posi jo !!!! Kam ca 'te verteta' per te treguar per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Shume mire atehere.Te shtune me 5.
Izi ke gje tjeter per te thene ketu ti? [/qb]
Banke duhet ftillu kjo goca se i kan met pa lexu disa numra te revistes 'Ne e kemi bere me kohe'.Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb] Nga deshmite e Sailor, treguar ekskluzivisht per revisten "E bejme dhe ne"
Dy muaj para se të trokiste në derë të mjekut, Alinos, vejusha e shokut të ngushtë, që kish vdekur 7 vjet të shkuara, ishte sjellë në mënyrë fort të çuditshme me Sailor hidraulikun nga Durrësi. E kish ftuar në shtëpi për t'i treguar rubinetin e prishur. Ai, 42 vjeç burrë, kishte zënë të shoqen për krahu e ishte çapitur drejt portës së mikut. Siç i kishte thënë doktorit, nuk donte të linte asnjë shkas për thashetheme. Gruaja e ve jetonte veç me dy fëmijët, 8 e 10 vjeç, që luanin përjashta pasditeve. "Por, një çast, doktor, kur u ngrita të merrem me riparimin që duhej të bëja, e zonja e shtëpisë më shoqëroi, ndodhi ajo që nuk e prisja. Rubineti nuk kishte ndonjë gjë të madhe, por nuk qe kjo që më shashtisi. Alinos, gruaja e mikut tim të ngushtë më provokoi hapur, nuk ishte pra rubineti i prishur arsyeja e ftesës. Në ato momente, as që çova nëpër mend të pranoja. U bëra qull në djersë e u largova me neveri...", kishte thënë Sailor. Mirëpo kishte filluar të ndjente ndryshe ca më vonë, kur vejusha e kish gjetur ngrohtësinë e shuar në krahët e një burri tjeter. "Nuk më zë gjumi doktor. Mendoj ndonjëherë me frikë se mbase do të kisha dashur ta pranoja atë ftesë e të vijoja më tej me një marrëveshje të heshtur. Fundja nuk isha unë zanafilla". Në këtë situatë kishte trokitur te mjeku, mbase do të ishte më e udhës të shkonte te një psikolog, për t'u këshilluar në hallin e tij. "Natyrisht ishte në pozitë mjaft të vështirë. Kishte humbur afeksionin ndaj të shoqes, Anes dhe ëndërronte për diçka që ia kishte mohuar vetes atëherë kur iu dha rasti. Herë-herë nuk i dukej se bëhej me faj, po të kishte vazhduar dhe kjo e mundonte". Si t'ja bente hallit. [/qb]
Si te me heqesh oksigjenin moj cupeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Rapatushe je ne vete.Alinosin dhe te lidhur me zinxhire ne fund te pusit,nuk do ta mbanin dot 8 vjet pa seks!Eshte si ta lesh pa buke cizmegjaten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
You made my day babe!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Shoqja Linos Vejusha: Ke bere nje gabim te madh per te cilin jane therrur burra me kordhe e palle ne dore. Si moj shastimeno ngaterron berecken e burrit me mustak me breckat e pederasteve skandinave? Te mos ishe grua do kerciste kordha e palla po c´te te bej qe m´a ka lene amanet ay i ndjeri kur vdiq te te mpaj ne patronazh e te te rrugulloj rubinetin kur nuk te punon pa lafoseshe me Milon tija... [/qb]
Nje dashnore e Salos eshte.Ai 14 ajo 38.Thone qe nje nga ata 11 eshte i Salos po nuk eshte vertetuar se Taqos burrit te asaj i ngjit shume sic tregojne.Pa Salua ishte dhe shume i vockel per vete.Taqua nget nje goxha maune dhe sa here s'ishte ne shtepi Salua shkonte ne shkolle dhe e merr me mend ti se c'mesonte /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga simply me:
[qb] who is Vasilicka?!
Jam e vooooooooooogeeeeeeeeeeel una/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dhe me gjuhe /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ajde ce flasim edhe me gishta neve po e ti. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Salon timeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga simply me:
[qb] who is Vasilicka?!
Nje dashnore e Salos eshte.Ai 14 ajo 38.Thone qe nje nga ata 11 eshte i Salos po nuk eshte vertetuar se Taqos burrit te asaj i ngjit shume sic tregojne.Pa Salua ishte dhe shume i vockel per vete.Taqua nget nje goxha maune dhe sa here s'ishte ne shtepi Salua shkonte ne shkolle dhe e merr me mend ti se c'mesonte /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]![]()
Ajo ma paska prish djalin moj, e un vrisja mendjen nga e kishte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. Ku te mcifem se tani do me rrafi me gjithe mend edhe pse jam cupe /pf/images/graemlins/blush.gif