Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
OUCH.....
hmm... I-aspire doli nga redaksia dhe papritur u ndesh me gazetaret, okay tha me vete po i jap edhe keto intervista...darn sa kompleks eshte njeriu mendoi. Kesaj rradhe kishte botimin e librit te saj te dyte. Hmmm cfar suksesi...se dija qe xheneti kishte per t'u m'u hapur para kembeve keshtu. Sapo mbarove my BA dhe kam aplikuar per Ph.D ne Psychology iu drejtua shtypit. Ta merrte mendje qe me gjithe ate work load, e gerrica fatin me thonj. Tani eshte koha ti hedh aty ku i gjeta, "ne hone pa shprese dhe te rremisura ku te ulerinj me besim se do te me arrijn /pf/images/graemlins/frown.gif "
E pyeten se si ndihej nga kriticizmat e gjindjes perreth?
I-aspire buzeqeshi embel dhe u drejtua.
thjesht "scarce resourses on the HOT meat plantation :tipsy: "
Po si mund te zgjidhet kjo ceshtje komplekse asociale I-aspire?- iu drejtua njeri
-Rrugezgjidhja me e mire eshte.. sikur te sillnim ca bull te tjere nga jashte kufirit te AF nuk do te ishte keq. Ja psh une po jap kontributin e pare. Do t'ua dhuroj organeve humanitare te organizuara per kete ceshtje bullin qe paska ndermend te me bie ne llotari :tipsy: . Do te me gezohej zemra si gjithmone kur te shoh t'u shnderrise fytyra e plasaritur nga te ftohtit.
-Po kur e fitove bullin zonjusha I-aspire
-Exactly

megjithate une po u jap duart bashkombeseve te mij :tipsy:
"And there will be no thirst, no hunger for meat ...a whole new world my people" (MOSES)