Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Albana i pregatiti baulet e renda plumb dhe akoma vinte rrotull si e cakerdisur ne vilen e bardhe duke i dhene maxhordomit 100 urdhra.
-Zonje 30 pale kepuce me duket e tepruar-guxoi te thoshte ai
-C'the-klithi ajo
-Po edhe atje ka kepuce.
-nuk dua te harxhoj para-u justifikua ajo.
-Pse keto me se i keni blere zonje?
-Auuuuu!C'ja ke ngene!Po si nuk ka erdhur njeri thuaj te me thote rruge te mbare?!
-Zonje ti nje dy iken.Njerezit kane dhe pune te tjera.
-E di c'ke ik fare qe ketu me bej nje filxhan kamomil se mi ngrite kacabujte-i shfryu ajo e bere pike e vrer nga heshtja e viles dhe moskokcarja e dashnoreve te zemres se saj.

Rambla

Primus registratum

ciao te gjitheve! si keni qene ju iher? mire eh? kam ardh me frymzim sot......

Fund i nje historie te dhimbshme?! (version: si ke telenovelat e TNSH)

Ajo nate tashme ishte si gjithe te tjerat. Ajo mendonte per Hajdutin e Hurmave kurse ai e kishte perhere mendjen tek Albana. “Sa e bukur ishte sot ne zyre, veshur me ate kostumin gri, me bente te çmendesha fare…- mendonte Le_Routard.”
“Do çmendem, nuk vazhdoj dot me keshtu, …nese nuk tregohem e sinqert me LR do humbas dhe hajdutin. Nuk mund ta mendoj dot jeten pa te!” – nga ana tjeter u preokuponte me veten Isabelle.

Akrepat e ores tregonin 3 e 2 minuta,...sa te gjata ishin keto minuta…. te dy kujtonin se tjetri po flinte, por mendjet e tyre fluturonin ne kervate te tjera, jo aty ku shtriheshin. LR nuk po duronte dot me , u çua hapi frigoriferin, mori nje birre, Isabelle bente sikur po flinte. LR po luftonte me veten, donte ti binte numrit te Albanes, por kishte frike se mos e degjonte Isabelle. Keshtu mori guxim, e mori tel dhe u fut ne banjo, i ra nr, zilja ra mbi 4 here para se Albanes te ngrinte receptorin:
“Po – u degjua nga ana tjeter e tel”. LR hezitoi pak para se te vendoste te fliste: “Kor..Albana…..jam une LR”. Albana nuk foli por as receptorin nuk e uli, ….edhe ajo e donte, e kishte kuptuar qe ky kishte kohe qe donte ti shprehte ndjenjat qe e mundonin nga kaq kohe, por u ndjente ne faj…..ne Isabelle kishin qene shoqe shkolle.
A: “Te lutem Lr mbylle tel tani, eshte vone , jam e sigurte qe neser mund te flasim...-ndergjegja nuk e lente ta vazhdonte telefonaten
LR: “jo te lutem , prit …kam kaq kohe qe dua te flas….ti e din ..une te dua. Luftoj me veten por kjo ndjenj eshte kaq e forte
A: „po isabelle? Me ate ke folur?
LR: isabelle……mes nesh ka mbaruar cdo gje…jemi bere si te huaj per njeri tjetrin…asgje nuk ndodh me midis nesh, asnje prekje, asgje…une te dua ty, ty…
A:” te lutem mjaft…..mos me bej te vuaj (I kishte lotet ne sy)
LR:” por ajo eshte gjeja e fundit qe dua….une do flas me isabelle…neser, te betohem qe neser do I tregoj per ndjenjat e mija per ty. Te lutem me jep nje shprese…
A: “…mire…tani mbylle tel. naten!”
LR “ naten e dashur….te dua”- dhe mbylli tel me zemren qe po i plaste nga gezimi. Hapi porten e deres..shtangu: isabelle ishte mbrapa deres dhe kishte degjuar gjithçka.
I: “ma shpif. Si mund te ma beje kete? Une kisha besim tek ty. Mos me prek,....nuk dua te me prekesh me. Bastard...larg, larg prej meje – pavarsisht se nuk e donte me LR, Isabelle ishte ndjere e fyer ne krenarine femerore. Asnjehere nuk kishte duruar qe te tjeret ti merrnin „gjerat e saj“, kishte qene perhere Tip xheloz, posesiv....se duronte dot humbjen.
LR: „te lutem qetesohu, ......historia jone ka kohe qe ka marre fund, se kuptoj pse sillesh keshtu?
I: „ pse sillem keshtu?pse sillem keshtu? Vetem kete din te thuash per te mbrojtur veten? – isabelle ishte e alarmuar. Mori valixhen , futi ca rroba ashtu si pa kuptuar gje ….LR u mundua ta ndalonte por ajo ishte bere „e eger” .....u vesh shpejt e shpejt dhe doli duke perplasur deren. Sa doli jashte u ndie e qete : „e luajta bukur pjesen – mendoi – tani do shkoj tek shpia e hajdutit. Sa mire qe mbaroi keshtu, nuk mu desh ti shpjegoja asgje LR – dhe i hipi makines dhe mori rrugen per tek hajduti.
Ndersa LR s’beri gje tjeter vecse doli 10 minuta mbas Isabelle per te marre ne kembe rrugen per tek Albana.

Le_Routard

Forumium maestatis

O Rambla, pse nuk bone nji skenar me pak pozitiv?

Psh, Isabella dhe Albana bien te dyja brenda me LR, dashurija tyre per te arrin ta mposhti xhelozin, dhe te tre jetojn te lumtur se bashku...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Cfare perceptimi tipik mashkullor....buuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

LR duhet te kenaqesh me pak.....si fillim, te shohim pastaj, ça sndodh

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] O Rambla, pse nuk bone nji skenar me pak pozitiv?

Psh, Isabella dhe Albana bien te dyja brenda me LR, dashurija tyre per te arrin ta mposhti xhelozin, dhe te tre jetojn te lumtur se bashku...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rri e plako se po i hyp nai dore pozitiviteti e po perfundojm te dy te e njejta femer /pf/images/graemlins/tongue.gif

...jepi Rambla ta lumsha, vetem drejtimit LR-se ndrroja se jom i çik i zone sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao Doli ythi.

Rambla

Primus registratum

per mendimin tim nuk duhet ta humbesh nje okazion te tille! e kur te bjen me ky rasti?

tirana

Primus registratum

Ciao njerez..
Me sa shof Nazhi dhe Lereja s'lan gjo ketu per me krrujt dhomet ne te tjeret. Po shkoj mase gjuj me noi teme tjeter..
Te pangopur!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Muno a me ka zone njeri m'goje mu re apo t'vij me ty anej ka do shkosh se s'kom kohe me lexu :eek:

P.s. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Vallaj un Kordele nuk gjuj dot n'grup, po ti hec iher se bohena dy e mase nuk na duhet me gjujt hiç.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno te shkurtoj munimin mer /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ngjo se me ke kujtu nje reklame te vjeter te Taljonit me Findus dhe fraterit qe thoshin:

-Arrivoooooooooo
-Anch' iooooooooo

A e me amen re /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Bastoncini di Merluzzo - Findus /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

a punto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te kujtohet re /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca jane kto postimet me perpara m'qafsh mu Muno melodrama apo tragji-komike /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ku di gjo un pse duhet te mpleksen gjojnat kaq keq. Nuk i kap mo dot fillin se kush ishte me ke dhe kush u nda me ke per tu vene me dike qe ne fillim ishte me dike qe nuk kishte asnje qe te rrinte me..(se mu lidh gjuha)
Un jam per relacione me te thjeshta Kordele, ku njoni rri siper e tjetri poshte e here pas here brinjazi apo anasjelltas, pa u mpleks me exin e exes se exit te exave.
Ene ne ksi punesh duhet me kompliku jeten, bahhhhh..

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashje pa dashje ke bo autoreklame /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

muno amon mer po komplikacioni eshte thelbi lojes sidomos per ju majmunat se keni 2 bishta /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po ne korbat si tja bejme qe skemi nga cojme sqepin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Cfare perceptimi tipik mashkullor....buuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne meshkujt nuk jemi egoist Dolores. E lexove mesazhin e Nazhit? Ishte dakort te ndante nje vajze me nje shokun e tij.

He po ti e ben dot nje gje te till, e ndan dot nje te dashurin tend me nje shoqen tende?

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] He po ti e ben dot nje gje te till, e ndan dot nje te dashurin tend me nje shoqen tende? [/qb]
Per Festa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuno, si t'kishin firu ndjenjat ty per mu kumplet ?

H

harap

Guest

o LR ku je mer daje?
une ketej nga toka meme sa ta pastroj pak atdheun nga disa persona te padeshiruar edhe do kthehem.
si e kam beatricen ?