... dhe kujdes mos i vrasesh kemben e djathte Tranofiles...Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..mos harro te kontrollosh karrigen para se te ulesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku je ti mo?Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Mroma thiatrista! E shof qe qekeni lodh dhe keni fillu me dikutu reth karrgies. Une qe thoni ju jom ne kom tani, keshtu qe do vij prap ma vone kur te jem ul.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kellira eshte bere i padukshem tashi, me dket se na u mesuan syte me zhulinFillimisht postuar nga sailor:
He moj zonja fjongo si te kam sot? Mir une qe e mbaj kohen shtrenjt e duhet te numeroj e sekondat e fundjaves po ti c´ne ne thiatro kaq vone? Mos me thuaj qe po me prisje.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
dilne mejdan se dua lufte sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ...Ndersa po i jepja normalisht makines me erdhi nevoja, prandaj ndalova ne ane te rruges dhe shkova pas nje ferre. Sa kisha ulur pantallonat erdhi tjetri nga pas e ma futi me parakolp.
...edhe ty tu bo frakture tuli i sum*es /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te shkuara /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Cuno, sqarohu se le nom.... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Te hyj? Te mos hyj? Ca merimanga do t´i gjej se s´ben
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si nuk bon dot nji sport pa nxemje mer jahuuu, /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ta them nji "çao" sa per nxemje [/qb]
T'kap dy here mat une ty e shef ti nxemjen... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] po Shahu? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vallahi, me sa kam kuptu une, atij s'i jepet hic per zdrukthetar.... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penelina :wave:
Mua s'ma mbante te hyja edhe pse erdha pas kellires direkt se kisha fryke mos mm'i kish lone menteshat gati qe t'me bite nai cope dere ballit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi qe keni hy juve s'ka mo rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush osht MERIMANGU ketu :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]