Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ofelia

Forumium praecox
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Mirmengjes njerezia!!!
A t'ju puth nga içik te gjitheve, ke faqja?
LR, dje nuk ta thosha dot, po ta prisha une telefonin, kur u shtriva mbi tavoline, telefoni yt ishte poshte dhe e zura nen vete...
Do te me falesh shpirtush?

Le_Routard

Forumium maestatis

LR, dje nuk ta thosha dot, po ta prisha une telefonin, kur u shtriva mbi tavoline, telefoni yt ishte poshte dhe e zura nen vete...
Do te me falesh shpirtush?

Oj te falur shpirtushe! Kenaqsia jon nuk mund te krahasohet me dhimbjet e telefonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem se radhes tjeter do ti heqim te gjitha objektet nga tavolina. Mbase leme vetem disa flete qe te rreshqasesh me kollaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Une ta thashe edhe dje LR, po ti nuk degjon... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse...
Une se: kam nje rruge me punen per ne memedhe nga prilli. Nuk e di a vij dot, per shkak te dokumentave qe po i pres akoma.
Gjej njeri po erdha???

Ofelia

Forumium praecox

Po si nuk ma var njeri xhanem :mad: !!!
Ciao Blend! Si ke qene? Me dhuruan nje monedhe te vjeter (dmth qe nuk perdoret me) kubane me fytyren e komandantit. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ti nuk e lu?
Kujt ia fut ato ti miiiii!!!
Kordele a e lu Lara?

Ofelia

Forumium praecox

Ofelia zbriti ne aeroportin e Rinasit dhe permes pluhrit kerkoi me sy ndonje te panjohur te AF-se.
Vetetimthi vuri re nje figure te larte e te hajthme me çisme te gjata me taka te larta.
"kjo eshte e vdekme qe eshte Lara!" mendoi. "Ajo nuk lun hiç".
U avit per nga figura dhe sapo hodhi serish veshtrimin e pa qe po i tundej perpara nje bukuroshi me nje telefon ne dore.
"Paska ardhur edhe LR-ja" dhe ne fytyre iu ngjit nje buzeqeshje tinzare...
Kaloi rrugen duke bere kujdes te mos perplasej me njerezit. Hodhi veshtrimin nga çifti qe e priste... dhe nuk i pa me. Shkoi aty ku i kishte pare pak sekonda me pare; nuk kishte maje take. Priti si humbameno duke pare perreth...
Nga banja doli e para Lara, me gjithe çisme e taka, duek ulur minifundin. Pas saj, si i zene ne faj u duk LR-ja. Lara ecte perpara, pompoze e madheshtore, LR e ndiqte hem ne faj, hem ne turp.
Lara iu afrua Ofelise dhe e perqafoi.
"Ky dreq, s'ma me shume se 5 minuta sot, i peshperiti ne vesh duke treguar me koke nga LR-ja.
"Kesaj i thone me ia lujt", mendoi Ofelia

Le_Routard

Forumium maestatis

Me dhuruan nje monedhe te vjeter (dmth qe nuk perdoret me) kubane me fytyren e komandantit.

Ta paskan fut me i llaf. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam edhe une ca stema me fytyren e komandantit, he si thua, a i do? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi /pf/images/graemlins/wink.gif e meRkure sot po nji mut shof, ne hale s'me ngre**t :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nga banja doli e para Lara, me gjithe çisme e taka, duek ulur minifundin. Pas saj, si i zene ne faj u duk LR-ja. Lara ecte perpara, pompoze e madheshtore, LR e ndiqte hem ne faj, hem ne turp.

Jo po nashti na ka njel vetem me e bo ke kazoni plenave si puna qeneve. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po prit i her se jena i cik rrob rromantik, dhe per me teper esell, nuk i bojm ato gjona do ku do. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo a vje me traget ti lal se te pres ne Bari una dhe morim nai dhome me qera /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Rinasi mu shpif /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une se: kam nje rruge me punen per ne memedhe nga prilli. Nuk e di a vij dot, per shkak te dokumentave qe po i pres akoma.
Gjej njeri po erdha???

Po te vije nga maji edhe mund te me gjeje por nga prilli gjen vetem Laren. U pa puna, kur ta shofesh ke aeroporti futi nje te puthur edhe pak duart nga ana ime!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Blendo a vje me traget ti lal se te pres ne Bari una dhe morim nai dhome me qera /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Rinasi mu shpif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nje ky osht propozim tamom. Kordele po vij una se Blendi me traget nuk vje dot se sa te mrrij ne Durres i marojn pushimet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ofelia mua me ke ketu, Mars, prill, Maj etj...Mars me Harapin,prill me ty e kshu me radhe...kush osht ne Maj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

LR, po kush tha qe ishe esell mer yahoo...
Shyqyr pra... te pakten ndonje e gjej...

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Po te vije nga maji edhe mund te me gjeje por nga prilli gjen vetem Laren. U pa puna, kur ta shofesh ke aeroporti futi nje te puthur edhe pak duart nga ana ime!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti e di shpirtush, per ty (dmth per nje nate me ty) vij edhe ne maj edhe ne qershor une... Kesaj i thone te punosh per vitin 2003. Muajt pak nga pak po zihen. mire qe kena thiatron, se me nje here ne muaj, vallai s'ishim duek ia dale dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

grazie Kordelke!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Puç

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
Nje ky osht propozim tamom. Kordele po vij una se Blendi me traget nuk vje dot se sa te mrrij ne Durres i marojn pushimet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rrugaco mo e dridh kshu ashiqare, me ty s'merrem una se je rrace e ftofte shume /pf/images/graemlins/laugh.gif kom hall se me njit te ftoftin e dushmaneve se shef rrushi rrushin e (s)piqet i thone... /pf/images/graemlins/laugh.gif