Re: Si t´i them Xhorxh Dabelljuse...

Belinea

Primus registratum
Re: Re: Si t´i them Xhorxh Dabelljuse...

[
mos e nigjo kte sailor, se m duket paska mendime shkaterruse /pf/images/graemlins/laugh.gif

un do te thoshja, hidhu n sulm ma mire... /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------ [/QB]
Se si do veproj salo ajo eshte puna e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Salo ti e di qe sta kam me te futme /pf/images/graemlins/wink.gif lol

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] penele jan jojna burrash kto....bej tutje i çik /pf/images/graemlins/tongue.gif

salo thuji te dali tek e tek mrapa shkolles /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A thu ka mo burra?! :confused: [/qb]
po pate dyshime, shko uli patallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca ke qe e shkely ate turinin shtrema shtrema ti mer :mad: oj ky :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Burgu per tya parmak me luledele dhe bar te fresket, po te shif boji nji parzmore plumbi te prapameve se te myten thuj, lje qe dallohesh qy larg se je ene jeshil /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

Ca te them une Salo. Une per veten time nuk shoh me televizor prej kater ditesh.Nuk lexoj asnje gazete dhe jam rehat.Dhe nuk mar pjese ne diskutime per luften. Eshte e gjitha nje cmenduri totale dhe aq me teper nuk kam gje ne dore. Nuk ndryshoj dot gje. Te kisha ne dore? Do ta merja xhorxhin edhe do ta mbyllja ne ndonje nga psikiatrite e sigurise se larte.(se per te vrare njeri sma ben zemra).
Hajde pra flasim per gjerat tona te jetes, se kemi harruar kaq shpejt.Ishte e vetmja teme e hajrit qe pashe keto dite ne albforum dhe u gezova shume.Une per veten time te sugjeroj salo: Shko takoje ate gocen , perqafoje fort edhe mos e ler te te iki nga krahet deri sa te bindet se ska ku te shkoje dhe ska pse te shkoje /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

o zana_e_malit,

goce jo kaq pasive, se eshte me keq ta perjetosh gjendjen aktuale ne jo koshience ( ne pavetdije) ka thane psychologu...megjithse them secili e din vet,...edhe un kam ba si ti nuk shoh tv...shoh vec ne pc car bohet...

masanej psikopata do kete perhere mi goc, kesaj rradhe jepet premiera bush & sadam...dhe ja ku u mbaruan diktatoret, pa marre vehten mire bota do lindin te tjere...

me pelqeu kjo keshilla shoqerore ne adresse te sailorit `Shko takoje ate gocen , perqafoje fort edhe mos e ler te te iki nga krahet deri sa te bindet se ska ku te shkoje dhe ska pse te shkoje `

sic duket ky eshte shume i ndjeshem , e do boten `t paster`, `te shendoshe`, ` bukur`, eehh keshtu doja dhe une, por e pash se...
e tani qe me ka zene gripi me zore po e heq qafe...qe te dal pak ne diell ...

------------------

deshe s deshe...

zana_e_malit

Primus registratum

mmmm si tia ve emrin kesaj filozofise tate te te jetuarit...
nejse
ps: sa per sqarim une nuk jetoj asgje ne subkoshience aq me teper gjera te tilla.

abs

nuk e di...

hej zan e malit...leje pa emer ...
thjesht nje form solidariteti...mund te ishte...nejse

moj po ti qenke ne gjeneve...do vish ne zyrih ne demostrate...?

------------------

perzgjedhje...

personazh

Valoris scriptorum

Salo po ti do me i fol drejtperdrejt Xhorxhit mo? po ik o ty mbyllte e mendjes, atij eshte per ti vene flaken ti ben cic-mic kot.

po po deshe me tu nigju zoni e germa nga Giorgino Il Fenomeno, shif ca sitesh frekuento ne internet individi ne fjale, e aty ngreji pusi /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

sailor, mos i thuaj gje fare, se e ka mese te qarte. /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

sailor thuja ne anglisht,sepse ne shqip nuk e merr vesh ma don mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Putraku pse mos ja thot kinezce ? /pf/images/graemlins/laugh.gif esh ide e mir thomi una /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

O proto mos e kompliko mo ceshtjen se ke me na hap nonji konflikt te dyte me kinen aman me qafsh dhe kena me ik te gjithe meshkujt e europes dhe te amerikes bashke ne lufte,poplli naltmadh kinez osht i modh ne nr /pf/images/graemlins/laugh.gif
pranej sailor thuja ne onglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga sailor:
Zane bo vaki me jep icik adresen tate? Me shku te dy ne Zürich ne demostrat. Tani po u binde ti se s´ke ku te shkosh e pse te shkosh ndryshon puna. Po rrim bjeshkeve me mire.

/pf/images/graemlins/laugh.gif
U car qefi `muret` solidarizuese po `trashen`siguria po `rritet`,
e kshtuqe armikut po hin fryka ne palc...
e po e ban cicin ne brecka...po shpartallohet, pastaj po ngordh nga tuta ( frika) car parashikimi eee... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Brauchst du Unterstützung? /pf/images/graemlins/wink.gif ... ose...
perndryshe grrrrrrrrrrrrr (ne Gramsh internimi)... /pf/images/graemlins/laugh.gif
je tani i bindur per vehten tende ??? athere te dergon `ajo`adresen...apo jo zana e malit?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------

jo po...

-----------------

Petroninsja

Primus registratum

Sailor po shkruhen romane me 4 faqe kendej, e gjete me ne fund si me ja thene apo ne procesin e germimit...
Germo Sailor Germo se W-ja e morri vesh...
Shume me halle kjo dynja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

E dashur 'Ajo',
jam ulur sot para pc, pas nje perpjekjeje te gjate per t'u lidhur me ty...
Ne fillim e dashur te shkrova nje leter, por sic e lexove ne faqen nje [1] nuk te erdhi se Dabelljuja ka than se posta e shpejte nuk asht per kohe lufte...
Masnej, thash po ta nis me telegram, por edhe ate e kishte zaptu Xhorxhi me ushtaret danez...
Thash po kaloj tek menyra tradicionale e dergimit te mesazheve: zgjodha nje pellumb te bardhe ashtu sic e do ti, po dhe ate ma vrane "pa dashje" predhat e XH. D.-se dhe te te Blerit...
E keshtu e dashur thash ta bej publike ndjenjen time te mallit duke e postuar ne nje forum publik, me shprese se ti do ta shikosh, do me buzeqeshesh e se fundi do ta ngresh koken e keputur nga brengat qe duket se shtohen perdite!
Ah, e dashur,
nuk numeroheshin gjithe largesite midis nesh, por duhej te futesh dhe Dabelljuja ne mes e te na prishte ate idil te shume-deshiruar tendin e timin, e si te mos mjaftonte u futen edhe $70 miliarde, duke e transformuar largesine midis meje e teje ne nje pafundesi, e duke i hedhur benzine ketij mallit tim, qe as oqeani boteror nuk mundet me ta shuaje...
Ngrije koken zemer e me buzeqesh! E di, eshte e veshtire, por..., une jam ketu, i etur per te te perqafuar si me pare, per te te ndjere te gjalle si me pare, per te qene ne ti!
Si ta shuaj mallne qe po me djeg xhane?!

crying.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] O proto mos e kompliko mo ceshtjen se ke me na hap nonji konflikt te dyte me kinen aman me qafsh dhe kena me ik te gjithe meshkujt e europes dhe te amerikes bashke ne lufte,poplli naltmadh kinez osht i modh ne nr /pf/images/graemlins/laugh.gif
pranej sailor thuja ne onglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
talking to you just made lose 10 points from my IQ

pinkie

Primus registratum

i dashur sailor paske ra ne hall te madh ta ndej brengen qe ke ,,,, se dhe mu ma ka lone thate xhorxhi,ma mori ate e ma coi tej.po a e ke pyet ate zocken qe te vi e te vizitoje. ene mos i ve veshin cave ketu se duket dune me te marre per vete.hasini i shkreti te paska bo gjithe ate leter ta qaka hallin me shume nga te gjithe keta ne forum qika nji mik i mire.hasino po je single me bo nje ze ne privat se dhe une e kom nje hall te maaaaaaaaaaaaaaaadh kam 1muaj o hanino qi kam ngel pa gjo.