Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

gjekec

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Un e di qe ti e di qe un do te ta beja kete pyetje, s'ka problem se po ta bej apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif : pra te pelqen jenny apo kenga apo lopa se nuk po te marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Po e shkunde tre here ke filluar te luash
kete e lexoi te zhgarravitur me nje stilolaps blu ne derene banjes ndersa shtynte pas saj trupin perdredhes te Albanes.
Loja ka filluar mendoi me vete nderse trupi nuk kishte me nevoje per udherrefimin e mendjes dhe vraponte si i marre pas instiktit. ndjeu nje force te perbrendeshme ta kaplonte te gjithin ndersa Albana me floket e shpupuritur dhe buzet e mebtura gjysme hapur merte fryme me zor diku prane veshit te tij. Gishtat e gjata ia kishte ngulur pas kokes, ngaterruar me floket ajo e terhiqte pas vetes me kot, sepse aji shtyhej vete drejt saj.
Dera u ishte bere havale me ate perplasjen e saj te vazhdueshme dhe kauisjen e mprehte te nje menteshe te vjeteruar.
Kemisha qe ksihe zberthyer i valevitej si flamur, ndersa ajo, rrobat vetem i kishte shtreberuar pas trupit duke u munduar te zbulonte sa me shume lekure. Nuk mund ti flakte gjekundi ne kete banje te ngushte. Ndersa llampa e vjeteruar leshonte nje drite te meket.
Ofshamat e tyre u bene me te shpeshta. Ata ndjene mrekulline e sinkronizimit, pastaj nuk u mbajt mend asgje, pervec ngjeshjeve te terbuara, shtrengimit te dhembeve dhe shfryrjeve. Egersia e instiktit u erri syte ndersa veshtroheshin me inat ne mirkuptim te plote. Ai me ne fund ndali, ajo u var supeve te tij. Beri ti ulte kembet ne toke, por ende nuk i arrinin, ndjeu qe ai kishte ngrire duke e shternguar pas deres.
Wow ia beri...
Wow

Kordelja

Valoris scriptorum

Uau, paska pas gjitheketo zhvillime prap'...hej ju ka ngatarru sufleri pjesen ju betohemm, dhe i keni ngatarru skenat kot me kot... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Kordele skenat i kemi shume te bukura po ngaqe ishim te gjithe "tulle"nga frymezimi i kemi shkruar ICIK fare pa radhe.
Kordele po pse moj femer e drodhe me Munin tim ti?Ti i ke fajet per te gjitha :smash:

albana

Lara Croft

Salo po aman edhe ti se thiatro eshte te shkreten.Drejt e ne mami ky :mad:
Lere Salo se do iki te behem murgeshe tani.
Lamtumire kolege!
Lamtumire thiatro!
Lamtumire preapaskena?
Lamtumire seks!
Lamtumire fantazi!
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordele po pse moj femer e drodhe me Munin tim ti?Ti i ke fajet per te gjitha --->Sorry, jap doreheqjen per nderin tuaj qe ze nje vend te vecante diku ketu ke zemra ime virtuale... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Pse na the Lamtumire ti neve???!!!Ta kam fal Munin mi se i kishte durt e gjata shume..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

nardi71

Primus registratum

Dhe duke vene duart ne koke ,duke thirrur perbrendesisht BOBOOOOOOOOO CU BEKA KETEJ MOREEEEE
nardi qe krejt rastesisht duke qene ne kerkikimte dickaje qe i i kish humb, rrinte pas perdes dhe sguxonte te shkelte ne skene,priti deri ne mbremje te zbrazej skena,ashtu si fshehurazi hetonte ate thiatro te mbetur statik qysh nga koha e homerit me korin e ri dhe te pandryshuar neper shekuj,duke nuahutur ererat e aroamave "terbuese",te mbetura, dhe tani te shperndara neper tere skenen, pas perdeve dhe neper halet e mykura dhe te vjeteruara- duke shprsuar per te marre nje rol qofte dhe te figurantit me shprse se do ti ofronte energji,dhe forme te re thiatros arkaike,duke enderruar per karrieren e tij te re degjoi nje "mos leviz te ftohte,urdheruese,qe i cau zemren si nje thike ne kulm te enderrimt,por qe duke iu afruar kunderrmonte arome brilante femerore Ishte .....

AnaBlue

Forumium maestatis

Albana gjeti Thiatron e ri dhe modern nga shenjat e Horoskopit me duket! I duhet te filloje nga e para per te trainuar aktoret e rinj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Albanes i kishte vajtur gjaku ne fund te kembeve nga kercenimi i Salos.Me mendje thoshte se ai do haronte dhe nuk do t'i thoshte te jemes.
Blucka e siguroi per kete.
-Do haroje se s'ben.Nxirre minifundin se do shkoj tia heq une mendjen bashke me pantallonat.
Albana buzeqeshi /pf/images/graemlins/smile.gif Tani si do ja bente hallit me Blendin dhe me Munin.Akoma nuk e dinte.Ptuuu i ishtin grisur getat.Ku te vinte t'i nderonte :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une them ta leme ketu dhe e vazhdojme te premten ne darkte kur te mblidhemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ej ka mo me, se i lexova te tera una /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Une them ta leme ketu dhe e vazhdojme te premten ne darkte kur te mblidhemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua ma the kete? /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Me ke do mblidhet te premten Blendi? Kot pyta, po deshet ndonji kameramane... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga deshmite e Sailor, treguar ekskluzivisht per revisten "E bejme dhe ne"

Dy muaj para se të trokiste në derë të mjekut, Alinos, vejusha e shokut të ngushtë, që kish vdekur 7 vjet të shkuara, ishte sjellë në mënyrë fort të çuditshme me Sailor hidraulikun nga Durrësi. E kish ftuar në shtëpi për t'i treguar rubinetin e prishur. Ai, 42 vjeç burrë, kishte zënë të shoqen për krahu e ishte çapitur drejt portës së mikut. Siç i kishte thënë doktorit, nuk donte të linte asnjë shkas për thashetheme. Gruaja e ve jetonte veç me dy fëmijët, 8 e 10 vjeç, që luanin përjashta pasditeve. "Por, një çast, doktor, kur u ngrita të merrem me riparimin që duhej të bëja, e zonja e shtëpisë më shoqëroi, ndodhi ajo që nuk e prisja. Rubineti nuk kishte ndonjë gjë të madhe, por nuk qe kjo që më shashtisi. Alinos, gruaja e mikut tim të ngushtë më provokoi hapur, nuk ishte pra rubineti i prishur arsyeja e ftesës. Në ato momente, as që çova nëpër mend të pranoja. U bëra qull në djersë e u largova me neveri...", kishte thënë Sailor. Mirëpo kishte filluar të ndjente ndryshe ca më vonë, kur vejusha e kish gjetur ngrohtësinë e shuar në krahët e një burri tjeter. "Nuk më zë gjumi doktor. Mendoj ndonjëherë me frikë se mbase do të kisha dashur ta pranoja atë ftesë e të vijoja më tej me një marrëveshje të heshtur. Fundja nuk isha unë zanafilla". Në këtë situatë kishte trokitur te mjeku, mbase do të ishte më e udhës të shkonte te një psikolog, për t'u këshilluar në hallin e tij. "Natyrisht ishte në pozitë mjaft të vështirë. Kishte humbur afeksionin ndaj të shoqes, Anes dhe ëndërronte për diçka që ia kishte mohuar vetes atëherë kur iu dha rasti. Herë-herë nuk i dukej se bëhej me faj, po të kishte vazhduar dhe kjo e mundonte". Si t'ja bente hallit.

Blendi

Primus registratum

Mendova se mos te premten do ishte gje e mire te mblidheshim nje tufe. Dhe albana, ty ta thash.

He si thoni te premten Thiatro/Boston??? meqe trano te shtunen kercen ne NY dhe nuk e kemi, ishte si opsion i mire. Ku dhe kur te doni.

albana

Lara Croft

Rapatushe me gajase /pf/images/graemlins/laugh.gif Lere se po e perfytyroj dhe Salon me mustaqe si te Kapedanit tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Mendova se mos te premten do ishte gje e mire te mblidheshim nje tufe. Dhe albana, ty ta thash.

He si thoni te premten Thiatro/Boston??? meqe trano te shtunen kercen ne NY dhe nuk e kemi, ishte si opsion i mire. Ku dhe kur te doni. [/qb]
Si te doni ju.E diskutojme atje ke tema jone tani jo ne mes te skenes.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Si te doni ju.E diskutojme atje ke tema jone tani jo ne mes te skenes. [/qb]
Shi si bo kjo si Jane Fonda ne vaktit !!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. te shtunen ylla - se Tranofiles ja shtyne turneun per me vone...