Me sa di une jo.Fillimisht postuar nga DiT:
[qb] Hej me ndihmoni ju se administrata po fle nani nani.
Po te fshij kukis me fshihen gjithe PM-te??? Kush e di??? [/qb]
Faleminderit thuj Andres, ose prit se po ja them vet:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]![]()
hanini e ke prej nje kollegut ktu, e ka emrin Andre, ja shkrujta se m plasi `thuaji se e ka nga un`
jam n pune...kiss
e kalofshi bukur
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rose asht lloj veret, jo ngjyre /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb] e lezoj...a skuq i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif
also;
25 vjec
182 i gjate
72kg
flok e sy te zinj
i pelqen xhaksoni...
maran per vajza me flok e sy te zinj...
------------------
tash mos na ngatrro me ngjyrat e veres ... [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Moj zuske,po si nuk le nje rast te te shpetoje!Edhe Andren e pafajshem do ta futesh ne rjeten tende moj gjakpirese e pacipe?![]()
Bravo keshtu me pelqen. Krejt si une /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam shume krenare per ty Alinos. /pf/images/graemlins/frown.gif mu mbushen syte me lot.
[/qb]
Shko mso kalama mistrec!Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Albana te kam pare ne enderr lal :tipsy: !!! [/qb]
Shpresoj te mos me kesh pare vertet me floke blu me pikaFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Albana te kam pare ne enderr lal :tipsy: !!! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]
ps: ky asht ba ngjyre rose ne fetyre, po i duket vetje si prominent /pf/images/graemlins/laugh.gif
hanini, me veren paskemi nje te perbashket...sa e gjate je, pyet ky?
un n fakt i thashe nja 172, a jam n rregull a? /pf/images/graemlins/laugh.gif
se m duket sonte nuk flen ky, do vije te shpjegoje andrren nga ana/tema tjeter![]()
--------------------
deri ne mbremje pacim... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]