Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jam duke studjoj ne biblioteke.
Ja mbeshtes Lares.Per te gjuajtur gjuhet,po per ta bere...veshtire.
Lene mo ça thote Penelja se vetem llafe ka po lene. [/qb]
nck nck nck,bibliotekat jane nje burim i pashterrshem,jo vetem i informacionit mbi librat e studimin,taket e larta e te holla,minifundet e shkurter,kemishat e hapura deri ne nje fare vendi...
i gjori Unicorn them une

danae ish zgjuar nga gjumi,per cudi enderrat i ishin shnderruar ne makthe,sms para gjumit ia kish neveritur edhe me fort idene e njeriut dhe kish bere be se zeusin nuk do ta tradhetonte me kurre.Mbase makthet i kish nga ndjenja e fajit,po kish qene me e forte se ajo deshira per columbianin qe kish takuar rastesisht naten e kaluar,ish ndare nga penelja me qellim te takonte Zeusin,por kacurrelat e zeza e te gjata te gjakut latin ia kishin mare mendjen fare,e gjora mendje,si te mos tronditej nga ai shtat i larte e plot muskuj qe terhiqnin e te ngjallnin nje dritherime qe behej e parezistueshme per ti ngulur dhembet per te mos ulerire fort...
penelka i kish lene nje mbishkrim mbi tryeze,Sot kam stervitje per qellime bamiresie...
Hahaha- buzeqeshja i celi fytyren e saj tek mendonte Unin fshehur pas rafteve,dhe studentet e gjore qe mbanin tapa ne veshe qe te mos prishnin studimin e tyre.
U ndie vetem,befas u ngrit mendoi se mengjesin nuk do ta hante vetem,do shkonte tek bari afer shtepise dhe premtimin per tu sjelle ne menyre dinjitoze do e hidhte pas shpine,thua se Zeusi te mos e tradhetonte kur te donte me Heren,apo me nimfat e tjera.
Vendosi te kerkonte Apollonin,djali bjond me sy bojeqielli kish fame per nudot e tij artistike...