Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

bazuka

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

yyyy dolores shuem e embel je me ke habitur fare /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhah ahaha

O fare e keqe sa kam qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'mund te besh tjeter me Presidentin e nje shteti, vetem Monika qullosi gje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dol nuk e di se cfare zallamahie i ke hy, m'gjo mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Stargate moj qelbesine qe i nderronin nickat si mbreti grate....tani e morra vesh kush ishe :wub: :kiss:
Do vish te shtunen ke koncerti i Irmes mi??? Mua atje do me kesh...

Alinos une i hyra tani...ec te ecim perpara eshte ky muhabet tani..... /pf/images/graemlins/wink.gif

Sailor se kemi me te moderuar pjeset teatriale :wink: Teatri modern i kto terma..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

:eek: Do-lo-res! Pse keshtu xhanem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bazuka

Primus registratum

Dolores si e pakapshme qe jam e kupton vet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Atje tek irma du me ardh po kam pune dhe se lej dot /pf/images/graemlins/frown.gif

Dolores

Primus registratum

Jula i need support from u for my "art".........leni gjykimet per ekstremistat :idea:

TEA

Forumium maestatis

hhahahahahahaha Dolores na shkrive :thumbsup:

dhe sopopera vazhdon ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Support s'ka! Art s'ka! Xhelozi...nje ciiike fare. :lol:

Po dalin "aksidentet" me bishta derri moj shushke! :smash:

alinos

Forumium maestatis

Papritur Dolores ndjeu nje dhimbje nen bark, hapi syte dhe pa se Blendi ishte mbi te doin his stuff /pf/images/graemlins/wink.gif
Nje lot i rreshkiti nga syte. "Ah, Albana!" - mendoi, por nuk guxoi t'i thoshte gje Blendit.
"Edhe ky s'eshte keq, me thene te drejten" - vazhdoi te mendonte Dolores, kur ne koke ju ndez nje llampe e kuqe paniku:
"Mooooooooooooosssssssss! Tani kam filluar te mendoj per gjera te tjera, ndersa duhet te jem perqendruar ketu! Eh, vertet qe Blendi paska nevoje per disa leksione, se edhe keshtu lart e poshte, s'po qullos ndonje gje te madhe. Ja, t'i them nje here, se mos ma merr per ters e hajde ta marre veten, per nje jave ky masnej. Ma merr frymen Lara, se ma pruri sakllam dhe e merr te prishur."

Kete mendoi Dolores, dhe me kujdes e shkeputi Blendin nga vetja duke i peshperitur dicka ne vesh...

bazuka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Support s'ka! Art s'ka! Xhelozi...nje ciiike fare. :lol:

Po dalin "aksidentet" me bishta derri moj shushke! :smash: [/qb]
sa frikacake esh kjo jula /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Dolores

Primus registratum

Jula :lol: ke te drejte po ca ti bej Alinosit sepse e frymezon mendimi i kusherrinjeve bashke :goofy:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Jula :lol: ke te drejte po ca ti bej Alinosit sepse e frymezon mendimi i kusherrinjeve bashke :goofy: [/qb]
Aspak, c'e gjeti Hoze Arkadio Buendian dhe Ursulen?!
Masnej ke pare ti se une s'te kam pyetur thelle ty, Blendin dhe Renean?! Jo per gje, por po pyete shume kemi per te dale te tere kusherinj e mbetem per te :cry: hallin /pf/images/graemlins/wink.gif :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s. Dol :kiss:

Dolores

Primus registratum

Jo mi Renea eshte rritur ne Tepelene me mua, motren e tij e kam pas shoqe...pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Si thoni ti fus nji sterzgjatje asaj pjeses me lart te Alinosit...kesaj rradhe them te perpunoj cik figuren e Jules ne artin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Po flisja per veten mi lal, qe te mbeten shtigjet e hapura /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bazuka

Primus registratum

ALbANA shkoi me ble i kile qepe ne ca hudhra se do gatunte per burrin e saj blendin ate dite ...
Rruges per ne shpi takoi julen dhe dolores qe ishin tuj ba shoopping per vete
ua me falni o goca a ka munci me thoni ku shitet prasi ?

Ato te dyja e pane me habi ja dhane nje te qeshure dhe iken duke u tallur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Hahah Alinos me shkrive...se kapa mire , je shume e mire qe me hape nji dritare me shume /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse tani po punoj ne nji veper me Julen :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Hahah Alinos me shkrive...se kapa mire , je shume e mire qe me hape nji dritare me shume /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse tani po punoj ne nji veper me Julen :devil: [/qb]
Po shkoj te blej Smirnoff dhe Popcorn /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Dolores me ke lebetitur me talentin tend :eek: Kuptohet qe nga fundi perpak sa s'u mbyta dhe kjo me ndodh shume,shume ralle.Duhet te me pelqeje dicka tmeresisht dhe te jete e papritur po kuptohet.Tani vazhdimi.

-Dolke te lutem!Po nuk ka lezet!E shikon po me dridhen gjunjet!Une nuk di nga keto gjera!
-Albana mos ik!
-Dolke ti po me cudit!Sapo ishe me Blendin!
-E di-tha Dolores ne faj.Nuk e shpjegonte dot c'e kapi si ferre pas fustanit po papritur donte te qante.
-Jo shpirt mos u merzit.Hajde te rendim ne MALL se aty nxirren dufet e shpirtit duke blere kepuce.
Dolores shkoi para pasqyres dhe po krihte floket per tu dukur sa me bukur para se te dilnin.Kur u kthye drejt deres pa se Albana ia kishte futur nje te qare pa ze me 7 pale lot.
-Po mos qaj mi ti-tha Dolores e tmeruar para kesaj legjende qe nuk derdhte nje pike loti me pare.-Ta kthej une Blendin kur te dush!
-He he he...nuk e dua...he he he ta kam he falur.
-Jo degjo se ai ashtu xhanem falet kudo :rolleyes: -tha mendushem Dolores.-po ti fol dhe une ta jap me tapi maskarain.
-Nuk e dua!E dredh shume ai njeri pastaj ia kam falur Lares me kohe e me vaft.
-Po ja me thuaj pse qan?
-Nuk ta them.
-He ma thuaj.
-Jo se e merr vesh alinosi.
-Alinosi eshte akoma duke ngordhur me pahir papagallin dhe tere njerzit ne korridor,nuk ta ka ngene.
Albana u nis rembimthi,hapi deren dhe Alinosi u rukullis brenda dhomes.Iu thye dhe nje thua tjeter.
-Albana beju gati te vdesesh-uleriu dhe u ngrit nga dyshemeja krejt e xhindosur.Albana ia dha vrapit e tmeruar kesaj here e kishte pisk...