Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

tirana

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Vallaj Banke doja me ja thon troç se nuk e masha dot mren /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Ore Salo, se po me çudit me gjith keto hollesira ti mua!! Un dhe ndejta me te ruajtur ne çader, s'mu duk se e ekspozova /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrapatushe, te ta them apo mos te ta them ? Hajde se po ta them se nuk ma mban gjuha.
Zabella dhe Tranny me tregun ca fotogrgafi ku ishe ne tia dhe me duket se te kam scanu n'menjen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

natur010.gif
............ amon jo me shapk!

alinos

Forumium maestatis

List prezenca:
Hirko, Lara, Un, Albana, Anablue, Rrapatushja

Personat e mesiperm kan konfirmu ardhjen sipas rendit kornologjik.
...te gjithe te tjeret te interesuar le te hedhin nje rresht /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] List prezenca:
Hirko, Lara, Un, Albana, Anablue, Rrapatushja

...te gjithe te tjeret te interesuar le te hedhin nje rresht /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un do myllsha me kaq rregjistrimet /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

O Muno po ca do bajm ne te tjerat kur te jesh ti i 'zene' /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Muni mire cilesia?? E skanimit desha te them /pf/images/graemlins/wink.gif . Kembet te vendosura ne menyre proporcionale?, syte te hapur a te mbyllur? , ngjyrat vibrante?, kontrasti efektiv? Largesia ne milimetra e rrobave nga lekura a ishte optimizuar? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani te hidhemi ne ceshtje me te rendesishme. Hanin xhan, nashti ne si kolektiv ne nje dhome do fleme atje tujtje ne Brazil, apo masat jane marre per ndarje ne grupime me te vogla (por edhe me efektive /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Troc, dua ta di se me ke me bie ne pjese te ndaj krevatin /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse mi, kujton se Brazili mbaroj nga cunat? :tipsy:

albana

Lara Croft

Ehuuuu si i kam paketuar une grepat!Pale pale.Shkoj me mendje shume te keqe nga ato ane /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]
Tani te hidhemi ne ceshtje me te rendesishme. Hanin xhan, nashti ne si kolektiv ne nje dhome do fleme atje tujtje ne Brazil, apo masat jane marre per ndarje ne grupime me te vogla (por edhe me efektive /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Troc, dua ta di se me ke me bie ne pjese te ndaj krevatin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une pranej desha mos ta mbyll listen mi dreq, se s'du t'flej me ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une po te venim ne Kili dija, ne Brazil logjistiken e mbulon Hirkoja /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Po te ma lini mua ne dore logjistiken do bejme tarapane.Si thoni?Une apo Hirkua?

alinos

Forumium maestatis

Te jete per ty un flej maj plepit!
icon10.gif

Ka plepa ne Brazil :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Te jete per te fjetur me ty une s'vij fare!
/pf/images/graemlins/blush.gif

albana

Lara Croft

Byrazer po ku je mo te rente llotaria!Gjithe diten ty do te te kerkoj une o apo mu mbaruan punet.Mblidhe dambllane dhe ulu bej nje copke muhabet se na e ke varur fare. /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

E kisha llafne se me ve te flej vetem mua tine se ma do te mirne /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse, per ty as ne **** s'vete as une, c'kujtove ti?!
Po c't'i bej se e hodhi Hirkua gurin i pari :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif

tirana

Primus registratum

Eccezionale! Immagine perfetta, colori caldi, convolgenti, senza toccare la volgarita e senza far sparire le sfumature. Esspressiva, confidenciale e misteriosa nello stesso tempo.
E pe eeeee, kom alamet scanneri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne Brazil nuk eshte nevoja qe te ndahemi ne grupe sepse tradita e vendit e do qe te kendohet e te vallzohet sebashku.
Te shtune dhe te diele, un do largohem ne drejtime te paditura per te eksploruar misteret e vendit. Ta dim ku shkelim, jo kuturu..!

alinos

Forumium maestatis

Te shtune dhe te diele, un do largohem ne drejtime te paditura per te eksploruar misteret e vendit. Ta dim ku shkelim, jo kuturu..!

E keshtu perfundum me sumen n'ran t'gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albana per ceshtje grupi s'me ke!
Un po shkoj n'ven tjeter /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Nje gur edh Irkua dhe kjo vete i bie me koke. Bravo e shastisur bravo.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Navash mo se guraleceve u pergjigjem, jo atyre te medhenjve qe bien nga mali /pf/images/graemlins/wink.gif
Ja sheko u terhoqa ne kohe, ma ndolli mua se do nderhyje zotrote /pf/images/graemlins/wink.gif

E shashtisur eshte nje fjale qe s'me pelqen!

TranofiljA

Primus registratum

TranofiljA mbaroi se paketuari ato pak gjera qe kishte. Ishte shume e vendosur kte mengjes. Do largohej nga ai vend qe nuk i kishte sjell asgje vec telashe, drame, tragjedi.
Taksia donte dhe 30 minuta te arrinte. Zgjodhi qe ta priste tek thiatro. Gjithshka e kishte bere gati pervec kepuceve qe kishte lene tek albana. Kepucet i kishte fiksim. Para se te dilte jashte qe te priste per taksine shkoi tek zyra regjizor Reneas.
-Nuk e di c'fare kerkoj, por e di qe dicka te vlefshme duhet te kete ketu-mendoi me vete. La valixhen tek dera dhe u fut brenda.
Renea kishte nje gje te mire, ishte shume i organizuar, i rregullt. Ne raftin e vjeter ne te majte te dritares mbante dosje per te gjithe aktoret.
-Ah..kto i kam lexuar 100 here, nuk kane gje qe nuk e di-tha TranofiljA tek u ul ne karrige dhe filloi te shikonte verdalle. Poshte tavolines pa nje cope leter. E kapi dhe filloi ta lexonte:
"I dashur Renea, Kam nevoje per pushim 3 ditet e fundit te javes. Nuk ndihem mire dhe me duhet te konsultohem jashte qytetit.
Shume Faleminderit,
Albana"

-Epo domosdo-mendoi TranofiljA-kushedi sa e lodhshme eshte te jesh femra me e deshiruar e thiatros...e shkreta kjo!
E la letren ku e gjeti, mori valixhen ne dore dhe doli jashte. Aty e priste taksia.
Taksixhiu nuk i foli fare. Ai i kishte mare udhezimet qe ne telefon.
TranofiljA u ul dhe syte ju ngulen tek muret e thiatros ndersa taksia largohej. Ishte e cuditshme sa shume kujtime mund te perjetoje njeriu brenda sekondash. Ju kujtua dita e pare, Albana, Renea, Blendi. Ideja qe femijet ishin te tij nuk i pelqente asapk. E dinte qe njerezit nuk do e besonin se helbete ajo ishte vec nje pastruse..jo me shume.
Gjeja e fundit qe solli ndermend ishte letra qe albana i kishte lene reneas. TranofiljA e dinte qe ajo dicka po gatuante...por c'fare???
-AAAaaaaaaaaaa-klithi TranofiljA. Taksixhiu ndaloi
-C'patet zonje, keni nevoje per gje
-Jo, jo...kaloi. Me ndodhin shpesh tani se i afrohem lindjes!-tha tranofilja teksa u rrotullua nga ana tjeter qe te lehtesonte dhimbjet. Ata te dy brenda kishin rehate te ndryshme...
-Sa muajshe jeni?
-Gati nente, ne fundjave e kam per te lindur. Keshtu me...
Nderpreu fjalen ne moment. Aty i ra ne te. C'faredo qe albana kishte ne plan kishte te bente me femijet. Pak nga dhimbjet dhe pak nga sikleti i albanes, djerse te fothta filluan ti mbulonin ballin. Kapi telefonin
-Alo, nuk kam kohe por me duhen $1000! Do jem para shtepise per 20 min.....

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Po e un per kompliment ta thash.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

help.gif
help.gif
help.gif
me myti tashi! [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif

E pseeeeeeeeeeeeeeee???
Ti i mbytur je, un vec te te sjell ne jete /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Salo po une ketu perse jam?
Te shpetoj une o mos caj b.... ashtu koke ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif