Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Pse mi ti.Une nuk kam te drejte te ndjej ne menyre paksa intens-romantike? :rolleyes: :wub:

Blendi

Primus registratum

Po kshu historish ka shkruar Dostojevski, Buzzati, Kadare, Moravia...nuk e ke lexu me as i ven vec thiatros ket ketu, ndoshta te perngjan /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Lul Mazreku.. [/qb]
Te vjen inat se te maturbonin me fotografine tende ata prandaj. O lara kush je ti Vjollca Morina? Se ke edhe pushim ne dhermi tani prandaj them...

Blendi

Primus registratum

Ne fund te shkalleve shtrihej trotuari qe ishte lagur nga shiu. Qielli nxinte tashme qe dielli ishte fshehur perfundimisht, zhytur tutje ne adriatik. Ate dite kishte rene shi e pati patur diell; martohen jevgjit, kishte menduar. ishte ajo ore e dites kur muzgu eshte dendesuar plotesisht por ende nuk jane kujtuar te ndezin neonet e rrugeve. Vajti e u mbeshtet te qershia e eger ne trotuar. Nje nene e re terhiqte gati zvarre te birin dhe dic i fliste me inat per gjuhen e gjate. "mos i bertit kalamonit se ta rrasa n'shpulle!"
"inotin qitja asaj qe s'te priti jo mu, zgjeps"
Kjo i dogji. Nga e dinte ajo per laren. Blendi filloj te qante, nxori pistoleten e vuri te temthi, pastaj e uli doren e futi ne kellef dhe shjoi te pinte birre deri sa te vinte lara.

Dolores

Primus registratum

I ngrysur, i vrenjtur si koha vet Blendi qe mbeshtetur tek cepi pallatit nga ku mund te shifte te gjitha shtigjet qe mundesonin ardhjen e Lares ke ai.......ne nji dore qe i dridhej ai mbante cigarin qe here pas here e shtrengonte fort me dhembe si per te nxjerr edhe piken e fundit te asaj shije te helmuar, ne doren tjeter kishte shishen e birres se ftohte "Tirana", qe s ishte dhe aq freskuse ne kete nate me zagushi.
Lara po vonohej..........

Blendi

Primus registratum

Kjo nuk quhet se binte ndesh me te lares. (kupton? binte Ndesh me te lares!!) hi hi!

Blendi

Primus registratum

Kur hyne brenda Lara shkoi te ndiste televizorin. Spikerja qe transmetonte revisten televizive dic llomotiste ne lidhje me realizmin e planit te kongresit sipas mesimeve te shokut Enver. "Le te jete viti 1984 nje vit revolucionar..."
Blendi ndezi nje cigare dhe u mbeshtet i lodhur ne divan. Mori ne dore cakmakun e rende dhe nisi ta verente. Ishte nje cakmak i huaj, me nje diell si portokall dhe nje femer lakuriqe te nxire perpara tij. Dukej si njeri prej suvenireve te vogla qe turistet linin pas ne hotel Dajti. E thithi cigaren fort dhe i nguli syte monalizes ne tavan. lara e kishte prere me kujdes nga nje reviste e huaj, edhe kjo suvenir turistesh, pastaj ia kishte cuar Nazh artitstit i cili e kishte rregullur ne kornizen e xhamte per merak.
"Kam gjetur ca midhje shpirt, sa ti ngroh ca dhe do te te shtroj te hame. kam dhe nje shishe Shesh i zi ne ballkon.
-Kam nje gjysem pule ne frigorifer te Kordelja, te shkoj ta marr?"
Lere Kordelen po ec ktu.
Po midhjet, se i kam ne zjarr.
-Moj po leri midhjet se nuk kam nevoje per afrodiziak.
-E di se dukesh.
-Ou? - ky qeshi. Qeshi dhe ajo.
Kronika per metalruget e Elbasanit po i cante bythen.
-Kisha nji elbasanlli ne repart. E #$%$@ komandanti ne bythe.
-Pse flet vulgar?
-Hajd te puth icik.
-Mire - e puthi - po pse behesh vulgar.
-Shife doren shpirti im, e dallon.
Ajo ia preku me gishtin tregues pellemben e dores se djathte. Ca kallo te medha ishin formuar njera pas tjetres si nje varg i forte dhimbjeje.
-Ou ke kallo zemra. Nga hekurat qe ngrije?
-Preke doren e majte, ia zgjati.
Dora e majte ishte pa kallo.

Blendi

Primus registratum

Ai u mbeshtet edhe me thelle ne divan. Lara zgajti koken qe nga aneksi prej ku vinte aroma mahnitese e gjelleve te saj dhe i buzeqeshi.
-O Blend. A te luaj pak me pistoleten tende?
-Po mi rrush, ec luj.
Lara u avit duke qeshur si kalama.
Ne prehrin e tij kerkonte pistoleten, por vetem ate qe shtin per te vrare nuk e gjente.
Ajo e pa me inat. Ky qeshi. E kam lene ne koridor dhe u cua ta merrte.
Mori pistoleten ne dore dhe e kontrolloi per plumba. Pastaj e verejti edhe nje here armen besnike te shtetit. lara e priste me padurim femijnor.
-Vetem ne zbor qe kam pa pistolete une lali, i thiri.
Ai nuk u ngut, e mabjti edhe per ca nder duart.

Isabelle

Valoris scriptorum

Hajde perkushtim 400 karatsh hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif . Lara per mu dil shkruj nga ballkoni punes /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ti hudhi kompozime poshte, ky tjetri le te ti ngreje kompozimet e veta siper...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Romi dhe Zhuli ne koherat e SARS-it /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

:wave:
Ah kam qene ne krie te detyres. Shume pune - shume pune. Bishti (fundi) i shkolles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa melodioze vec ju vika vetmia. Nga lagjja juj qeka me ju uru ' u te zonte vetmia ne 3 te notes te zonte" ...

Isabelle

Valoris scriptorum

Anallim loje Lara. Ma lujte bishtin e mesazhit mu sy per sy.

H

harap

Guest

################## PM

Blendi

Primus registratum

Issy e lexove postin e harapit ti? Nuk kishte as fyerje as faj, thjesht dicka teknike. Ai do e kuptoje vet. Sorry hon. Une mundohem per mire.

Isabelle

Valoris scriptorum

I got it man. It's cool !!! Thanks ... but I simply dont want some undercover /pf/images/graemlins/laugh.gif correspondence going on for further detail ... if you know what I mean ...

Isabelle

Valoris scriptorum

... edheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kot me ju pyt ca do me thene "bellemet"... ?