Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ai e kish llafin temen mbi buburrecin mi alinos c'te mbyllim :confused: mos na trishtoni qysh ne mengjes me mbyllje :eek:

Gjekeeeeeeeeeeeee :kiss:

albana

Lara Croft

Hej u cmendet ju :mad: Alinos kete nga ty nuk e prisja,pa nxjerre mire bishtin nga dera une ti do te besh gjemen.Ku do shkruaj une kur te shpetoj nga kontrolli e ti sulem ndonje kompiuteri qe do me zene syte :shrug:
do me mungoni :cry:

alinos

Forumium maestatis

C'te te them me zure!!!

Nejse se si shume besim ke tek forcat e mia /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk vonoj kur kam ndermend te zhgenjej robt!

E mban Kordja temen, po he /pf/images/graemlins/wink.gif ja ke caktuar detyrat me thane... :wink:

Mos qaj shume se te prishet tualeti an' it's no good as first impression /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] ....If u really like it....... [/qb]
of course i like it
writte one for me now /pf/images/graemlins/tongue.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersila:
[qb]
of course i like it
writte one for me now /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ajo u ul ne prehrin tim duke i servirur nuhatjes sime nje arome te mrekullueshme.Pastaj,hapi canten e vogel qe mbante ne duar dhe nga andej nxori nje lipstick.
Duhet te shkoj ne toilet.I need redo my make-up-tha ajo dhe beri te cohej.
QENDRO TE LUTEM-PESHPERITA UNE.TI NUK KE NEVOJE PER MAKE UP.AT ALL!!
ajo buzeqeshi embel,afroi buzet e saj gjysme te hapura dhe pastaj..............I WANT TO TAKE THIS MOMENT,MAKE IT LAST FOREVER......... /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

me kte kohe qe ka ardh sna ka nel tjeter vetem me ja dhan an nji love me two times baby .....se spo na duan hic me dreqkat

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Ersila:
[qb]
of course i like it
writte one for me now /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ajo u ul ne prehrin tim duke i servirur nuhatjes sime nje arome te mrekullueshme.Pastaj,hapi canten e vogel qe mbante ne duar dhe nga andej nxori nje lipstick.
Duhet te shkoj ne toilet.I need redo my make-up-tha ajo dhe beri te cohej.
QENDRO TE LUTEM-PESHPERITA UNE.TI NUK KE NEVOJE PER MAKE UP.AT ALL!!
ajo buzeqeshi embel,afroi buzet e saj gjysme te hapura dhe pastaj..............I WANT TO TAKE THIS MOMENT,MAKE IT LAST FOREVER......... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ate make it last forever ma hoqe trunin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

Qielli ulerinte si i cmendur.Une vrapoja si cmendur.Shtrigat me ndiqnin nga pas si te cmendura.Erresire.Kisha ngelur vetem.SYTE E QIEJVE VEZHGONIN NGA LART ME SHKREPETIMA ZILIE.
U ndala.
Mora fryme thelle, mekanizmi i trurit tim filloi te vere ne levizje ingranazhet e ndryshkura.
klitha.

pertejdhnjak

Primus registratum

Pastaj ne do rrinim para zjarrit ashtu,gjysme lakuriq,duke llastuar njeri tjetri me fjale te embla dashurie.
E di cfare Ersila-i thashe nje nate,-ate dite qe do te te ve ne gjume me klithmat e mia,do te vdes i lumtur.
Ajo me shikoi me syte e saj engjellore dhe beri te thoshte dicka.
Une afrova gishtin tregues tek buzet e saj duke peshperitur........

Guest

[qb] Pastaj ne do rrinim para zjarrit ashtu,gjysme lakuriq,duke llastuar njeri tjetri me fjale te embla dashurie.
E di cfare Ersila-i thashe nje nate,-ate dite qe do te te ve ne gjume me klithmat e mia,do te vdes i lumtur.
Ajo me shikoi me syte e saj engjellore dhe beri te thoshte dicka.
Une afrova gishtin tregues tek buzet e saj duke peshperitur........ [/qb]
Te dua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ersila e pa pak me embelsi dhe me nje shprehje sikur donte te thoshte ahh sikur ta dish ti se sa te dua une sidmos ne kete moment ...
Ai si duket e kuptoi dhe filloi ti zberthente nje nga nje kopsat e bluzes se hapur , ngadale e puthi dhe nje nxehtesi marramendse pushtoi ate dhome te vogel me zjarr ....
Ersila nuk priti me ju hodh persiper dhe filloi ta mbulonte me puthje ne tere hapesiren e trupit dhe ai me keq situata po behej shume e nxehte me nje rrotullim te dores ai e leshoi ne krevat duke e kapur kofshet e saj ne krahet e tij i ngriti lart ..........ahhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ate naten kishin provuar kenaqesine e te berit seks sipas stilit te kamasutras /pf/images/graemlins/tongue.gif Ersila hapi librin :tipsy:
vazhdimin me vone

Guest

[qb] Qielli ulerinte si i cmendur.Une vrapoja si cmendur.Shtrigat me ndiqnin nga pas si te cmendura.Erresire.Kisha ngelur vetem.SYTE E QIEJVE VEZHGONIN NGA LART ME SHKREPETIMA ZILIE.
U ndala.
Mora fryme thelle, mekanizmi i trurit tim filloi te vere ne levizje ingranazhet e ndryshkura.
klitha. [/qb]
Aty papritmas u shfaq nje zane mali dhe i tha pij o Muji pak qumesht qe t ebehesh i fort e e ti mposhtesh shtrigat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe Muji e piu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bubble_Cat:
Ai si duket e kuptoi dhe filloi ti zberthente nje nga nje kopsat e bluzes se hapur , ngadale e puthi dhe nje nxehtesi marramendse pushtoi ate dhome te vogel me zjarr ....
Ersila nuk priti me ju hodh persiper dhe filloi ta mbulonte me puthje ne tere hapesiren e trupit dhe ai me keq situata po behej shume e nxehte me nje rrotullim te dores ai e leshoi ne krevat duke e kapur kofshet e saj ne krahet e tij i ngriti lart ..........ahhhhhhhhhhhhhh Oh heaven kishte zbritur ne toke!!!!!!!
Ofshama,puthje,djerse.......klithma,flale te embla,te shara......veshtrime te cmendura,te egra,te embela.....frymemarrje te shpeshta,ngelje pa fryme.....afsh,lajthitje,lust....frymemarrje akoma me te shpeshta dhe pastaj...oh ...that last scream....C`ART ESHTE TE BERIT SEX ME TY BABE....

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bubble_Cat:
[/qb]
Aty papritmas u shfaq nje zane mali dhe i tha pij o Muji pak qumesht qe t ebehesh i fort e e ti mposhtesh shtrigat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe Muji e piu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

falenderoi Zanen e mire dhe u nis ne gjueti te shtrigave.....

Guest

hehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif lol
nga darka do shkruaj vazhdimin se tani jam per te dale /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

renea

Primus registratum

Ku po shkon o kohe bertita ne ndergjejie teksa shikoja me nje sy kritik dhe nostaligjik, nje videokastete ne incizuar ne ambiente shtepijake.
Kushurinjte, te afermit qe i lashe me gisht ne goje habiten sesnin tim e kohes. Ja dikush me duhan, dikush me floke te ngritura, te gjithe me aspirata te reja, me mendime te reja, me mode te re ,pre te kohes.Pervec ca ushqimeve tradiconale te ster-mbyllura ne ca plastike te srer-perdorura, ime më solli dhe nje ere ballkanike te kisha kohe pa e ndjere.
Per shume kohe i vetem ne rutinen e jeteses se beqarise, u gjeta i rrethuar me dilema, e deshira te se kaluares qe me pushtonin here me humor e here me vaj. Cdo drame ne vetvete perban nostalgji, deshire per tu kthyer diku ne kohe e per te rregulluar lapsusin apo batuten e paduhur per tu ndiere sapo pak me mire ne te ardhmen. Megjithese shtyhem ore e minute te ha, ideja e rigjenerimit te trupit tim me anen e ushqimit me heq cdo lloj deshire per te pertypur. Deshire kam te venitem ne sekondat e te kaluares, te jem nje tis i pavdekshem ne kasete te ster-incizuara dhe dikush te me shikoje pas shume motesh kaluar, duke buzeqeshur, duke qare, duke qene thjesht une.

Guest

ART posi i tha ajo i dashur Kamasutran e kam mesuar ne shkollen e te berit dashuri po atje jemi njohur se mban mend ti ishe piktor une isha studente /pf/images/graemlins/laugh.gif
ah po e dashur e mbaj mend sidmos momentin e par ekur te pashe ti ishe kaq e embel dhe joshese sa ne momentin qe te pashe ndjeva dicka te fryhej midis kembeve te mija lol
E di kur me flisje dirty gjithmone it feels nice ti je kaq e kuptueshme me mua ne fillim kisha turp po fillova ngadale te te hapesha dhe te tregoja sekretet e jetes time gjiththashtu a te kujtohet kur eksperimentuam me dy femra te tjera dhe uen em ty ishte shuem fantastike gjithashtu kur njeri nga shoket e tu donte te merrte pjese po ne se lame e nxorrem perjashte ishte aq funny sepse une isha i vetmi mashkull aty dhe ndjehesha si god dhe ti prane meje nuk me thoje asnje fjale por vetem em shikoje ndersa une kenaqesha me dy femrat e tjera ......
E dashur shume ke vuajtur per mua erdhi koha te shohesh dhe ti qefin tend jeten tende te jesh e lire te eksperimentosh dhe un po te le qe ta besh kete sepse vertete te dua dhe dua te jesh e lire ashtu sic ke lindur mos kushetozhesh me nga une une do shkoj te gjej ndonje profesioniste sa per te bere pak qef por ne mendje dhe zemer do te kem perhere ty ti do jesh e vetmja per mua .
naten e mire e dashur .....
e puth ne balle dhe largohet :wave:

ndjehem shuem romantike sonte prandaj e mbarova ne ket menyre :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Feelin nostalgic

nostalgia.jpg
...