Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Dolores me ke lebetitur me talentin tend

Kuptohet qe nga fundi perpak sa s'u mbyta dhe kjo me ndodh shume,shume ralle.Duhet te me pelqeje dicka tmeresisht dhe te jete e papritur po kuptohet.Tani vazhdimi.
-Dolke te lutem!Po nuk ka lezet!E shikon po me dridhen gjunjet!Une nuk di nga keto gjera!
-Albana mos ik!
-Dolke ti po me cudit!Sapo ishe me Blendin!
-E di-tha Dolores ne faj.Nuk e shpjegonte dot c'e kapi si ferre pas fustanit po papritur donte te qante.
-Jo shpirt mos u merzit.Hajde te rendim ne MALL se aty nxirren dufet e shpirtit duke blere kepuce.
Dolores shkoi para pasqyres dhe po krihte floket per tu dukur sa me bukur para se te dilnin.Kur u kthye drejt deres pa se Albana ia kishte futur nje te qare pa ze me 7 pale lot.
-Po mos qaj mi ti-tha Dolores e tmeruar para kesaj legjende qe nuk derdhte nje pike loti me pare.-Ta kthej une Blendin kur te dush!
-He he he...nuk e dua...he he he ta kam he falur.
-Jo degjo se ai ashtu xhanem falet kudo

-tha mendushem Dolores.-po ti fol dhe une ta jap me tapi maskarain.
-Nuk e dua!E dredh shume ai njeri pastaj ia kam falur Lares me kohe e me vaft.
-Po ja me thuaj pse qan?
-Nuk ta them.
-He ma thuaj.
-Jo se e merr vesh alinosi.
-Alinosi eshte akoma duke ngordhur me pahir papagallin dhe tere njerzit ne korridor,nuk ta ka ngene.
Albana u nis rembimthi,hapi deren dhe Alinosi u rukullis brenda dhomes.Iu thye dhe nje thua tjeter.
-Albana beju gati te vdesesh-uleriu dhe u ngrit nga dyshemeja krejt e xhindosur.Albana ia dha vrapit e tmeruar kesaj here e kishte pisk...