Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

alinos

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kjo ishte pse po me le te pres kaq ore per dy rreshta e-mail :mad: :cry:

albana

Lara Croft

Albana iu kthye Alinosit me rembim i dha nje te puthur teper intensive,Alinosin nuk e mbajten kembet,u rezua si nje peme e sapo prere,vrau pjesen e prapshme te trupit mbi cimento dhe theu nje thua.
Albana u kyc ne kamerinen e saj dhe filloi te kendonte.
-Do te te le pa lesh ne koke kur te dalesh!Mjerr ti!-Shtrigeeeeee!-uleriu si e cmendur Alinosi gati duke qare per thoin e thyer.
/pf/images/graemlins/tongue.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

Ishte vone por trokitjet e vazhdueshme ne dere tremben gjumin qe po pushtonte qepallat e mia si ndonje hajdut i regjur.Hodha nje veshtrim jashte dhe e vetmja gje qe mund te shihja ishte silueta e dikuj qe levizte gjithe ankth e nervozizem.....Hapa deren dhe nje njeri duke mbajtur gishtin ne goje u afrua drejt meje. Me falni doktor,-foli me nje ze te cuditshem,-e di qe eshte vone por kam dicka me shume rendesi per t`ju treguar.....

bazuka

Primus registratum

kur mungon arsyeja,ze e bertet injoranca!!!

:thumbsup:

albana

Lara Croft

Doktori shtangu para asaj femre gjysem lakuriq dhe nga buzet i doli nje
-Me gjith mend-e prere.Ai shpresonte qe ajo femer me cizme ti tregonte sekretin e saj me te madh qe fshihej brenda atij fustani te vockel.Ndjeu se po dridhej nga emocionet teksa pantallonat filluan te mos i rinin mire.Femra me gishtin ne goje e kuptoi menjehere mendjen e djallezuar te burrit veshur ne te bardha e veshtroi me ironi dhe i tha.
-ore mbush mire ti?!E di ti kush jam une?Injorant.
Doktori beri disa hapa prapa dhe me ne fund i njohu floket e kuq qe shpesh kishte pare ne ekran.
-Po ju me falni!Une nuk kisha..
-Qepe me mire.Kam ardhur per pune tjeter.
-Pune e pare...zhvishu-tha doktori duke u perpjekur te fshihte gezimin e madh.
-Ore ti nuk mbush mire!-tha Alinosi e revoltuar-Me gishtin ka te beje.Zhvishu thote hajvani.
Doktori i kapur me presh ne dore sa nuk u rezua nga karigja.Alinosi e qetsoi shprehjen e fytyres.Doktori i duhej.

alinos

Forumium maestatis

Per cfare me duhet mua doktori moj, se me tromakse qe ne pike te sabahut :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

...kush je ti?-e pyeta me ze te ulur.Albana po flinte siper dhe nuk doja qe ajo te zgjohej.Mirepo,ne backround u degjuan hapat e lehte te saj qe po zbrisnin shkallet dhe zeri i saj i pergjumshem sikur trembi mysafiren time.Albana u afrua drejt nesh e veshur vec me kemishen e nates qe ia kisha blere ca dite perpara.Sihlueta e njeriut ne gjysme erresire sikur ngriu ne vend.Befas nje tingull zeri cau hapesiren mes nesh duke trembur mendimet ne koken time te turbullt.........

H

harap

Guest

po doktori ta beri ate punen e keqe??

Dolores

Primus registratum

Ehh Alinos nuk e kemi me kushrrinjte tani se me shtange imagjinaten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

e çar bohet ktu hajsme...ma shpjegoni ne mu

e mos m'thoni lexo faqete perparshme...tregohnju pak ma te meshirshem!

albana

Lara Croft

kusherire moj kusherire me ferko se me vjen mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Femer e shthurur....të dashuroj!!! :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Harap: Naqe, doktorit mundet t'ja bej une, po jo ai mua /pf/images/graemlins/wink.gif
Dolores: Vetem imagjinaten miiiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif
Albana: Paraqitu ne raport, se tani qe me ke thyer nje tho, te piu e zeza :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Preso: Do dhe ti nje rol ne Thiatro, ke per te mesuar goxha, m'gjo mu. Ke per te nel ktu gjithe diten, sa kur te ikesh do te merren ment e do harrosh nga asht dera. Ja cfare behet ketu, hajsme /pf/images/graemlins/wink.gif

Sot jam ne forme sportive, po nuk di do kem kohe te qendis ndonje nga ato te gjatat :rolleyes:

Love is in the air :wub:

alinos

Forumium maestatis

ne koordinatat xyz te hapesires virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif

J/k
it is 3D e nuk me kane autorizuar te flas, edhe pse ku kam pyetur ndonjehere per rregulla une :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

Where is Miss Kërvi :confused:

bazuka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] kusherire moj kusherire me ferko se me vjen mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu tha albana nderkohe qe blendi ju mbeshtet pas trupit e i tha pa ty un smund te jetoj jam budalla e di po te pakten me pran keshtu si jam
akbana i tha dmth dhe une budallaqe jam kshu eee jo kjo ska mundesi po po i tha blendi kaaaaaaaaaa atehere hiqi pantallonat tani ne moment..
jo moj pse ti heqi hiqi ti e para :lol:
jo ti do ti heqesh jo po sdua ja bente ky
po do ti heqesh se sben
ndihmeeeeeeeeeeee
ndihmeeeeeeeeeee
therriste blendi
kjo femer manjake do tme zhveshi e zor e te abuzoje me mua sic beri deni mur me nje kolegun e vetee
ndihmeeeeeeee
albana kishte rrjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Where is Miss Kërvi :confused: [/qb]
..only doing her thing... being a MISS /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Edhe pse 3 ore kishin kaluar nga skena e tmershme, por ohhhh me shume eksituse se gjithcka tjeter midis Blendit dhe Dolores.......Dolores ishte ende nen ethet e momenteve te para. Ajo ishte shtrire mbi krevatin e saj ne menyre te shkujdesur, fustani i zvarritej nen kofshet e lemuara, dhe krahet i mbante te lidhura te gjoksi dhe here pase here i shtrengonte instiktivisht ndaj gjokseve si per te rindjere krahet muskuloze te Blendit ndaj trupit te saj. E hutuar dhe me nji mendje qe i vinte verdalle e verdalle ne menyre konstante, fytyra here, here i qeshte me nji hije lozonjare mbi sy e buze, dhe here here i humbte ne nji trishtim te thelle dhe konfuz. Qafa dhe buzet ende i digjnin nga puthjet e zjarrmta dhe gjunjte i vibronin lehte ne keputje. "Oh c eshte keshtu me mua?".........."Duhet te dal nga kjo situate pergjeruse"-ulerinte nga brenda Dolores.
Me nji inat te befasishem Dolores u ngrit nga krevati dhe u turr ne korridoret e gjate dhe te errta te pallatit. I duhej patjeter te fliste me Albanen.....ajo dinte me shume reth Blendit, por ishte gjithashtu eksperte ne lidhje te shkurtra dashurore. Tek rende si e cmendur ne korridoret qe i dukeshin pafund, padashur u perplas me Alinos qe nxinte e tera nga inati, dhe te ngritur lart mbante gishtin e mbeshtjell me fasho qe dukej si fanar per te ndricuar korridorin e erret. "Ku e ke mendjen moj sy plasur?"-bertiti Alinos me sa fuqi kishte ne koke dhe ngriti gishtin akoma me lart per ta bere me te qarte vuajtjen e saj. Ose ndoshta ashtu ju duk Dolores, sepse ne ate moment asaj ju duk si kur u zgjua nga nji gjume i thelle letargjik. "Oh me fal....."-pershperiti Dolores lehte si per te rifituar perseri ate qetesine e meparshme. "C'eshte keshtu me ty sot? Mos valle ke pire ndonje bar? Pse rri keshtu xhanem si e shushatur? Fol moj te them?!"-shfryu Alinos me keq. "Dua te flas me Albanen"- tha Dolores me vendosmeri. "Ah po po te gjithe doni te flisni me Albanen! Pse c ka ajo xhanem?......valle mos ben veze te kuqe?"-u inatos me shume Alinos..........."Jo, jooooo ceshtje pune, as....njegje me teper"-shtoi Dolores me nji frike ne zemer se mos Alinos i kuptonte shqetesimin dhe e bente te fliste me te. Dolores i dukej se Alinos qe keqesuar shpirterisht qe kur ishte ndare me Harapin dhe mardhenia e tyre kishte perfenduar vetem ne sex kalimtar. Oh jeta eshte nji kurve e keqe mendoi Dolores duke rene perseri ne ate hutim ...........apo eksitim ajo s ishte ne gjendje te vendoste.
Alinos e Dolores u shkeputen duke ecur ne drejtime te ndryshme pa thene as mirupafshim njera-tjetres.
"Hyr"-u degjua zeri i qete i Albanes nga brenda. " Ua po ti moj pse je zverdhur keshtu?" - shtoi ajo sapo pa Dolores ke dera. "Pyet Blendin........"-tha Dolores si per ti rene shkurt muhabetit. "BLENDIIIIIIIII!!!"-bertiti Albana............."Jeni ne vete ju te dy?"
"Ndoshta..."-buzeqeshi instiktivisht perseri Dolores si per bere te njohur eksitimin e saj te brendshem. Albana e veshtronte Dolores me nji ndenje dyshimi dhe xhelozie ne te njejten kohe. Dolores dukej e hutuar por gjithashtu e lumtur.....gati gati me nji celje pranverore ne fytyre. Dolores po veshtronte Albanen ne te njejten kohe duke e kuptuar xhelozine e saj. "Sa sexy duket dreqka kur xhelozohet"-nenqeshi Dolores.
Te dy femrat veshtronin njera tjetren me kureshtje dhe xhelozi te madhe. Albana hoqi dore e pare dhe uli syte perdhe dhe pyeti-"Si qe?"
-"Ti e di di qe?"-tha qete Dolores.........
-"Une e di......por dua te ma thuash ti" -shtoi Albana duke ja ngulur syte Dolores perseri. Ne ate moment Dolores beri dy hapa perpara, zgjati qafen afer fytyres se Albanes, dhe i dha asaj nji puthje te lehte. Albana nuk levizi.
Nji second kaloi dhe te dy femrat po putheshin marrezisht me njera tjetren sikur donin te linin jashte trupit te tyre kto ndenja seksuale dhe xhelozie qe po u digjnin shpirtrat.

Dolores

Primus registratum

Ja dhe ktu per te gjithe spektatoret nji speciale eksluzive /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif