Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

alinos

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Alinos u largua nga vallja. Ajo e kishte pare driten e bardhe qe i drejtohej Olorinit, por lekura e saj mekatare nuk duroi dot e filloi te percellohej. Alinos pa perqark, ajo ishte e vetmja qe po digjej, te tjeret edhe pse te mbuluar nga tymi nuk po kuptonin gje. Eksatza sa vinte e shtohej dhe askush nuk po i vinte re flaket qe po e perfshinin te teren. I hodhi nje sy dashnoreve forumiane, por ata kishin sy vetem per Albanen e Laren qe e dridhnin belin e vithet nen ritmin e asaj muzike pagane. Per nje moment Alinosit ju duk sikur ata, te gjithe, kishin veshur maska te drunjta. U perpoq t'u shihte syte, po ato ishin fshehur thelle ne zgavrat e erreta. Ajo mendoi se u cmend: drita engjellore ne nje ane, te maskuarit ne anen tjeter, gjithcka ne nje skene groteske, ku te gjithe leviznin e askush nuk fliste. Soundtrack i atij momentin nuk mund te ishte gje tjeter, pervec se "Smack my B**ch up!" te Prodigy, pasur nga "Firestarter".
Alinos u ndje me e lehte. Ndjeu ajrin e kondicionerit t'i frynte midis brinjeve, uli koken dhe pa zemren e vet t'i rrihte. Mundi te preke per here te pare brinjet e veta, qe ju duken te holla, e te njoma. Copat e mishit te kraharorit i vareshin dhe gishterinjte filluan t'i zhvisheshin. Ne ate moment Albana ja dha klithmes e muzika ndaloi. Te gjithe syte u kthyen nga ajo, vetem engjelli vazhdoi drejt Olorinit, nderkohe qe ky e la pas e u turr te shihte ate karikature njerezore, qe dikur ishte Alinos. Kjo e fundit vazhdonte te shikonte fytyrat e drunjta te thiatristeve, ndersa nga zgavrat e tyre kercenin sy te kuq. Kur flaket filluan t'i lepinin zemren, ajo ja dha kujes dhe me mundim cau rrugen drejt daljes se salles. Askush nuk levizi, te gjithe qendruan ne vend si te ishin statuja prej kripe, nderkohe qe Alinos turrej neper nate, e shoqeruar nga hena qe me rete e saj bardhoshe perpiqej t'i fshinte lotet. Krakellima e korbit dhe ululitja e ujkonave plotesonin ate skene nate. Me ne fund Alinos u plas nen rrenjen shekullore te nje ulliri. Puthi lehte henen mike, duke ja lene asaj amanet boten e tere fatkeqet e saj, e ashtu me nje lot qe i lagu zemren, dha shpirt.
Me ne fund mundi te largohej nga ajo skene qe nuk i solli asnjehere suksese: jeta.

albana

Lara Croft

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Late nam juve me keto vdekjet. Kush ka ndermend me vdek, te vije iher nga vila ime ne California qe ti prishet mendja se jeta nuk eshte vetem bel-dredhje dhe ekstaza per meshkuj por ka gjera shume me interesante. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vila eshte ngjyre blue dhe ne fund te oborrit fillon plazhi qe i perket viles, eshte larg syve te njerezve dhe rrethohet nga pyjet e gjelbra me pisha dhe palma. Jane te ftuar ato qe adhurojne natyren dhe nuk i behet vone se shpenzojne 2-3 ore te shtrire nen hijen e palmave apo te shkerrmoqen ne reren e plazhit, ato qe adhurojne kafshet (ne vile ka shume prej tyre) dhe qe i pelqejne muhabetet politike dhe shkencat, jane te ftuar ato qe nuk e cajne koken se cfare kane veshur apo si kane krehur floket (nese i kane krehur) por mund te vertiten gjithe diten neper shtepi me rroba banjo apo pishama, qe aktiviteti jashte shtepise fillon me listen e vendeve kur shkohet per te ndihmuar ato me nevojtare, dhe kafshet e abuzuara, qe nuk jetoje per konkurence apo per matrapazlliqe... me nje fjale Parajse ne Toke! Ah... desha harrova te them se dera eshte e hapur per miq, nuk ka nevoje per rezervim apo appointment /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/frown.gif ka mbet njeri gjalle :eek:

apo t leshoj absi ndonje rrufe ktu :mad: e te zgjoheni nga endrrat e keqia :confused:

albana

Lara Croft

Gjalle jemi akoma duke kerkur nga jeta ate qe duam me shume.Te lie te enderrojme prehemi ne krahet e thiatros ku dhe shkruajme cmendurite e momentit.Me ra nje trishtim tani qe nuk jua tregoj dot.

abs

nuk e di...

hej po mblidhuni niher ktu se kam pa n enderr antaret e forumit...

para nje jave kam pa haninin ... sikur kishte kishte pre floket e shkurtra i kishte ngjyrose si bjonde te erret
(u dukte yll), ishte erresire, qendronte tek nje makine e zeze( ishte nje nga ato me te mirat)...e priste momentin qe ta niste...( dhe dicka se harrova, ishte shume e hodhe ne trup) mos je dobesuar moj e derbardhe...

kurse mrame kam pa LR sikur e kishte koken e shume te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po ngacmote/shoqeronte do vajza /pf/images/graemlins/wink.gif ...kjo nuk asht gja e re besoj... /pf/images/graemlins/tongue.gif

------------------
expertete aktivizohuni bitte...

-----------------

AnaBlue

Forumium maestatis

Se i harxhon duke i shkruar gjithe diten ne AF! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ke te drejte kjo ka per te qene arsyeja.Se brockulla dite e brockulla naten do kisha perfunduar si ajo ke Rrethi i kujteses /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

he vajza, a s po ma shpjegoni njat enderr a?

:eek:
------------------

alinos

Forumium maestatis

floket e prera do te thote se do heq nje hall, ose ma mire me thane, duke qene se me ke pa bjonde, ka mundesi nuk kam qene hic une, po ti vete, kshu qe i bie te heqesh nje hall te madh keto dite. Nuk eshte cudi te kete te beje me mua, ose dicka ku do marr pjese dhe une, edhe pse nuk di se si mund te piqen rruget tona per tani, pervec jetes forumiane.
Koken e madhe nuk di ta shpjegoj.

Bana, sorry babe, didn't mean to. Thjesht influenca e Poe dhe tragjedive te perditshme njerezore, qe na i kap veshi...

renea

Primus registratum

pse dhe ti pesimiste per luften ne Irak? meqe votoi JO franca /pf/images/graemlins/laugh.gif

uo kumandar, je njesh te thom /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Olorin:
[qb] Qe thua ti Rambla, qe vone dje kur ma tha truri te shkruaja. Padysim nuk kerkoja te argetoja askend pervec jush, dhe nuk doja te perdorja asgje tjeter pervec fantazise, qofte kjo dhe pak epike.
UNe nuk i mbaja mend te gjithe emrat e femrave qe kishin postuar ne Thiatro ndaj nenje dritare kisha kutine e "Pergjigjes" ne nje tjeter po hapja faqet 153,154, nga qe kam Windows 95, pak memorie ne PC qe ka te cara te medha, faqet donin pese ore te hapeshin ndaj u bera i padurushem dhe keshtu qe nuk hapa te shikoja per emra te tjere edhe pse shpirti ma donte nje gje te tille.shpresoj se kupton, kisha harruar dhe Blue qe e konsideroj moter ne Krisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Nashti, Banke ishe larg ndaj perceptimit te qellimit te postit, jo se ka ndonje rendesi, por te pakten ti duhet ti shikosh gjerat me qarte.
Me ka marre malli per ty!

prototipe, bashke nuk jemi marre vesh ndonjehere, ndaj dhe nuk po shkruaj me /pf/images/graemlins/smile.gif

Olorin Nimromen [/qb]
Blue ka fillu me valevit perden sa andej sa kend, mbeta behind the stage /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

mjafton qe qefin e ben po he

bebi

Primus registratum

cfar qefit moj?
ca nuk me shofin syte /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

vet e the ke fjalia e dyte /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

pse dhe ti pesimiste per luften ne Irak? meqe votoi JO franca

Une per JO isha, edhe pse mund te mbeti dikush pa pune, Maltus e shifte luften si te nevojshme...
I am angry with Olorin cos he preferred my big sis to me :mad: /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

floket e prera do te thote se do heq nje hall, ose ma mire me thane, duke qene se me ke pa bjonde, ka mundesi nuk kam qene hic une, po ti vete, kshu qe i bie te heqesh nje hall te madh keto dite. Nuk eshte cudi te kete te beje me mua, ose dicka ku do marr pjese dhe une, edhe pse nuk di se si mund te piqen rruget tona per tani, pervec jetes forumiane.

gjithcka eshte e mundshme...
shpresoj sa ma shpejt...

---------------

perqafim /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Salo me ke shkrire mor tu mbyllte e AF-se, tu mbyllte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ç'jane keto trishtime milet? Nejse, mirmengjes njehere.
Ju puth te gjitheve me shume dashuri /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Kam tere mengjesin qe mendoj per luften kunder Irakut,per te cilen by the way jam shume shume kondra,dhe kerkoj nje zgjidhje te mundshme per kete konflikt qe idioti Bush dhe cifutet mosmirnjohes e mendjemedhenj i kane sjelle botes.
Pas shume te menduari e gjeta perse t'i lutem me pasion Zotit te madh ne qiell.
T'i bjere ndonje infakt ose hemoragji celebrale Bushit dhe ta thyeje qafen nga posti ku e vune.
Pra,
O Zot i madh qe je ne qiell
i rente shastia Bushit
:mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif