Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Poseidoni i Madh

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Po kush esht ai qe t'ka merzit ty mi xhan :mad:
Si jane bo keta njerezit e sotem, te pashpirt fare. :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Albanen mos e ngacmoni kaq po ju them /pf/images/graemlins/blush.gif Jam e trishtuar
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
No reason to be babe!
Tomorrow is another day, rather new and different dhe ke per t'ja pa hajrin m'gjo mu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

Mos harro c'me ke premtuar ose do ta vras postierin dhe shpirtin e tij do e mbash mbi vete ...

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Albanen mos e ngacmoni kaq po ju them /pf/images/graemlins/blush.gif Jam e trishtuar
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
No reason to be babe!
Tomorrow is another day, rather new and different dhe ke per t'ja pa hajrin m'gjo mu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

Mos harro c'me ke premtuar ose do ta vras postierin dhe shpirtin e tij do e mbash mbi vete ... [/qb]
Hmmmmmmmm........e shof qe i shkreti postjer
nuk e paska te gjate. Jo per nai gjo po......
ishalla s'ka harru albana si me mbajt premtime. :rolleyes:
Dhe sa per shpirtin e postjerit, zor se ka per ta mbajtur, jo per nai gjo po sapo e tha me lart
se "kush e humbi ta gjej une" /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

pergjegjsia per ate qe u ndodh te tjereve, shpesh na mberthen me shume se ajo per veten /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shiao Thiatrista /pf/images/graemlins/smile.gif

Na myti vapa, gjumi dhe... /pf/images/graemlins/frown.gif

Zonja Ndrikull pa skermiti njhere dhembet ti /pf/images/graemlins/wink.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] pergjegjsia per ate qe u ndodh te tjereve, shpesh na mberthen me shume se ajo per veten /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti ndoshta flet per vete. Por njeriu po qe se
nuk eshte per veten e tij ne fillim, nuk mund te jete per te tjeret. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ne kembe te ures nata ish mbledhur kruspull ne zhelet e saj verore dhe lypte. Ne qafe kishte varur nje karton me mbishkrimin: "Kam uri. Ke dy endrra borxh?"
Kur me pa te kaloja sipari buzeqeshi, me kapi per dore dhe me zerin e saj te malluar me tha dridhshem: "Na ler te ikim ne shtepi..." [/qb]
Prit edhe i cik sa te pim edhe nje gote, dhall, i tha Salua nates. Dhe te dy, si ata dashnoret model te Verones, u ulen gju me gju dhe i zbardhen buzet me kremin e dhalles.....
/pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

LR ik e flej shpejt.merre edhe kordelen per dore

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] LR ik e flej shpejt.merre edhe kordelen per dore [/qb]
Harap niz pishtari ti lal se mos bojm noji te pabome /pf/images/graemlins/laugh.gif

hik e flij vete se le nom tu i fut duret gocave ne mes te notes /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ehhh ti je edhe me i moshuar mer.
gocave diten i futen duart kurse ne darke kembet akoma si ke mesu keto /pf/images/graemlins/tongue.gif

qiriun se ndez gjalle.

Le_Routard

Forumium maestatis

gocave diten i futen duart kurse ne darke kembet akoma si ke mesu keto

Une vallai nuk punoj gjo n'maternitet, nuk di kur futen komet e kur del koka /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Harap o kusar nate!

H

harap

Guest

edhe kemba ka koke e di ti??
prandaj mos u ngaterro.

naten se me lodhi qorri.

albana

Lara Croft

1 dite pa internet dhe thashe se do vdisja :cry: Si do ja bej une 5 muaj pa ju :cry: pa ty o enderr :cry: Do vdes e s'do kem kend te me qaje :cry:

albana

Lara Croft

Harapi,Tea dhe Presidenti te me falin per largimin tim te papritur nga biseda po kisha probleme me lidhjen e internetit.Ju dua shume :kiss: Flasim neser perseri.edhe per dy dite akoma :cry:
adresa ime e re e email-it
emermbiemer@aol.com

renea

Primus registratum

Se pari desha te sqaroj se pergjigjet,shkrimet, shakate e deshtuara tona ketu ne Thiatro jane per personat qe u'a dedikojme, dhe zakonisht i identifikojme me emra, peremra, apo ju themi yje, lule, ndrikull, pantere etj, pra nese nuk ben pjese ne kete kategori miqsh qe me intereson mos harxho anglishten ne forum s'ja vlen ! We smell one anothers posts, we don't need to analyze'em :shrug: .

Teksa levizja kanalet me telekomade vura re nje njeri me floke te bardhe, muskuj te fryre, qafe te trashe qe fliste me inat kundrejt dikujt qe nga pozicionimi i skenarit duhet te digjonte diku ne parpaskene.
Ishte Rick Flair, nje keçist i vjeter qe nuk e pranon dot se koha e tij ka perenduar si yll i arenes se keçit dhe se daljet dhe hyrjet plot merzi nuk kenaqnin me spektatorin.
Megjithate, u ndala diku me thelle, Rick-u ka deshire te na argetoje, te na mbaje ne maje te karriges tone. Pak a shume, Thiator ka te njetin qellim, argetimin.
Mendoj se nese aresyeja qe shan, kritikon, tregon sa te papune jemi, te humbur, te zhytyr, te rrjedhur, te pacipe etj, nuk ka per qellim argetimin kot sa shtyp butonat ne tastieren tende.

Ndrikull, do shofim ne film bashk?
Noso, moma sosht njoft per artisllek, por per gatmillek, ka sjell salc kosi, vere te kuqe.
salo, uo midhje, do filljme ndonje skenar ?

pershendetje gjithe thiatristave

albana

Lara Croft

Renea me kenaqesi do e shihja nje filme me ty,tani kuptohet po ta zgjidhja une cilin filme /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Ndrikull kur te ikesh ti Reneas dhe Salos do i duhet shume pune ne Thiatro per te me ngritur... moralin (pse c'kujtove ti mi qelpsin /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/frown.gif )

Renea
uo derman, si me vente mendja mua per nje cike salce kosi, kur isha pertej LaManshit mos pyet! Gjeja kos te trashe (Greek Yoghurt) i thonin dhe grija nje thelb hudher, kripe, vaj ulliri, nganjehere dhe sallator, e c'te te haje! /pf/images/graemlins/smile.gif
Tani ma ben mami /pf/images/graemlins/laugh.gif

E treta, meqe jemi ne Thiatro:

Ju ka bere vaki t'u vijne mesazhe me titull:Enlarge your penis ???
Jalla, mu perdite. Sa nje dite thash mor po te shoh se c'behet, se helbete e kemi gabim dhe se paskeshim ditur. Vete qe thoni, une te kontrolloj...
Klikoj te My profile dhe shikoj cere genderi e kisha vu, po jo: Female ishte :angel:

Ca kujtuat ju se kontrollova une hëëëëëëëëëëëëëëëë???????
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une i kam vu filtra por here pas here kontrolloj Junk Mail dhe ofertat tunduese vazhdojne sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif , enlarge etc etc madje in 10 days /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zonja Ndrikull do na zene pezhishkat dhe fluhuri kur te na ikesh ti :cry: ku gjendet kollaj nje thagme si zoteria tuaj per te mbajtur lexuesit e uritur te AF-se gjalle :cry:

the_teacher

Primus registratum

E qe thua ti kordele antari im i preferuar esh **** Darlington Delarge :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif