Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

H

harap

Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

jo se kam turp mos me puth hanini se do dalin thashetheme pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

renea

Primus registratum

qenkemi bere popullor, qenkam mbledhur dhe peshq te tjere

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Erdha me nje fryme, degjova nga burime shume te sigurta se sot pasdite ne thiatro behen prova per monologun e nje homoseksuali (lufta brenda vetes dhe deshperimi social). Aman ore na thoni ke zgjodhi regjizori ne kete rol kaq sublim ? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Reverse Psych. at a high level.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush kish nevoje per perkthime ketu re..

Hanin, varja mi se i deshtum esht i mjeri dhe mbi te gjitha edhe i deshperum /pf/images/graemlins/wink.gif merre me mend ti sa ne terezi e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harap, seni param parca cekaricam ancak ellerimnden.. :eek:

Olorin Mirmroma kingo...

Ah Blendo, s;ma vare me le ne dore te Pasait eee /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Harap mos ma ban ket se ti e di se te kam pike te dobet, e me u prish me ty si me u prish me gjysmen e botes!

:eek: :eek: :eek:

Hanin me shtifsh ne dhe po s'ma shtjellove cik ket shprehjen e mesiperme se i shkelyva syte una :eek: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />Erdha me nje fryme, degjova nga burime shume te sigurta se sot pasdite ne thiatro behen prova per monologun e nje homoseksuali (lufta brenda vetes dhe deshperimi social). Aman ore na thoni ke zgjodhi regjizori ne kete rol kaq sublim ? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrapatushe une per Monologun e vagines kam degjuar por per Monologun (ne ke te rast) te b*thes nuk kam nigju akoma :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif , si do qe ky valle :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

KORDELE MI TE LIDHSHA GONXHE
Ja ku jom lal. na jep na i dor muhabet se s'u shtyka mo me kto. Ca u sot e marRRte?

Bahhh kot perpiqem te perziej ujerat, ketu eshte bere thiatro komunist, vetem cucurrisje degjohen ne orar te punes asnje prove, asnje skenar, asnje kostum s'eshte prodhuar prej shume ditesh. Edhe ide dramatike (si ajo imja) hidhen poshte pa ju hedhur nje qerpik e jo me nje sy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon Blendo, e maRRte po me monologje /pf/images/graemlins/wink.gif poh ca trishtimi /pf/images/graemlins/wink.gif , ti ke menje t'keqe sot si perhera apo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Po ja ta zeme se ta loza rolin une ty, po monolog vetem? S'ka ndonje tjeter qe ia mban.
Po qe per skene vetem Ashtu bejne ne banjo te gjithe meshkujt, biles ai quhet edhe djalog, pompim, mbytja e gjelit, rrahja e mishit, etj etj

Kordelja

Valoris scriptorum

rrapatushe tu befsha mos na shaj a s'na e shkru ti ate monologun e b*thes se jam shume kurioze una /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mbytja e Gjelit /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL sa ne terr imformativ paskam qene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

kordele, se duket sikur fryhem pranej edhe nuk duhet me fol. Po jom shume i kenaqur me shoqen dhe nuk ia pertojm njoni tjtrit hic.
kaq. pranej e maRRRRte mbrema
One Woman!!!
(at a time) joking. /pf/images/graemlins/tongue.gif No, no joke.
Joke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

apo duhej thone njoni -tjetrës, njona - tjetrit. Se u bom me hije nga propozimi i Rrapatushes.

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo, kur ta lshova banken time une ty u hoq Gjuha Shqipe ka qarkullimi, e cudtishme sa mire e perdor ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Coehlo te therret ke rezistenca /pf/images/graemlins/wink.gif

Monolog vetem thote. Pse ke pare monologje me dy tre veta ti? It would defeat the purpose /pf/images/graemlins/wink.gifMegjithate vetem ideja qe ti e konsiderove ka vlera shume (ne qoshe si kjo ku fobite udheheqin edhe kenaqesine). Clirohuni o te mjere! (kjo me duket se do behet mantra ime).

Ka gje me argetuese se Hamleti Pederast

To be or not to be (takes a whole other meaning) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Hamleti pederast /pf/images/graemlins/laugh.gif , I can't think anything else right now /pf/images/graemlins/laugh.gif , perfshi ketu edhe Monologun e prapanices LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Monolog vetem kjo, se mos lej gjo me i shpetu, une po fol si tironc jo si i zgjut ktu.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nigjoni, bejme ate kujt i bi treshi qe te shofim kujt i bje me e shkru Monologun /pf/images/graemlins/wink.gif , Bukovskit ia kemi hudh me vaft e kohe ne /pf/images/graemlins/laugh.gif