Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Blendi

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Thuaj pastaj qe nuk behem cope per AF. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

good job good job ......hehehe

albana

Lara Croft

Po si nuk mesove te thuash jo njehere mo i uruar.Te tera te pelqejne ty?
Blendi shpeto nderin,Blendi :smash:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

O Blendo. Meso edhe ti te thuash JO ndonjehere
si shoqnia jote. /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Ndrikull jam bere per hekura, si i behet?! :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif

E mos i shkoje njeriu mendja te seksi se e vdiqa :mad:

:cry:

albana

Lara Croft

Shpejt email ndrikulles.
Pse mi te gjitha kemi hequr dore nga seksi ne :eek: Shqetesuese.

alinos

Forumium maestatis

Pse me te gjitha?!
Kush tjeter?!

ta qendisa nje te vockel...

alinos

Forumium maestatis

ne e-mail me!

Sot s'jam per sex virtual, paj zotin!
Du lule dhe cukullata! Du! Du! Du!

Ndrikull po pres une se me premtove ne mail se do :book: sth :wub: pri teje!
Fjala jote kapital per muve e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

renea

Primus registratum

Ka njeri ne linje sonte?

-Alo-
-Kush je ?
-Po ti kush je?-
-Ti more i pari me thuaj kush je-
-Tani ti je-
-Jo-
-Kush je ti?-
-Po ti kush je-
-Familja Driza?-
-JO-
-E mire-

Piiiiiiip

-

alinos

Forumium maestatis

Une ktu jam!

Do shkruash ndonje gje sonte, se humor-ikus bloz-us ne kendeja nga Mesdheu...

albana

Lara Croft

E urrej kur ngelem krejt e vetme pas nje filmi te frikshem.Po te kishte ndonje suratke me lesh perpjete nga tmerri do e vendosja disa herre ne kete postim sepse e pershkruan personin tim ne keto momente ne menyre perfekte.Jo po e tha reklama don't watch it alone ,ja tha mo po kujt ia tha!Mua!Na tani me ra kokes.Kam mbyllur deren me te gjitha kycet e mundshme dhe kam hapur tere dritat e shtepise.O nene,nene,si do fle une sot :cry:
Edhe kjo me duhej.Edhe e tmerruar edhe zgjuar. :idea: Po iki te bej gjiro dhe te ha.Thuaj do me kaloje :shrug:

albana

Lara Croft

Ptu filloj tjeter :eek:
Tranofile ku jeeeeee :cry:
Ja si te le shoqeria ne balte ne dite te veshtira /pf/images/graemlins/frown.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Po ku je o Tranofile!!!!!!
Si e le shoqerine keshtu ne balte ti???? :confused:
Nuk te vret ndopak ndergjegja se si do te flene njerezit e tmerruar sot?????????? :rolleyes:

renea

Primus registratum

Oh me falni yje, por sot me erdhi plaka ne Amerike. Them plaka se po plaket te me vertete, nga njeri qe vetem merrrte keshilla eshte kthyer ne nje burim keshille te pafundme. Kam frike ti them dicka se do te filloje "Te duani njeri tjetrin, mos u zini, une ju kam njesoj te gjitheve, mos jeni xheloze per njeri tjetrin", dhe une thjesht pyeta "he si te priti motra".
Megjithate nuk ja ve re, eshte ende ne NEW YORK, vjen tek une per nje jave. Pastaj ka filluar nje lloj rivalerie pritjesh.
Motra e priti me lule, me kamer me njerez te njohur, me bukurine e Manhatanit, me embelsira me muzike me cekolllata, me babane, me mole, me uje, me birre me sallam etj. Ndaj jam ne dileme si ta pres: "ma, kjo eshte nje fushe ne oklahoma, dhe ajo gjeja e zeze eshte nje lope, ndersa ai burri me litar eshte fshatar amerikan", "ndersa ketu kemi rrenojat e tornados, e shikon ate grumbullin me hekra, ka qene fabrike dikur, e mahnitshme apo jo" "gjera interesante apo jo?"

Dhe per inat, motra me merr ne telefon cdo minute, "ja mami po ha, ja mami po pi nje birre, ja mami po fle, mami po kenaqet, mami do dale, mami do dh***se," teksa une ha veten me dhembe duke degjuar britmat e gezuara nga recpetori..

Rivaliteti midis vllezerish ta shpif, i veme faj Kainit pale!
:angel: :shrug:

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ptu filloj tjeter :eek:
Tranofile ku jeeeeee :cry:
Ja si te le shoqeria ne balte ne dite te veshtira /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Te thashe te ndanim nje apartament por nxorre justifikmie te pafundme. U perpoqa te te siguroja se do sillesha mire, por ti jo e jo.

Fola me ca shok kanadeze ,dhe filluan te me mburreshin " The canadien flag is the simbol of unity, strength, power"
I pashe ne sy, dhe i cuditur ju thashe "It's just a freaking leaf" ose flete rrapi .
:shrug:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Olorin:
[qb] Oh me falni yje, por sot me erdhi plaka ne Amerike. Them plaka se po plaket te me vertete, nga njeri qe vetem merrrte keshilla eshte kthyer ne nje burim keshille te pafundme. Kam frike ti them dicka se do te filloje "Te duani njeri tjetrin, mos u zini, une ju kam njesoj te gjitheve, mos jeni xheloze per njeri tjetrin", dhe une thjesht pyeta "he si te priti motra".
Megjithate nuk ja ve re, eshte ende ne NEW YORK, vjen tek une per nje jave. Pastaj ka filluar nje lloj rivalerie pritjesh.
Motra e priti me lule, me kamer me njerez te njohur, me bukurine e Manhatanit, me embelsira me muzike me cekolllata, me babane, me mole, me uje, me birre me sallam etj. Ndaj jam ne dileme si ta pres: "ma, kjo eshte nje fushe ne oklahoma, dhe ajo gjeja e zeze eshte nje lope, ndersa ai burri me litar eshte fshatar amerikan", "ndersa ketu kemi rrenojat e tornados, e shikon ate grumbullin me hekra, ka qene fabrike dikur, e mahnitshme apo jo" "gjera interesante apo jo?"

Dhe per inat, motra me merr ne telefon cdo minute, "ja mami po ha, ja mami po pi nje birre, ja mami po fle, mami po kenaqet, mami do dale, mami do dh***se," teksa une ha veten me dhembe duke degjuar britmat e gezuara nga recpetori..

Rivaliteti midis vllezerish ta shpif, i veme faj Kainit pale!
:angel: :shrug: [/qb]
dude you need to respect your mom a bit more, not that i'm saying anything :rolleyes:

jula

Primus registratum

Gruaja "lekure" :mad: :mad: :mad: ...ishte ende e topitur nga roli alienant qe i kishin dhene kesaj here. Kishte arritur te qetesohej disi vetem kur Dolores i kishte garantuar se kostumi ishte vertet pervers, por ekologjik ama!
"Blendi ne zinxhir" tentonte ti jepte vetes nje pamje prometeiane, por ngjasonte shume me nje skafist qe ia kishte lene fiksim jules qysh ne adoleshencen e saj te vuajtur. Ideja e grishte vertet, por nuk arrinte te perjetonte personazhin e ri, kostumi ne vend qe ta bente te ndihej sexy, i ngjallte nje prurit te tmerrshem. "Ehhh,-mendoi,-fati i poshter i aktoreve te dores se trete..."
Lara ishte bere me kinge se kurre: Faqet i skuqnin pak nga tensioni i skenes dhe i telekamerave qe sapo kishte perballur, syte i farfurinin nen tonet pastel. Shkembente rrahje syckash kuptimplote me Albanen dhe Doloresin, "ndrikullat" kishin nje fjalor te fshehte shikimesh per cdo rast.
-Si te duket roli i ri? Hmmm...jula e ke emrin apo gabohem?...Lara kishte nje buzeqeshje ironike ne fytyre tek i bente nje shenje pohimi me koke "prometeut-skafist".
-Ppo, jula me quajne...mire, me kalimin e kohes do mesohem...
Ne fakt ndiente nje vape te tmerrshm, zinxhiri qe mbyllej ne mes te gjoksit po bente nje sforcim mbinjerezor per te mos shperthyer...shpesh nuk kontrollonte dot veprimet e saj pas nje gote vere te kuqe. Kishte pire pak per ti dhene vetes kurajo, por si duket nuk kishte qene "pak":Dora e djathte leshoi pertoke zinxhirin e te lidhurit dhe e majta, me nje levizje te rrufeshme e cliroi nga burgu prej polistiroli...ishte krejtesisht lakuriq. Me zor mbajti ekuilibrin teksa flakte tej edhe pjesen e poshtme te kostumit...u ndie perfundimisht e cliruar, e dehur nga vera dhe freskia e papritur aq sa humbi cdo lloj kontakti mendor me cka e rrethonte. Ama gjithnje kishte menduar se nje femer mund te rrije kembezbathur vetem ne intimitet apo plazh, hipi me shpejtesi mbi takat marramendese dhe cuditerisht pa u penguar, u largua me vrap...

Ciao,
Vazhdoni, perverse incestuoze, "te ndershmit" iken. :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif