Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Po jo mi ti se kom fryk se me harxhohet peri.

A ngjoni ju re, kot me prish paret me pa filmat e LR-se se qekan me metrazh te shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ma mire te shkurter, te shpesht dhe interesant sesa noji gjat qe te ze gjumi tu pa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

LR Duti hyn ne listen tjeter se eshte special djale /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe ti mos mu bej i vyrtyshem mua duke ua lene rradhen tende shokeve virtual.......apo duke me treguar vuajtjet e rinise qe i kemi kaluar te gjithe se nuk te le te hidhesh ne nji nr me afer ta dish /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kishte vuajtur ne ndonje aspekt tjeter p.sh nga fiziku edhe te ndihmonim /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Mirmroma goca ne çuna.
Kam ca min kohe per noi thashethem dhe mrrita me ju pa iher.
Un noi haber te ri nuk kom, perveç se anej ka ora 17:00 desh vduqa. VIRUSIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku t'zuni mer n'metro apo n'park, vallaj paske qene ne sinemaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif film me seri /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Muni qenka vulnerable, hec t'ja hypim me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Mirmroma goca ne çuna.
Un noi haber te ri nuk kom, perveç se anej ka ora 17:00 desh vduqa. VIRUSIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Ruhu! Se mezi te kemi!

Le qe prit i her, se virus LeReja qujti dashni!
:mad:
Mos u ruj he dreq, se mire te ban! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb] Muni qenka vulnerable, hec t'ja hypim me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujdes veç se dhe kur esht poshte te hap pune Muni...
Paske kohe zbritur Nigga!!

tirana

Primus registratum

Rrugaçi e ka virusin me dashni un e kam me teshtima dhe shami n'xhep..

gjekec

Primus registratum

O Muno ca bo plako, si je me shendet. Hec na jep nji Marlboro lights nga ato qe jan mren paketave rrubullake se si kam provuar ndonjeher, me mir kshu sesa me SARS vallaj

alinos

Forumium maestatis

[qb] Rrugaçi e ka virusin me dashni un e kam me teshtima dhe shami n'xhep.. [/qb]
Ene una n'ato ujra jam!
S'dihet cin ke puth e sa fort e ke puth /pf/images/graemlins/wink.gif :mad:

tirana

Primus registratum

Lloje lloje jan djemte
dy nuk gjen njelloj
sapo shikoj njerin
tjetrin e harroj
disa jane zeshkane
disa bjonde jane
po te gjithe jane bela!

Pse ça na pritshe, kulmi rehatllikut e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Che grinta ragazzi!!..cosi creativi non vi facevo..

Kordelja

Valoris scriptorum

Forse volevi dire: credevo o pure pensavo ma facevo /pf/images/graemlins/laugh.gif ....mi sembra un po azzardato /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , perche io non mi ricordo niente /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Jo re jo, facevo e thash me vetdije..

Kordele Kordele, ku shkon me ket memorie!!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Non mi ricordo /pf/images/graemlins/laugh.gif e gia passato un bel po /pf/images/graemlins/laugh.gif

:book:

Nue hape deren Nue, Nuuuuuuuuuuu :smash:

I love new york

Primus registratum

[qb] Mirmroma goca ne çuna.
Un noi haber te ri nuk kom, perveç se anej ka ora 17:00 desh vduqa. VIRUSIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
mos me thuj qe t'ka kap SARS-i
jo per gjo po kom hap i teme pikerisht per ket problem.
dhe te mendosh pastaj qe e kemi ne mesin tone???? :cry: :wub:

TranofiljA

Primus registratum

-Dolem e?-pyeti TranofiljA si e trembur
-Nuk e shef ku jemi mi? Apo ke zene rehat ne krahet e mija edhe nuk te bo pershtypje-i tha Hajduti me lezet.
Tranofiles i dhimbte koka, megjithse nuk po e kuptonte n.q.s e kishte nga pija apo nga e rena na tavolina. Nuk levizi nga krahet e Hajdutit por vazhdonte ferkonte koken.
-I ke ato me vete?-iu kthye Hajdutit
-I kam-u pergjigj ai me nje shkelqim te vecante ne surrat. Ai kishte patur te njejtin shkelqim kur ne klase te 6-te kishte marre dhurate per vitin e ri ne shkolle.
Ashensori ndaloi ne katin e 16-te. Kur u hap ata kuptuan qe kishin arritur ne tarace. Qielli ishte me i paster se kurre, yjet ishin rreshtuar si spektatore...ajo nate do ishte magjike per te dy. Nuk kishin lojtur kurre bashke.
-Degjo, se heren e pare do e bejme ngadale-tha Tranofilja si me turp.
-Si te duash ti zemer, me ka mbetur ca durim. Nuk dua ta humb kete shans, aq me shume tani qe na u dha mundesia-tha Hajduti
-Do e bejme ne toke apo marrim nje tavoline, si eshte me mire?
-Po si te duash ti mi, per mua nuk ka problem fare.-iu pergjigj Hajduti tek filloi te hiqte kepucet. Po e bezdisnin goxha.
-Degjo, mos me le mua gje ne dore se une nuk di. Te thashe qe kam 8 vjet pa e bere kete pune. Njeriu dhe harron.-i tha TranofiljA si me bezdi.
-Kam une nje ide-i tha Hajduti dhe zbrit nje kat me poshte. Nja 2 minuta me vone kthehet me nje qylym dhe e shtron mu ne mes te taraces, aty ku hena ndriçonte me shume.
-Ne kete menyre do kem mundesi te shoh gjith levizjet e tua, shikimet, do jete perfekte. Mezi po pres, e kupton apo jo.
-Pse une jo e, nuk e pe c'sakrifice kalova vetem per tu shkeputur nga te tjeret! Po para se te fillojme i ke sjelle ato me vet se pa ato nuk luhet ti e di kte.
-Si mos ti kem sjelle mi. Te kuqe bile! Do ti shohesh vete? I kam ke xhepi i djathte.
Tranofilja futi doren ne xhep dhe i nxorri. I kaloi neper duar sa te ambjentohej me to.
-Ah, me ne fund do mesoj 5 Katshin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

3dbiggrin.gif
3dbiggrin.gif
3dbiggrin.gif

... 5-katsh mo ? - pyeti Hajduti dhe ne fytyre i sterdukej nje hije zhgenjimi nga larg.
- Une thashe se mos doje te provoje Derrin ne dore nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Po ti dashke direkt e me veshtiresi. Pse mos ta fillojm fundja ngadale , ti vete the qe ke kohe qe nuk eksperimenton me keto /pf/images/graemlins/laugh.gif .
- Si te duash mo - ja preu shkurt Tranofilja, - une kam vetem shume siklet kur vjen puna dhe ti ma kap n'dore ! Humbet loja pernjehere ashtu dhe kush e di se cfare denimi me jep me vone...
" Denimi " peshperiti Hajduti me vete , dhe ndjeu se filloi te jargalitej /pf/images/graemlins/laugh.gif . Filloi ashu prit e pa kujtuar... te shkartiste letrat ...

3dbiggrin.gif

mostro

Putraku

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :wave: :smash: :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif