Re: Si t´i them Xhorxh Dabelljuse...

abs

nuk e di...
Re: Re: Si t´i them Xhorxh Dabelljuse...

na banda ime, ne gatishmeri te plote /pf/images/graemlins/wink.gif
hej ju past absi ju past, por medalja si gjithmone ka dy ane eee /pf/images/graemlins/wink.gif e kam nigju kshtu n kalim, se vet s di gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif me kte deshta me ju thane ju te dyjave :wub: :wub: do ja prisni hovin e krijimtarise kodo_shes, maraj per vargjet e saja...o kodo hidhu moj, mos prit me ngacmu ma keq :devil: :goofy:

n fakt kodo, te falenderoj per seancen e pushimit se jam shume e zane me pune, dhe te uroj suksese kodo...

-----------------
banda umarmung

Guest

AAA shoqja absti keni dal shume prej temet /pf/images/graemlins/laugh.gif
car halli kishte ai salo e ca thu ti :lol:

megjithse esh qef kur shef femrat qe zien me llafe i actually enjoy that :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Guest

tallaqar /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

AAA shoqja absti keni dal shume prej temet
car halli kishte ai salo e ca thu ti

megjithse esh qef kur shef femrat qe zien me llafe i actually enjoy that

--------------------
Eat my Punani

te keqen e AAA_ve tuaja, sa te shkokan /pf/images/graemlins/wink.gif masanej prandaj e "zgjeruam"pak temen ne, sepse donim ti krijonim sailorit dhe variante te tjera "bashkbisedimi" me dabelljune
ndoshta, prandaj s duket ai kendej, se ka shku me ba "reforma" andej :rolleyes:

kush zieht moj :devil: une dhe kodoshja nuk jana tuj u zane ( apo jo kodo?)
kshtu e kena menyren e komunikimit ne (nganjehere vec , apo jo kodo?) /pf/images/graemlins/wink.gif

se mos kena me da tokat ktu, apo jo kodo /pf/images/graemlins/wink.gif
jo pergja, por albforumi ka "toka" boll per ne, apo jo kodo? /pf/images/graemlins/wink.gif

--------------
absi----> :devil: eshte, mos ja vini re eee :goofy:

abs

nuk e di...

waaaaaaaaaaav kush paska ardh /pf/images/graemlins/smile.gif

un thash pse paska dale koha mire sot :angel:

:wave:

-------------------

erdha se harrova me u ba nervoz /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku ke ken niher? se na ke ba merak :rolleyes:

jep logari para "families"se af_s /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------
:kiss:

manushaqe5

Primus registratum

Data 8 prill, ora 6.03 e mengjesit. Nje njeri me mjeker dhe me prapanice te madhe ulet para kompjuterit dhe shikon i/e habitur mungesen e replikes se shumepritur.
Data 9 prill, e njejta ore, i njejti njeri me mjeker paksa me te rritur, i njejti forum, e njejta habi.
Data 12 prill, e njejta ore i njejti njeri me mjeker deri tek gjoksi dhe me prapanicat akoma me te medha, dhe me habine qe dalengaldale po kthehet ne ngazellim.
Data 18 prill, njeriu perseri kryen funksionet e mesiperme pak me siklet sepse prapanicat jane zmadhuar aq sa po dalin jashte karriges. Ngazellimi pushton njeriun sepse e ndjen se fitorja eshte tashme e sigurte.
Data 22 prill, ora 6.03 e mengjesit. Njeriu pasi ka fshire dyshemene me mjekren qe i arrin deri ne toke, ulet ne derrasen qe ka vene siper karriges ne menyre qe te mos i bien prapanicat ne toke, dhe shikon me trishtim humbjen e statusit te fitimtarit. "Pse o Zot me urren kaq shume? Cfare te kam bere qe me trajton kaq keq?" vajton njeriu duke pare tavanin e mbushur me merimanga te uritura qe mezi presin vdekjen e njeriut qe ti hidhen e ta kthejne ne nje mumje te stermadhe.

E megjithate njeriu ka shprese, shpreson ne te ardhmen, ne nje dite me te mire, kur armiqte do te zhduken nga faqja e dheut, kur armiqte do te marrin denimin e merituar, kur armiqte me ne fund do ta kuptojne se eshte e kote te luftosh njeriun me mjeker dhe prapanica te medha. Mbase nje dite ajo dite do te vije, por jo sot. Vargjet e poezise se Vaso Pashes i vijne ne mend: "O moj Shqypni e mjera Shqypni, kush te ka qit me krye n'hi"
Dikur ne lashtesi jetonte nje njeri. Ne ditet tona jeton vetem mposhtja.

mostro

Putraku

me duket se i keni rene kot e me kot nga kina dhe cejloni,duke mbushur 4 faqe.me sa po dhofim bushi se paska kuptuee akoma thelbin e ceshtjes..ja u kam thon thuja troc /pf/images/graemlins/laugh.gif