Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Oh me falni yje, por sot me erdhi plaka ne Amerike. Them plaka se po plaket te me vertete, nga njeri qe vetem merrrte keshilla eshte kthyer ne nje burim keshille te pafundme. Kam frike ti them dicka se do te filloje "Te duani njeri tjetrin, mos u zini, une ju kam njesoj te gjitheve, mos jeni xheloze per njeri tjetrin", dhe une thjesht pyeta "he si te priti motra".
Megjithate nuk ja ve re, eshte ende ne NEW YORK, vjen tek une per nje jave. Pastaj ka filluar nje lloj rivalerie pritjesh.
Motra e priti me lule, me kamer me njerez te njohur, me bukurine e Manhatanit, me embelsira me muzike me cekolllata, me babane, me mole, me uje, me birre me sallam etj. Ndaj jam ne dileme si ta pres: "ma, kjo eshte nje fushe ne oklahoma, dhe ajo gjeja e zeze eshte nje lope, ndersa ai burri me litar eshte fshatar amerikan", "ndersa ketu kemi rrenojat e tornados, e shikon ate grumbullin me hekra, ka qene fabrike dikur, e mahnitshme apo jo" "gjera interesante apo jo?"
Dhe per inat, motra me merr ne telefon cdo minute, "ja mami po ha, ja mami po pi nje birre, ja mami po fle, mami po kenaqet, mami do dale, mami do dh***se," teksa une ha veten me dhembe duke degjuar britmat e gezuara nga recpetori..
Rivaliteti midis vllezerish ta shpif, i veme faj Kainit pale!
:angel: :shrug: