Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

loaded

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Rri e Lara amon se na hoqi petllen njona ulur ktu para qe i dilkan tangat roze...Kane zot kto njerez,a s'kane zot...jemi n'johe provimesh.

bebi

Primus registratum

sa andrrat me sy hape i shef xingu /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Me ajer te kondicionuar me lal.Dimer,behar s'dallojme gje ne ktu mren.Dhe mos te kishte ngrofje si gjen gjo kto dreq mi jo.Jane te ftofme nga trute!

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] sa andrrat me sy hape i shef xingu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kam pare nje,mbreme ne nje lokal,...vrisja mendjen ku e kisha pare.S'u kujtova dot,me vone kur po kthehesha ne shtepi u kthjellova.Te ngjante ty! /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

O Lara,veshin tanga se duan me kalu ndonje provim te shkretat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Jo jo,ose te pakten si dukeshin.Ishte me nje pale xhinse bojeqielli,me çizme te zeza,nje bluze te bardhe,buzekuq roze.Floket e leshuar,pak me te gjate se supet,sy kurioze shkelqyes.Perkedhelej gjithe delikatese,fliste ngadale,shtrinte shikimin duke levizur koken dhe mimiken sipas ritmit te muhabetit.Kishte klas! /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne nje moment i thashe vetes:"Perse?!"

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jam duke studjoj ne biblioteke.
Ja mbeshtes Lares.Per te gjuajtur gjuhet,po per ta bere...veshtire.
Lene mo ça thote Penelja se vetem llafe ka po lene. [/qb]
nck nck nck,bibliotekat jane nje burim i pashterrshem,jo vetem i informacionit mbi librat e studimin,taket e larta e te holla,minifundet e shkurter,kemishat e hapura deri ne nje fare vendi...
i gjori Unicorn them une:)
danae ish zgjuar nga gjumi,per cudi enderrat i ishin shnderruar ne makthe,sms para gjumit ia kish neveritur edhe me fort idene e njeriut dhe kish bere be se zeusin nuk do ta tradhetonte me kurre.Mbase makthet i kish nga ndjenja e fajit,po kish qene me e forte se ajo deshira per columbianin qe kish takuar rastesisht naten e kaluar,ish ndare nga penelja me qellim te takonte Zeusin,por kacurrelat e zeza e te gjata te gjakut latin ia kishin mare mendjen fare,e gjora mendje,si te mos tronditej nga ai shtat i larte e plot muskuj qe terhiqnin e te ngjallnin nje dritherime qe behej e parezistueshme per ti ngulur dhembet per te mos ulerire fort...
penelka i kish lene nje mbishkrim mbi tryeze,Sot kam stervitje per qellime bamiresie...
Hahaha- buzeqeshja i celi fytyren e saj tek mendonte Unin fshehur pas rafteve,dhe studentet e gjore qe mbanin tapa ne veshe qe te mos prishnin studimin e tyre.
U ndie vetem,befas u ngrit mendoi se mengjesin nuk do ta hante vetem,do shkonte tek bari afer shtepise dhe premtimin per tu sjelle ne menyre dinjitoze do e hidhte pas shpine,thua se Zeusi te mos e tradhetonte kur te donte me Heren,apo me nimfat e tjera.
Vendosi te kerkonte Apollonin,djali bjond me sy bojeqielli kish fame per nudot e tij artistike...

bebi

Primus registratum

[qb] Jo jo,ose te pakten si dukeshin.Ishte me nje pale xhinse bojeqielli,me çizme te zeza,nje bluze te bardhe,buzekuq roze.Floket e leshuar,pak me te gjate se supet,sy kurioze shkelqyes.Perkedhelej gjithe delikatese,fliste ngadale,shtrinte shikimin duke levizur koken dhe mimiken sipas ritmit te muhabetit.Kishte klas! /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne nje moment i thashe vetes:"Perse?!" [/qb]
perse po e shikoje...apo perse nuk ishte ne tavoline me ty? :idea:
/pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Jam duke studjoj ne biblioteke.
Ja mbeshtes Lares.Per te gjuajtur gjuhet,po per ta bere...veshtire.
Lene mo ça thote Penelja se vetem llafe ka po lene. [/qb]
O xingu , po ka ca tip bibliotekash me shume anekse te vogla e me shume kthesa . /pf/images/graemlins/wink.gif Mos te flasim pastaj per ato qe ndajne raftet nga njera tjetra me nja lloj llozi te madh. Praktikisht , jane nen toke dhe raftet jane te ngjitur me njerin tjetrin. Per te marre nje liber duhet te zbresesh dhe te rrotullosh ate rroten e madhe ne pozicionin e duhur. Keshtu njeri rresht largohet dhe mund te krijosh nje pasazh shume te ngushte , sa per te hyre e per te marre librin. Rreziku i kesaj eshte qe nese ndonje tjeter ndodhet aty si puna jote, ka rrezik te te shtype ndermjet dy rreshtave pa e ditur.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une?? Ngjale. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po beje gati tepsin dhe po nez furren une. Sa te vij dhe Kordelja se ajo di me te gatu mire ty, do behesh per te lepire gishtat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

amon se na hoqi petllen njona ulur ktu para qe i dilkan tangat roze...Kane zot kto njerez,a s'kane zot...jemi n'johe provimesh.

Xingo, bohu trim dhe shko thuji, o hiqi o mcifi ato thongsat se na le pa msu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kom i shok ketu ke puna dhe ja tha asaj koleges se vete 'ngjo une me ty veres nuk punoj mo se sa her perkulesh te del rrypi thongsave mrapa, kur kthehesh perpara te duket gjoksi se nuk vesh as sytjena, kshu qe une vetem mund te palloj por jo te punoj me ty' /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Penele vec se jam nshkolle tani se ta gatis un tronafilin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Penele vec se jam nshkolle tani se ta gatis un tronafilin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
As me intereson hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po e pate me mua , ty do te te vyshket.... :lol: ( tronafili)

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] amon se na hoqi petllen njona ulur ktu para qe i dilkan tangat roze...Kane zot kto njerez,a s'kane zot...jemi n'johe provimesh.

Xingo, bohu trim dhe shko thuji, o hiqi o mcifi ato thongsat se na le pa msu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Po per ne si s`pyt njeri mer jahu....?! :confused:
folni mi goca , mi gra, hemi folni... kur na vijne ato hidrauliket me na gadit ato rubineta e na dalin me ato krahe te nxime e tere muskuj /pf/images/graemlins/laugh.gif , qysh ja bojme ne te shkretat. Prej sevdase njelim pa shpla pjatat per nja dy tre net.
Le pastaj kur te qellon naj profesor i ri, qe saka fillu punen e n`vend me e nigju se cfare thote , fillon e i shqyrton menyren se si leviz duret e se si kap mikrofonin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam e sigurte qe Kordja do na sjeli ca shembuj interesante... /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O penele nje pale cica nuk jane njesoj me nje pale muskuj mi goce. Ku i ke keta aktore hollivudi qe punojne hidraulik ti mi se nuk ka blloku lavamani... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pret pompen ti mduket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Vet akuzues vet gjyqtar ti
edhe pyet edhe pergjigjesh...
cte te them me un nje cope hidrauliku jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une kom i shok ketu ke puna dhe ja tha asaj koleges se vete 'ngjo une me ty veres nuk punoj mo se sa her perkulesh te del rrypi thongsave mrapa, kur kthehesh perpara te duket gjoksi se nuk vesh as sytjena, kshu qe une vetem mund te palloj por jo te punoj me ty' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrugaco mos ke nai binjak ti e s'dime gjo neve /pf/images/graemlins/laugh.gif e mos cuditerisht punoni me i ven ju /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjermoneve as Pamela Anderson nuk ua shkul mendjen nga birra, jo mo i rryp thongsash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni, ngjo se Lares i ka plas lageshita madhe ke...shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka hidraulik qe ia than /pf/images/graemlins/laugh.gif amon merre n'dore ket' ceshtje ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E pranon Uni po he /pf/images/graemlins/wink.gif e merr parasysh ai se c'mund te humbte duke shpetu ka lageshtirat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif