Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

alinos

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] ka njeri nevoje per giardiner figurant? [/qb]
E gjetem Vangjel!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Albana mbante syte hapur te humbura ne hapesiren e kujtimeve, tek Blendi po e puthte me epsh. Mendja e saj ishte tjeterkund! Dolores!Dolores!Dolores! Ky emer i ishte kthyer si nji trokitje e madhe ne dyerte e hekurta te trurit. C'dreqin do bente ajo me kete femer dinamike pyeste veten vazhdimisht Albana.
Pa qejf te madh te vazhdonte ndonje levizje sensuale per te motivuar aktin seksual qe normalisht konsiderohej ne kto momente, ajo lehtaz shtyu Blendin larg saj......buzeqeshi, hodhi floket e verdhe pas kurrizit dhe u drejtua drejt frigoriferit.
-C'pate?-pyeti Blendi i hutuar dhe me shpejtesi ktheu trupin ansh si per te mbuluar ngrefjen e tij.
-Jam e etur.......per uje! Plus nuk jam shume ne qejf sot.-shtoi Albana duke veshtruar Blendin me syte e saj zhbriues, dhe fytyra i mori nji forme shfajsore.
Blendi veshtronte trupin lakuriq te Albanes perpara frigoriferit,ku drita e zbehte ndriconte gjokset e saj........dhe ashtu paksa i cuditur nuk dinte c te bente me veten e tij.
Duke mos i bere pershtypje fare me shkujdesje Albana u perkul perpara frigoriferit per te kerkuar nji Diet Coke, duke treguar te pasmen e saj qe magjikisht nga perkulja kishte marre formen e zemres.
-Je i zene me pune sot?-pyeti Albana, Blendin qe akoma rrinte i shtangur mbi krevat.
-Jo!Pse?
-Dua te me besh nji nder te lutem-tha Albana dhe u ktheu te veshtronte reagimin e Blendit drejt per drejt.....ose ndoshta per te patur nji efekt me te madh ndaj tij.
Blendi tashme kishte mbuluar gjysmen e lakuriqesise se tij si per te protestuar cfaredo efekti qe i jepte trupi i mrekullushem i Albanes.
-E ke parasysh ate vajzen e re qe ka levizur perballe deres sime Julen?- pyeti Albanen tek vazhdonte te veshtronte Blendin qe dukej si skulptur e derdhur me carfin e bardhe ne mes kembeve dhe me nji fytyre te zhgenjyer feminore, qe nuk mund ti rezistoje dot si ato konet e vogla qe duan vec ti perkedhelin.
-Me duhet ta nxirrja verdalle sot, ti tregoja pallatin dhe dyqanet rreth nesh, por sinqerisht nuk kam nerva sot! Mund ta shoqerrosh ti kte mbasdite?
Blendi e kishte vene re kte gocen e re te pallatit. Fiziku i saj i kishte ngjallur interes, por intelekti i saj ishte si muri i trashe rrethimi per cdo kompliment mashkullor qe mund ti drejtohej si rryshfet per te vjedhur parajsen. Po ideja qe mund te shpenzonte disa minuta me te me arsyetimin e te "treguarit verdalle" s ishte e keqe. Do ishte si nji aperitiv per ndoshta nji situate me te re per te embelsuar kte keqkuptimin apo ca dreq kishte ndodhur midis tij dhe Albanes.
-Nuk e njof mire Julen......por them se mund ti tregoj verdalle pse jo!-tha ai duke mos lene asnje shenje dyshimi ne fjalet e tij.
Shyqyr mendoi Albana si e lehtesuar qe me ne fund do hiqte dy njerez qafe kte mbasdite. Ohhh kishte nevoje per vetmi sot. Te mendonte per te ardhen e saj me Dolores!

Do e vazhdoj akoma e prisni.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Dolores do perqendrohem tek ti sapo te mbaroj pak pune me Presidentin /pf/images/graemlins/wink.gif

LovingCali

Primus registratum

ALBANA TANI PERVEC SE KA MESHKUJ QE PERDHUNOJNE KA DHE FEMRA QE PERDHUNOJNE E SIDOMOS KUR KTO FEMRA SJA VAR NJERI OSE JANE SHUEM TE SHPIFME /pf/images/graemlins/wink.gif

AQ ME TEPER KUR JA FUT SI KODRA PRAS BREGUT BEN SUPOZIME QE SI INTERESOJEN NJERIU /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

Keshtu mendoj une, mik, ato lloj vajzash jane te shemtuara, mbi peshe, te merzitura nga jeta, te pashpresa,te papelqyera,te merzitshme, perpiqen shume
per vemendje dhe i bashkohen turmes si dhi tha Mentor Xhemali dhe ktheu konjakun me nje fryme.
Per muhabete femrash te egra dhe te pashpresa, Mentori ishte i zjarrte. Tonin Tershana beri ate buzeqeshjen fallco prej kengetari te sprovuar
dhe i hodhi syte nga rruga. Tirana nuk njihej me ! Rruget qene mbushur me kalimtare, te huaj, tregtare, te forte, kalece, hajudte, gjygjtare, vajza te reja
vajza jo te reja, dhe me se fundi me vajza te pashpresa qe perdhunojne.
Fajin e ka ky piktori gjigand tha Tonini duke shkikur nga Bashkia e Tiranes.
I tradhetoi mesimet e vejta kopuku, ka filluar flet dhe me dialekt tjeter pale shtoi me merzi Mentori.
Te dy yjet e dikurshme kishin nja dy ore qe pinin konjak e kafe, duke kujtuar kohet e shkuara .
Ata qene larg realitetit, ne nje nirvane te perdhunuar nga alkoli, gjendeshin larg Albforumit, larg seksit te Albanes me Blendit, shakave te alinosit, fytyrave te vjetra por te reja
qe kane nje meri te pakuptueshme kohet e fundit, larg dy fytyrsave qe veshin engjellin diku e djalln diku tjeter, larg atyre pa jete qe i ngjeten nje bordi virtual dhe si shqiten
si shushunja te perdala ne dimer ne kerkim te ndonje gezimi sadopak te vogel, larg miqve te humbur, atdhetareve te venitur, vajzave te bukura, kafsheve inteligjente,
ndonje kalimtari tek tu, vizitave te papritura nga ndonje i harruar, dhe per me teper ata qene larg gjenrealit te ushtrise se pushtave, gjeneral i cili shkon lart e poshte
cerdheve te morrave te fryre nga lavdet e kota e shan njerzine mbrapa kraheve, e kur zihet nga personi i share, dhe shahet nga mamaja, e gjithe oratoria e tij patetike kthehet ne nje monolog gagaci e frikacaku ben te paditurin dhe fsheh personalitetin e tij pas emotikoneve, teksa lart e poshte ne nevoje kerkon ndihmen e kalecave te albforumit.
Keto ata nuk i dine sigurisht, mendonin per kohen e tyre te lavdishme, kur merrnin ndonje buzeqeshje shkarazi nga xhaxhi.

Mirembrema Thiiiiiiaaaaatro.

Uji i liqenit sot qe per mrekulli, i qete i ngrohte dhe i dashur per nje notar te vjeter si puna ime. megjithese hidhesha e perdridhesha si delfin i ndryshkur, asnje s'ma vari,
amerikanet i kane zet levizjet e teperta, per ata eshte me mire dhe me e llogjikshme qe vete uji te perplaset e te perdridhet ne ta, mundesiht ata as krahet mos te hapin, por
ai angazhojne krahet te pergatitjen e hamburgarve, patateve, salciceve dhe gjera me yndyre e kancer si keto. U ula i deshperuar dhe po shikoja nja dy vajza qe kalun perbri me disa sytjena qe ju linte 89 perqind te gjiksit perjashte. U habita si fshatar qe jam, vetem ajo dreq kokrre vishje paska rendesi sot te mbulohet. Dhe si i keq qe jam mendova po sikur nje dite dikush te niset nga kjo filozofi e vetem mbulimit te kokrres, dhe ndonje mashkull i pacipe te dale pa mbathje dhe te kete mbuluar vetem vrimen e organit te tij me trupin duke u hedhur lart e poshte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A nuk luftojme per barazi seksesh?
Nejse, nuk ka dite mos te lexoj shkrimin e salo yzberishtit tek sygjerimet ay individ i padisiplinuar ka nje menyre qe formulon mendimet e mija ne leter /pf/images/graemlins/laugh.gif

IKa Thiiiaaaatro

albana

Lara Croft

Ja dhe nje krize depresioni personale qe kerkon te shpelahet duke peshtyre ne pjaten ku sapo ka ngrene.
Ahh Renea "mik"i vjeter.

LovingCali

Primus registratum

Life is a B... deal with it /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

renea

Primus registratum

JO jo, se kam aty foli Mentor Xhemali me nje buzeqeshje babaxhane.
C'fare? i'a ktheu Ernest Xhemali, djali i tij i vetem.
Nuk e kam aty te thashe, je larg, kerko ! i'a ktheu ai duke ndjere nje fare zbavitje nga perceptimi i nocionit hapsire i djalit te tij.
Ah, e gjeta u ngazellua ernesti dhe zbriti nga karrigja.
C'ne qe e kishe fshehur ne qilar pyeti ai te atin.
NUk e kisha fshehur, e kisha harruar kur levizem nga shtepija e vjeter. Gjithe keto kohe kam dashur te ngjitem aty lart dhe te kerkoja per te, por thejsht neglizhenca, koha jo e tepert, etjera etjera. shtoi Mentor Xhemali duke pare nga djaloshi i tij me dashuri dhe nostalgji.

Ernesti qe zhytyr ne albumin gjigand te te Atit.
E kishte vendosur ate mbi preher duke shfletuar epokat e te Atit nje nga nje.
Ai kishte qene shume shume kohe me pare, dikur i ri, i papjekur me floke te pakrehura dhe ze te pabrumosur. Kalonte gishtat neper faqe duke ndjere nje fare krenarie per te atin e talentuar.
Ernesti mbajti frymen ne nje faqe, aty ku tregohej Mentor Xhemali kur ngjiti skene per here te pare. Veshtroi te atin qe po lotonte nje det nosalgjie dhe gezimi njekohesisht.
Duhet te kesh pasur nje jete te mire, baba
Une kam nje jete akoma me te mire tani buzeqeshi Mentori, dhe u cua nga divani njeqind e pesedhjete leksesh.
U cua dhe ndezi televizorin, u hidherua se tepermi, Yankees qene mundur nga Red Sox 8 me 4, dreqi ta marre u be shtate here radhazi qe humbasin ne shtepi. Me pas ESPN filloi te transmentonte nje kompetiticion ku femije tregojne se sa te afte jane te shqiperzojne fjlae te gjata dhe te veshtira.
:book: lexojne dreqerit, po dhe ato dy neurone qe kane i shkrine ne ushqime me yndyre dhe kancer.

MCDonalds, atje ku sherohet aoreksia me nje kafshate /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Gjithnje kam dashur ta pi nje kafe me Mentor Xhemalin. Ne fakt ai do pinte kafe, un do merrja nje akullore gjigande. Dhe ndersa un i hyja me luge akullores time, Mentori do te me tregonte per bemat e koheve te shkuara, kur kenga e dehte me shume se rakia, dhe kur rakia e bente te kendonte me fort.
Renea derman, pse lodhesh?! Njeriu i emotikoneve sic hyri doli, maksimumi lexoi rreshtin e pare, te mesit dhe te fundit.
Poooooooooooooooooooooor,
eshte kenaqesi te lexosh prej teje, perseri /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Albane,
ver nje kokerr hudher kur te dalesh sot, m'qafsh mu! qofte dhe kur te dalesh neper forum, se kane fillu robt te te hane me sy e me llafe, qe te te hane ****!

Kalofshi mire sot o njerez te mire!
/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Thiatroja ka nevoje per nje simbol te paster e te qeshur, mendoj...

Un po propozoj nje

heart%20green%20white%20flowers%20ireland%20ful.gif

:wub: :wave:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
Albane,
ver nje kokerr hudher kur te dalesh sot, m'qafsh mu! qofte dhe kur te dalesh neper forum, se kane fillu robt te te hane me sy e me llafe, qe te te hane ****!

/pf/images/graemlins/smile.gif [/QB]
Une them me mire te veje nje kokerr patate, ose.......

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Presidenti:
m'bo i ven plako!
Nuk u besokam dot syve :eek: :eek:

Hello thiatrista :wave:

/pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Thiatroja ka nevoje per nje simbol te paster e te qeshur, mendoj...

Un po propozoj nje

heart%20green%20white%20flowers%20ireland%20ful.gif

:wub: :wave: [/qb]
jam shume dakort me sygjerimin e pronares sime te re /pf/images/graemlins/wink.gif me duket se me te vertete kemi shume nevoje per nje simbol te tille ne te hyre te thiatros qe te gjithe ata qe hyne ta morin vesh (me ne fund) qe ketu nuk bohet mo AU IU
No More AU IU No More ...

Dolores

Primus registratum

-Suprise-gerthiti Jula tek kerceu nga dera e dhomes e veshur e gjitha me lekure te shendritshme. Me nji buzeqeshje te ngrire ne fytyre ajo priste me padurim reagimin e Blendit.
Blendit ju drodh dora per momentin, ndjeu rreken e likuidit alkolik qe kishte ne dore qe zvarriste drejt berrylit.
-Leme se e fshij une ate-tha Jula tek nxori gjuhen dhe lepiu pijen dhe ne perkulje dhe ngritje te trupit, drodhi gjokset e mbuluara nga sutjena lekure te stolisura me objekte metalike qe sa here levizte benin nji zhurme maramendse,....cuditerrisht kokrrat qe ishin perjashta shperndanin nji magnetizem te fuqishem drejt tyre.
-Me dukesh pak si i cuditur!? Valle s mendoje qe jam kaq interesante?.......Jam mese e kenaqur qe Albana s erdhi te me shoqeronte sot s jam e interesuar ne femra, jane meshkujt qe me veshin keshtu.....mese e kenaqur qe shiu na mbajti brenda. Apo jo?-pyeti Jula duke ja ngulur syte Blendit si e pergjeruar per te.
Blendi kishte ngelur akoma i perhumbur dhe syte i kishin ngelur ke zemra e kuqe e tangave lekure qe Jula kishte veshur qe perputhej mu ne mes te kembeve te saj.
-Me eksitoka ana jote e eger-peshperiti Blendi duke u ngritur per tu afruar Jules sepse s duronte dot pa e prekur.
-Athere eja te lozim pak- u kenaq Jula.......rrembeu kamzhikun edhe e rrotulloi nji here ne ajer.
-Ah kam nji kostum dhe per ty........zhvishu!!!- urdheroi ajo dhe kerciti taken e holle e te tejdukshme te cizmeve te gjata lekure qe i mbulonin kembet e holla deri mbi gjunj.
-Ose me mire po te zhvesh vet-buzeqeshi Jula me cinizem duke ja shqyer rrobat prej trupit Blendit qe syte po i rrotullonte nga tmerri , por eksitimit nuk i fshihej dot.......
-mmmmmmmm-murmuriste forte Jula e kenaqur nga trupi lakuriq i Blendit.
-Ulu ne gjunj!-gerthiti ajo ne forme urdheri. Rrembeu ushkurin prej lekure me gjemba hekuri reth e rrotull, qe kishte pergatitur posacerisht per kete eveniment te rendesishem ja lidhi ne qafe Blendit dhe me force e uli ate kemba dorazi.
-Zvarritu per mua i dashur......te lutem-----zvarritu per mua- i pergjerohej ajo Blendit tek e terhiqte nga ushkuri dhe lehtaz ja qellonte te pasmet me kamzhik!!!

renea

Primus registratum

-Ulu ne gjunj!-gerthiti ajo ne forme urdheri. Rrembeu ushkurin prej lekure me gjemba hekuri reth e rrotull, qe kishte pergatitur posacerisht per kete eveniment te rendesishem ja lidhi ne qafe Blendit dhe me force e uli ate kemba dorazi.
-Zvarritu per mua i dashur......te lutem-----zvarritu per mua-
nc nc kto komunistet, e kane merak per nje cik zborr /pf/images/graemlins/laugh.gif