se kujtojne se pa to, s`jetojme e s`shohim dot . Cdo gje qe na lind ne zemer nuk ma merr mendja se varet nga ana e topave te tyre. Te jesh pak me nerva , qellon qe te jesh thjesht per fajin tend, apo te buke shitesit, qe te dha buken me te forte te dyqanit. Babi im kishte inat koren e djegur. Me te mberritur ne shtepi e qeronte si nje kokerr molle. Jam mesuar keq nga kjo gje. Deri vone s`me pelqente korja e djegur e kjo s`kishte te bente me djemte. As me ndonje dashuri. Shpeshhere hidhen lote thjesht per faktin qe s`pate mundesine ta jetoje. Nje mundesi e humbur , kurre e fituar, te ben te vuash me shume se nje dashuri casti. Ndoshta ata qe jetojne episode vuajne me pak.

renea

Primus registratum

me leje, me leje, e di qe nuk me mban mend por une kam pas qen njeher ktu. Si c'fare kam qene? Regjizor pra ! Tryeza ime qe me e madhe se kuzhina e prindeve te mij, dhe vajzat e reja vinin dite per dite ne zyren time per audicione. C'fare ndodhi? PO, ja koha...eh lere mos me pyet, doja te perqafoja boten, e ta mbeshtillja ngushte ne mua. C'dua tani? Oh jo jo , s'ka me regjizorllek per mua, ua kam lene magazinen te tjereve, dua thjesht te hyj neper sallat e dikurshme te shikoj cepat ku dikur harxhoja minutat e rinise time energjike, ja kaloj neper majat e kembesh qe dyshemeja e pastruar mos te ndytet nga balta e kepuceve te mija.
Do me lejosh vertet? Oh faleminderit pastru... doja te thoshja sherbyes sanitar bujar dhe babaxhan.

albana

Lara Croft

-He mi Lara ku je-pyeti Albana.
-Jam e zene-u degjua nga ana tjeter e telefonit.
-Me se?
-Kam pune o femer.
-Me 11:00 te nates.
-Po moj.
-Leri denglat.
-Do me lesh rehat po te them!
-Jo dua ta di.
-Pse moj c'plasje ke?
-Hajde ke une-tha Albana me dhelperi sepse e ndjente qe Lara ishte ne krahet e ndonje bukuroshi.
-Degjo!Tani e kam te pamundur...Ha ha ha-qeshi Lara
-Me Blendin je moj?
-Jo jo po mos thuaj gje-kete donte te dinte Albana
-Vazhdo e qete!Nuk dua te te bezdis yllo!-i tha Albana dhe nje buzeqeshje i ndricoi fytyren.Blendi ishte vetem.
Doli me tersellime nga vila dhe u nis per tek Blendi.Rrugen e beri ne kohe rekord.I ngjiti shkallet me vrap dhe trokiti ne dere.Blendi hapi deren.Shkelqimi i rrobave te saj te mbremjes i veniti syte.Ajo femer xixellonte nga koka ne kembe.
-Albana!-tha ai i mrekulluar.-Ku ke humbur?
Ajo nuk u pergjigj.Hyri brenda dhe e la tek dera Blendin e habitur nga kjo vizite e papritur.Ai mbylli deren dhe iu afrua ngadale.E kapi per supesh dhe e ktheu nga vetja.Pa syte e saj te trishtuar dhe rudhi vetullat.
-Bekuar qofte ai qe te trishtoi dhe te beri te trokasesh ne deren time-tha ai dhe hapi krahet si nje ftese qe ajo te hynte brenda tyre dhe gjente qetsi.Albana akoma pa thene asnje fjale iu afrua dhe u mbeshtet ne krahet e tij si nje zog i plagosur.Ai ndjeu ne hunde aromen e saj dhe u deh si diten e pare qe e pat takuar.Preku floket e saj dhe e shtrengoi akoma me teper pas vetes.Qafa e bardhe ishte aq prane buzeve te tij sa nuk i mbetej tjeter vec ta puthte ashtu ngadale si per te mos e trembur.Ajo i hodhi floket prapa dhe iu dorezua puthjeve te tij tashme e sigurt, e qete.Blendi ngateroi gishtat ne floket e saj dhe me puthje gjeti rrugen drejt kraharorit krejt te zbuluar nga fustani i saj i ngushte.Atu ne kryen e burrimit u ndal dhe me nje levizje te shpejte te krahut afroi koken e saj prane fytyres se tij.Buzet e tyre u harruan ne nje puthje plot mall e pasion.Po nata dukej premtuese menduan qe te dy...

albana

Lara Croft

Ti vetem ktheu dhe une do te te jap c'te duash, Renea :kiss:

Danae

Primus registratum

Nderkohe qe ne skenen matane Albana me Blendin vertetonin se Janari ishte muaji me i ngrohte i vitit,Danae dhe Penelina llafoseshin plot zili ne Tea Room,pub-in Jazz,dhe studionin intelektualet me shpirt artistik,piktoret dhe rregjizoret e filmave te shkurter.
Studimi ish i kote per Danaen,qe si gjithmone ne mendje kish vetem Zeusin,qe kish takuar pasdite pasi kish arritur ti ikte kthetres nga Hera.
Historia mgjs perqendrohej vetem ne takimet e shpejta mes tyre kish te mirat e saja se Danae kish kohe per gjithe miqte e dashur.
Penelina ish paladine e dashurise se fshehte,e mgjths akoma nuk ish legalizuar asgje kuptonte se viti kish filluar lezetshem,dimri dukej kaq larg.
Dhe ja gjate studimit Danae kuptonte se askush nuk arrinte te shkrihej ne zemren e saj,si shiu si zjarri,i atyre puthjeve.
Penelina studionte nderkohe nje futbollist,qe se nga kish mbire,sikur ta kishin sjelle me porosi,apo mos ndoshta kish gabuar adrese tek kerkonte laren.
Por jo,Danae e kish nuhatur qe kesaj radhe drejt tavolines askush nuk po vinte per te,me pretekstin se rete kishin filluar te mblidheshin ne qiell dhe se Zeusi do vinte se shpejti per te vallezuar me te,u ngrit dhe doli jashte...
Penelina nderkohe... :kiss:

albana

Lara Croft

Renea per karrigen e rregjizorit e kam fjalen,semos thua per gje tjeter ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Renea per karrigen e rregjizorit e kam fjalen,semos thua per gje tjeter ti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha