Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Zonjush munlajt ishte shume e qeshur ate dite sec i kishte ndodhur , dikush i kishte derguar nje mesazh ne email qe ja kishte bere zemren prush /pf/images/graemlins/laugh.gif
ishte Nazhuku ai djale simpatik me floke te gjata te dendura , sy pak te shtremet ai punonte si mekanik ne dyqanin perballe ...
Ajo ishte nje meso grua punonte si plenaxhie tek dyqani i kafeve ku shkonte mister nazhuku : )
ata ishin dashrru atje pasi te dy ishin tipe te njojte me tipare te ngjojshme ..
Nazhi i kishte fiksim ato femna qi bonin sikur sdonin ne nji dite e kapi munen ne banjo dhe nje zhurme e madhe u degjua ne dyqan po asnje sfoili sja mbante , vec kur del nazhi me munin si kur skishte nodh gjo munja ishte shuem e emocjonume pasi kishte rreth 25 vjet qe sbote sex e shkreta dhe nazhi ndjehej aq i lumtur ai tashme ishte bere minator /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja keshtu qe na ajo dite lindi dhe dashurria e tyre pak a shuem kshu ndodhi dhe me blu dhe Lr po ket hisori di jua tregojme noi dit tjeter : ).......
dhe mbase mund tju tregojme historine shuem HOT te assasino and tea .... : )

shihmi n'edicione tjera
/pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

..ne te qinden e sekondit hapet dera dhe dy duar shtrengojn belin e Witchit. Drithma elektrizuse pershkrojne shtyllen e saj kurrizore dhe fytyra i behet prush. Nuk guxon te ktheje koken, ka shum frike. Duart e ngrijne nga dyshemeja dhe e ngjeshin mbi tavoline, ku gjendet nje abetare dhe nje fletore. Time to learn some grammar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hahahahaha po pertoj po ho ska gje .....
shkruj noi gja per ne te dy se jane shuem hot /pf/images/graemlins/wink.gifkam qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Mizerjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Krejt ka koka ke kometttttttttt /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Time to learn some grammar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Mirmengjes femra!!! Si jeni gdhi sot? Rambla, se s'te kam pyt une, ne ç'qytet te Italise je me çupke?
Larushe, si je ti lal? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mestre-Venezia! nje pis qytet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao! sa bosh qenka sot......sa pa fat qe jam, sa here vi une s'ka njeri ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

bye /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb]
[qb] Mirmengjes femra!!! Si jeni gdhi sot? Rambla, se s'te kam pyt une, ne ç'qytet te Italise je me çupke?
Larushe, si je ti lal? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mestre-Venezia! nje pis qytet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao! sa bosh qenka sot......sa pa fat qe jam, sa here vi une s'ka njeri ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

bye /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shume mire-Kur do takona ihere ne mes ne te treja-Bologna(marrim edhe Hirkon po deshet).
keni inat ju USa-ja??? :confused: :eek: :rolleyes:

Rambla

Primus registratum

Kur te duash ti, gati jam une! nje tel. ose "nje postim" dhe aty me keni!

La la la la la bera postimin e 4000 :eek: ......

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

...sentimenti i lehte antiamerikan LOL
Salooooooooooo te rafte plasja ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

...Ku me pe ti mer kellire /pf/images/graemlins/laugh.gif une edhe ne vdiqa kam me vdek ka nai gjo e shpifme fareeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif po jo nga ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

moonlight

Primus registratum

hihihi Salo sa pjellor qe je ne krijime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rezi magji m'ke bo a si? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao Kordele /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Moonlight t'keqen Kordelja mos na bo me qajt prape sot /pf/images/graemlins/laugh.gif se mu ka shkep (llastiku) :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif iher prej ktij pisit edhe iher prej Gjekes /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ciao driteheneza /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

[qb] Mjesi... Nuk e paska çe hiç dem, po pse i konsumon fantazite e tij ne kurrizin tim...
nejse... hajt pershendetje [/qb]
Ofelie mos e vra menjen e lal...TranY-n e bone me kalamo fet e fet, ti qahesh se ke pa ca lojra hijesh /pf/images/graemlins/smile.gif

moono ja ku e bome dhe ne lale, rrofte Witch-ja se vallaj keq puna, tu i ardh anes e anes ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: 50 centu-a me ka dhi tu qesh. karagjoz!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Nazhi ku je ti mer qe s'ta ni mo eren una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :confused:

Opo e kam thene une, ketu duhet nje vrasje/atentat qe t'ju shkunde nga leqet. Nuk e shikoni o te mjere qe na ka zene diabeti nga ato qe servir Salo? Dhe ai e shikon qe po perhumbemi dhe vuuuuuuu me te embla.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ua kjo :eek: une u ofrova mi per te me vrare ngadale kshu lehtesisht pa e kuptu fareeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif por s'me mori njeri persiper /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Nazhi ku je ti mer qe s'ta ni mo eren una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :confused: [/qb]
hik ere dreq se ti nuhat vetem eren e kellirave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Nazho me gjithmen re kush te ka thone ty qe e kom nuhatjen e keqe me qafsh :eek: auuuuuuuu sa te drejte ke, s'ia thek fare me i kap gjonat simas aRRomave /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:
Pssssssssssss.Me zhgenjejne shpesh aRRomat :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

personazh

Valoris scriptorum

kordele leji aRRomat tashi po thuj me çin do me kalu nai nate te thekshme ktu te thiatro /pf/images/graemlins/smile.gif