Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Kot e keni se magjia nuk behet me floket e Qerimit por te Bushit. Dikush duhet te niset me mision per ti shkulur floket Bushit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pune e kryer. /pf/images/graemlins/wink.gif
Dje , kisha lene takim me Blair ne restorant "Gjeli". Preteksti ishte i perhershem, vendosja e nje page te arsyeshme, meqe kisha marre persiper t'i mesoja shqipen djalit te tij te madh. Thone qe kerkon te beje nje specializim per shkenca politike ne Shqiperi pas Oxfordit. E prita nja pese minuta me teper , pasi e kishin ndaluar ne aeroportin e Rinasit, shkaku nje vule e dyshimte ne pashaporten e tij. Nuk merrej vesh mire ne ishte Iran a Irak. si perfunmdim, i thashe se njihja nje qe bente nga keto rregullimet e castit per qellime humanitare. Sa hengri nje tave balte me fergese, puna ish rregulluar. Padyshim , i thashe , te mos isha une, aui Bushi do te te rripte te gjalle me qe po e tradhetoje pas shpine me Sadamin. /pf/images/graemlins/wink.gif Blair kish mbetur pa buzeqeshje ne fytyre, m.gj.t ai ishte burre shteti she familje , nuk i pelqente te tregonte anet e dobeta, ndaj qeshi me te madhe dhe tha : Po ti kujton se une s'e kam menduar kete?! shiko ketu( dhe me zgjati nje shami te mbyllur ku kishte nje qime gri).
Ishte qimja e Bushit. Blair ja kish marre kur po luanin hokey . I kish vene doren mbi koke ne padijen e truprojeve si per ta perkedhelur e faaaaap, nje fije floku ne doren e tij. Kish degjuar qe magjia kishte efekt me floket e tij, ndaj edhe me shperbleu me te. Kuptohet qe ate dite ju desh edhe te paguante restorantin, fundja i rregullova pashaporten derebardhit.