Si shpjegohet qe ty gjithmone te rri mendja po te koka????????????????????????????????????????? ???Fillimisht postuar nga insane:
[qb]"qe as vete nuk e di nga e nxore"Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] eshte pyetje interesante nese e krijon ajpo jo imazhin e personit deri diku, maybe...........nga menyra si shkruan si sillet si reagon etj mund te krijosh nje figure ne koken tende qe as vete nuk e di nga e nxorre. [/qb]
...
nga koka? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hehehe akoma po kerko nuse ti me duket /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/QUOTE]un po kerkoj moj po jo tyyyyyyy pastaj kur kishe ate avatarin tjeter ma hiqe trurin kurse tek kjo tani spo me dukehs me sexy sikur je plakur :cry: :smash: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[/qb]
Ah meqe jemi tek tema,: po krijohet nje ide per tipin kur lexon ato qe shkruan, THE WRONG IDEA :shrug: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga StAinEd:
[/QB]
Jo kush ben paçe se keshtu i bie qe dhe ti te jesh mistrece po kush ha paçe eshte mistrec /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] ....ehe :smash: :smash: sipas teje kush ben pace eshte mistrec... /pf/images/graemlins/laugh.gif .....me duket se te paskam pare une ty ,po ti pse nuk me ke njohur......?? [/qb]
shoqeri kemi plot,muabeti na haet si sna haet,pertojm??!! po edhe pertojm nganjehere..Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Ehh edhe mistrec edhe serioz as un nuk e di ku ta fus veten.Ishallah s'jam karagjoz,(me çfare fjale mund ta zevendesoj kete ishallah-ne kete rast).
Ej po shikoj qe disa ketu kane bere me shume se 4000 postime.Unë nxjerre konkluzion se ju mungon shoqeria reale dhe per te zevendesuar kete hidhen tek ajo virtualja.Mendoj se kjo ndodh ngaqe aty ku jane o nuk ka shqiptare te tjere ose nuk ju "hahet" muhabeti me ata pak shqiptare qe kanë prane.Nji pyetje: po ti kishit prane ata njerez me te cilet ju ka ngjitur muhabeti ketu ne AF a do rrinit me ore te tera prane kompjuterit.Jo them une se do e kalonit kohen ndryshe,(kur ju drejtohem juve fus dhe veten time aty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
...jetojme jashte shtetit /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: (ç'mu kujtua Vogelushja me kete menyre te shprehuri) [/qb]
Ty nuk te them gjo pa m'sjell ate verën 20-vjeçare.Keshtu nga shkrimet dukesh pak konfuze ose je si puna ime qe nuk gjen dot fjalet e duhura per tu "shprehur".Dhe nji diçka ,tek avatari ti je tu bo pompa /pf/images/graemlins/laugh.gif apo po kërcen nga gezimi.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] po mua heeeeeeeee! [/qb]
More po ti i plotfuqishmi lagjes time je?Fillimisht postuar nga anetari:
[qb] Ky Kollarja duket person me edukate dhe shume i civilizuar. Lum ata qe e njohin ne realitet se ua ndricon ditet dhe ua zgjat jeten. [/qb]